Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЗащото ти и батепешовците тогава преобладавахте.
Сега преобладавате на други места.......
Само че тук на двама трима от вашите всеки ден трябва да обясняване, кое е кочината и кое е сладкарницата.
Аз пиша тук от 9 години и съм пределно наясно, че никога няма да схванете разликите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТочно така, в никоя друга бивша соц страна от източния блок не се вързаха на бившите комуняги.
Затова и сега сме на опашка в ЕС....., но за радост в ЕС, защото можеше да сме узбекистан, молдова или белорус.
Виж, къде отидоха Чехия, Полша, Словения...та дори и Румъния. Слочаенос? Не мисла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБългария,
тук избраха даже и след промените и Луканов и Виденов с пълно мнозинство ..в никоя друга източна страна нямаше такова нещо.....
Само че нищо не може да се върне както е било иначе още щяха комунетата да управляват....ако бяха останали същите права ....като в китай...
Сега преобладавате на други места.......
Само че тук на двама трима от вашите всеки ден трябва да обясняваме, кое е кочината и кое е сладкарницата.
Аз пиша тук от 9 години и съм пределно наясно, че никога няма да схванете разликите.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБългария,
тук избраха даже и след промените и Луканов и Виденов с пълно мнозинство ..в никоя друга източна страна нямаше такова нещо.....
Само че нищо не може да се върне както е било иначе още щяха комунетата да управляват....ако бяха останали същите права ....като в китай...
Затова и сега сме на опашка в ЕС....., но за радост в ЕС, защото можеше да сме узбекистан, молдова или белорус.
Виж, къде отидоха Чехия, Полша, Словения...та дори и Румъния. Слочаенос? Не мисла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеХа хааа, ти добре ли си?
Който работи, има пари.
Който работи за малко пари, има проблем с парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеОт НЕ соц-комуностраните има много и различни, та примерът ти с пуерто рико е меко казано смешен.
НО ДАЙ МИ САМО ЕДНА 1, уно, адна комуно-соц страна, която да е просперирала.
И то в историята не само сега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМи нема заем нема пералня.Това е за 90% от народа.Крадливите седесари уредени с връзки на държавна службица нямат такива проблеми
Ха хааа, ти добре ли си?
Който работи, има пари.
Който работи за малко пари, има проблем с парите.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТова за което говориш наистина беше глупост.Жителството беше глупост както и затворените граници.Имало е други начини да държат хората по селата.Можеха вместо да строят големи заводи по градовете да строят модерни ферми и стопанства и да дават по големи заплати.Според мен е по добре да имаме пълни с хора и животни села отколкото тия мизерни градове.Села с училища детски градини и деца...а не с цигани и страци.Ще стане някога ама не сега
НАПРОТИВ - настоиха им панелни гета, да ги издърпат от селата в градовете, че да има кой да бачка в кремиковци, пернишките мини и другите ти любими соц придобивки.
ТЕ унищожиха българското село с ТКЗС и още по АПК!
Но ти си просто сляп и зомбиран за да видиш истината, дори и да ти извади очите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеОт НЕ соц-комуностраните има много и различни, та примерът ти с пуерто рико е меко казано смешен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеХа ха ха ха ха ха ха хаааааа....
Кои сте вие със заемите?
Говорител на цял един народ ли стана??
Някой карал ли те е, да вземаш заем?
Една пералня като не моеш си взе, за къде си??
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТе правеха "експорт" за 10-15 милиАрда, ама разходите им бяха по 15-20 милиарда умнико.
За лудо работи, за лудо не стой им беше мотото!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЩо става с Пуерто рико...там бият ли негрите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеА сега си купуваме хладилници и перални със заеми на 20% лихва......
Да в днешно време кат вървиш по улицата и гледаш витрините си казваш всичко има.Ама я тръгни да търсиш и тогава ще разбереш че витрините са отрупани с боклуци които никой не иска.
Кои сте вие със заемите?
Говорител на цял един народ ли стана??
Някой карал ли те е, да вземаш заем?
Една пералня като не моеш си взе, за къде си??The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнениеАз, в крайна сметка, така и не разбрах, като е било толкова хубаво през социализЪма, защо не пускаха хората да живеят където искат?
Може ли логично обяснение на този феномен?
Ми като тук се е живеело по-добре - защо не отвориха границите. Който е прост, ще отиде да живее в западналата Европа. Който е умен, ще остане да строи комунизЪма и светлото бъдеще.
Дори се запознах с един съсед, който е работил нещо като съгледвач на музикални ансамбли. Пътувал с тях в чужбина и следял дали на някой няма да му хрумне да поостане. Дори при лек намек, го издавал на Партията, майчицата. Казах му, че ако не беше толкова стар, щах да го заплюя в лицето. Но както и да е, лирични отклонения.
Коментар
Коментар