Слави13 ми писал нещо за референдум. Отговорих прилежно, пускам, затрива се, че междувременно темата бастисана (иначе правилно бастисана).
Вкратце.
Не съм политкласа, не съм против питане народа, не смятам, че народът е глупав.
Да се види какво е написано!
Провери кога Бг последен мажоритарен вот? Изненада, съвсем скоро бил.
И кво?!
Кого избраха, от кои партии и някой свързва ли име и някаква смислена последица, постъпка.
Зироу гейм!
Всичко е клоунада, мистификация, евтино буфо и ПиАр кампании на хора с егоистични помисли и дори частично отклонение от нормата, подходящо обработени и облъчени.
Задължителност и брой депутати е конституционен въпрос. Не става
Електронно и дистанционно. Гъделичкат и флиртуват, но прицелът е да се въртят шашми и да няма таен вот. Това е начин за общества с друга морално-етична нагласа и ценности. С цецовци и бойковци, рпетковци - мерси
Закована 1 лв. субсидия е архиглупост.
Мажоритарни полицаи - хората с пари, интереси и амбиции ще ни представят такива блестящи катдидатури, че и светците ща се изчервят от срам.
Работят ни бе, хора, нагло, безогледно и без свян.
Вкратце.
Не съм политкласа, не съм против питане народа, не смятам, че народът е глупав.
Да се види какво е написано!
Провери кога Бг последен мажоритарен вот? Изненада, съвсем скоро бил.
И кво?!
Кого избраха, от кои партии и някой свързва ли име и някаква смислена последица, постъпка.
Зироу гейм!
Всичко е клоунада, мистификация, евтино буфо и ПиАр кампании на хора с егоистични помисли и дори частично отклонение от нормата, подходящо обработени и облъчени.
Задължителност и брой депутати е конституционен въпрос. Не става
Електронно и дистанционно. Гъделичкат и флиртуват, но прицелът е да се въртят шашми и да няма таен вот. Това е начин за общества с друга морално-етична нагласа и ценности. С цецовци и бойковци, рпетковци - мерси
Закована 1 лв. субсидия е архиглупост.
Мажоритарни полицаи - хората с пари, интереси и амбиции ще ни представят такива блестящи катдидатури, че и светците ща се изчервят от срам.
Работят ни бе, хора, нагло, безогледно и без свян.
Коментар