IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бобановски, имам форум, който е в пъти по-посещаван от този и прекрасно знам правилата, понеже ще осъдят мен, ако си позволя подобен изказ и търкане да обидя някого.

При мен няма подобни кахъри. Все пак е сегмент позитивизъм, а не "басни".

П.П. Питай Барби, когато му показах 360 хиляди посещения ( позитивни ) - за българи и той ги оплю.

За сравнение Инвестор е около 500 пъти по-назад и в тема политика няма 200 мнения и посещения. По принцип им се води "елитна" тема. Моите не са такива, но правят в пъти повече на целия форум тук, взет заедно. Въпреки това си мълча
    Last edited by marandi; 16.05.2016, 20:10.

Коментар

• Маранди,за писане по форуми отговорност носи не пишещия ,а медията ,която собственост е форума,Има,мисля,такова решение на ЕС.Затова трият

Вече е съвсем ясно кой отговаря за писанията по форумите - медията, която им осигурява платформа. Това решение на съда в Страсбург беше взето още през 2013 година, но предизвика бурна реакция и беше обжалвано. В началото на седмицата обаче то беше потвърдено и от Голямата камара на съда, съобщи „Дойче веле”. Оттук нататък всеки хейтърски коментар, включително и в България, може да доведе до осъждане на медията, в която коментарът се е появил. Ако Ви залеят с омраза, заплашат или наклеветят, ще знаете кой е виновен - не е само онзи, който е написал форумния коментар, но и онзи, който го е публикувал
      Last edited by BOBAN1; 16.05.2016, 19:42.

Коментар

• Девойко ( Алекс ), знам кой налива адреналин под крилата и повярвай ми е досаден подобен разговор ( от позиция на силата ).

Видно е, че работите непрофесионално и триете човек с над 20к поста във вашия форум, който не беше писал от 1 месец насам.

Ако продължиш да слушаш гуру-то си, не знам кой ще изгуби тази битка? Виждаш, че аз не си позволявам сарказъм към вашия труд.

П.П. Просто можеше да махнеш заяждането на плевенските села, по чиито думи ромчета му берат дърва за 35 левас/кубик с каруците и да се приключи. Това са негови думи, а не мои! В същото време БГ офицер от ВВС ( военно-въздушните сили на БГ - тия, които спасиха София от бомбардировките през Втората Световна война и да няма много загинали ), се опитват да работят на чисто и дават хляб на 150 души, за да не избягат в чужбина.

Няма как да толерирам подобен екземпляр, ако ще цяла седмица да ми бие глава в черджето колко е "честен".
        Last edited by marandi; 16.05.2016, 18:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Не съм признавал,
          УВЕДОМИХ ВИ,
          че президента Желев бе гост на производството на випуска, лично ми е връчил пагоните, но офицер съм си станал и без него.
          От такива дядовци съм отгледан и аз, но не ги срамя като теб.
          Дядо ми беше коларо-железар, занаят към учил от него.
          Мога да ти накова една каска...
          Ба не ги срамиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
            о, тука среща на ввс ли има?
            По-скоро има среща на селячеството и крепостниците, които по цял ден ще ръсят басни: Колко трудно се поддържал един имот, за да не погине.

Толкова са и са селинджъри. По-скоро - мрънкалници с няколко отнети имота от възрастни хора след заплахи/рекет и "очертали" ги за пасища/ловни стопанства да цоцат ойро-средства
            Last edited by marandi; 16.05.2016, 17:47.

Коментар

• о, тука среща на ввс ли има?
              препоръка е

Коментар

• Вчера отидох до село...
                До Драгоман всичко е ОК...
                Минаваш по отклонението за Годеч и след километър път, навлизаш в "бойно поле"...
                Пътят е разкопан уж за асфалтиране, но стои така вече 7 месеца....Дупките са големи по 3-4 м2 и дълбоки 10-15 см...Кошмар.
                Минаваш Годеч и стигаш до едно китно селце - Шума...Пътят беше широк, удобен за пътуване с няколко участъка от по 20 м за леко попълване....
                Ооо, чудо на чудесата....На този път се прави основен ремонт ...В селцето тротоари и плочки. Красота...пари със куфари....

И къде е интригата в цялата работа....

Село Шума е на Цв.Цв...с богатата и пребогата рода....
                Комунистическо-мутренско-ченгеджийска работа...

Да им.....

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid
                  Къде си учил за офицер стига лъга бе?Нали ти сам си призна че Желю те направил офицер.За съжаление дядовците ми не са били партизани единия е бил земеделец а другия дърводелец.И до ден днешен в къщата вратите се ползват а дюшемето не скърца.Правено е преди 80 години.Помня каква дограма правеше ма какво да ти разправям на тебе.Важното е да членуваш в СДС все някога ше вземат властта
                  Не съм признавал,
                  УВЕДОМИХ ВИ,
                  че президента Желев бе гост на производството на випуска, лично ми е връчил пагоните, но офицер съм си станал и без него.
                  От такива дядовци съм отгледан и аз, но не ги срамя като теб.
                  Дядо ми беше коларо-железар, занаят към учил от него.
                  Мога да ти накова една каска...
                  The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid
                    Да честните почтени и работливи хора са непригодни за вашата цивилизация Пълна мързел бездарие проституция инцест зоофилия педерастия итриги и помиярщина.И нямаме никакво място при Боци Радан Пръмовица Гоце Курнелия и други такива субекти
                    Какво общо имаме ние работещите и градивните хора с това горепосоченото?

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                      Що за лицемерие е да живееш в панелка дадена от партийния секретар и да си учил в комунистическо училище и да не върнеш ключовете и дипломата???
                      Лицемерие щеше да бъде, ако панелката примерно ми е подарена.
                      Обаче аз имам добър спомен, как броих една шапка пари за нея.
                      От държавно училище още никой не е връщал диплома..
                      То остана и училища да няма.
                      Няма ли да изтъкнеш, че държавата ми е осигурила и правото на ток и вода?

Коментар

Е такива сте ми най-противни. Голяма хвалба му дръпна, все едно храна не си виждал. То точно тези, които са нямали какво да губят, всъщност са нямали нищо, са се радвали най-много на социализма. Социализма им е дал нещичко и завалийките тооооочат ли точат лиги и правят селями. Боба и дУматИтУ са най-важното им нещо в животеца. Кебапче се пише с "п"... Другарката по български те е изпуснала, ама то в училище няма боб без пари..

И аз съм служил във ВВС. Имаше редници, които на уволнението не искаха, да си тръгват, защото в къщи нямаха какво да папат. Единия беше Пешо от плевенските пастири, цигле беше.
                        Най важното нещо в живота е да се запишеш в политическа партия и да ти дадат пост или офицерско звание....ей така от нищото...А аз исках само да кажа какво е било.За теб най важното е да плюем нещо дето е отминало.Не смяташ ли че това просто е налудничаво

Коментар

Що за лицемерие е да се кланят на бога на първобитния строи и да се ръгат при парите на буржоазията?? Типичното ганьовско такова..
                          Що за лицемерие е да живееш в панелка дадена от партийния секретар и да си учил в комунистическо училище и да не върнеш ключовете и дипломата???

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                            А защо им ангаруваш на гадните гейропейци тогава
                            Бегай в северна корея, венецуела или рашистан, където е победил най-прогресивният строй и работническата класа!
                            Там ще те оценят достойно и няма да работиш за едната ГО.
                            Що за лицемерие е да се кланят на бога на първобитния строи и да се ръгат при парите на буржоазията?? Типичното ганьовско такова..

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                              Индианец аз съм служил във ВВС.Ако ти кажа с какво са ни хранили ще гледаш много изненадващо.
                              Закуска бака чай бака прясно мляко бака кисело мляко.Сирене кашкавал.Салами най лошия от които шпек конфитюри от праскови кайсии ягоди малини дори от портокалови кори краве масло банички кифли понички боза.Отиваш и от изброеното квото си искаш си сипваш.За обяд три пъти седмично кюфтета и кебабчета на скара един път пържола един път риба на скара и един път пиле в неделя боб.Още супа или таратор за десерт каквото се сетиш включително шоколад и крем карамел.От него имам много лоши спомени и до ден днешен не го ям.За вечеря кюфтета по чирпански картофи с мръвка грах с мръвка бобец.Колкото и смешно да ти се струва войската налиташе най много на бобеца.Дори събрахме смелост да отидем при майор тогава Михов а сега генерал и депутат началник на авиобазата за да искаме промяна.А той като ни видя ни прие и ни изслуша.Аз му казах че не сме доволни от храната и че искаме повечко домати сирене чушки дини пъпеши.А той ми вика мойто момче държавата дава 15 кинта на ден за храна на един войник.Едно кило домати е 15 стотинки динята е 5.....По едно време ротния каза отиваш бакар за един месец на ротата.Ми от мен искаха да оправям масите столовете да слагам покривките приборите и да получавам храната.Понякога помагах и на леля Славка в кухнята.Като отида в артелната за 205 войници по списък взенах по 110 кила мръвка отделно шпек шунка.От тия 205 човека никога в поделението не е имало повече от 150 щото винаги имаше разход командировки отпуски болни отцепление....Войниците се замеряха с кюфтета.Като заведох едни мангали от кеча които строяха нов гесеем да ядат в стола и те откачиха.Не бяха виждали да се замерят с кюфтета.А след месец като дойде старшината и вика аз вас да бачкате ли ви пратих или на угояване...А едно циганче от Варненско му вика другарята старшина тука дават само кифтетъ и пръжоли...Това е истината.Отделно техническа столова отделно летешка.Бай Митко там ми беше приятел и като ме видеше айде мойто момче ела да си хапнеш...А там ядене все едно е Шератон....Но кой да яде то ми беше писнало.Влязох в казармата 65 кила излязох 75.Комшията учеше за пилот тогава беше курсант дойде при нас след 12 април да лети на Миг 21 него доктора на старта го гони с една чиния с едни пържоли да яде а Анатоли ми вика вземай яж аз ако изям това и полетя ще умра....В умивал ника на старта кока кола на корем се студи..Кат ни пратеха некъде да боядисаме някой кабинет офицерите ни се радваха и ни даваха всичко.Кмета командир на втора ескадрила кат му боядисах кабинета ми даде едно кило ракия....И те така.Да знаете че по онова време не се шегуваха с хранатга.
                              Е такива сте ми най-противни. Голяма хвалба му дръпна, все едно храна не си виждал. То точно тези, които са нямали какво да губят, всъщност са нямали нищо, са се радвали най-много на социализма. Социализма им е дал нещичко и завалийките тооооочат ли точат лиги и правят селями. Боба и дУматИтУ са най-важното им нещо в животеца. Кебапче се пише с "п"... Другарката по български те е изпуснала, ама то в училище няма боб без пари..

И аз съм служил във ВВС. Имаше редници, които на уволнението не искаха, да си тръгват, защото в къщи нямаха какво да папат. Единия беше Пешо от плевенските пастири, цигле беше.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                ........ Навсякъде работника живее по един и същ начин, не стигат парите. Има хора в този форум които обясняват че германеца получава много- да така е но и много харчи- гражданската ми е само 65-70 евро на месец, наема ми е 600евро и като погледнеш едната заплата избягала за такива разходи/ аз съм си работник, не съм шеф/
                                А защо им ангаруваш на гадните гейропейци тогава
                                Бегай в северна корея, венецуела или рашистан, където е победил най-прогресивният строй и работническата класа!
                                Там ще те оценят достойно и няма да работиш за едната ГО.

Коментар

Working...
                                X