IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
    За съжаление Буров не е сред живите днес.Не знам какво би казал като ги види по 200 кила дрогирани пияни и лежщи в собствените си фекалии в слънчев бряг
    Комунде като теб защо дъвче името на достойния българин Буров?
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Какво искаш да кажеш?

Че си станал фен на англичаните ли пък сега

За съжаление Буров не е сред живите днес.Не знам какво би казал като ги види по 200 кила дрогирани пияни и лежщи в собствените си фекалии в слънчев бряг

Коментар

"Всичко е важно - и сигурността, и международните отношения, но няма нищо по-важно от икономиката и социалната сфера", каза държавният глава.

Той отбеляза, че същото важи и за здравеопазването, образованието, жилищно-комуналното стопанство, подкрепата за майчинството и детството.

"Разбира се, това са много сложни, може да се каже дори тежки въпроси, но от това как ние с вас ще ги решаваме ще зависи бъдещето на нашата страна", подчерта президентът.

http://www.dnes.bg/world/2016/06/22/...-rusiia.306530

.....и това го казва човекът, който отделя 1/4 от бюджета на държавата си, за......."сигурност".....лична предимно!!!
        То е ясно, че им е сложно.
        Вижда се и как ги решават въпросите.
        За това летищата на запад се пукат по шевовете от пристигащи поданици на президентът.

Коментар

• "Всичко е важно - и сигурността, и международните отношения, но няма нищо по-важно от икономиката и социалната сфера", каза държавният глава.

Той отбеляза, че същото важи и за здравеопазването, образованието, жилищно-комуналното стопанство, подкрепата за майчинството и детството.

"Разбира се, това са много сложни, може да се каже дори тежки въпроси, но от това как ние с вас ще ги решаваме ще зависи бъдещето на нашата страна", подчерта президентът.

http://www.dnes.bg/world/2016/06/22/...-rusiia.306530

.....и това го казва човекът, който отделя 1/4 от бюджета на държавата си, за......."сигурност".....лична предимно!!!

Коментар

• Мдааа грузинците нападнаха "руско" КПП.....на грузинска територия

Утре, когато държавата реши да вкара НАП с жандармерия (щото по друг начин явно не може) в "руското" пристанище Росенец, да очакваме своевременно асвабаждение от "братушките" нали?
            Два свята, единият е излишен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Тук съм бре...
              Грузинците, НАПАДНАХА (знаеш по чия команда) руско КПП и изядоха шамарите.
              Няма как.
              (Още не разбирам, защо руснаците не влязоха в Тбилиси..)
              Или сметаш, че ако мескиканци ударят с ракети американска казарма, ще получат само протестна нота ?
              Украинците какво са видели от руската армия по-точно ??? (за сега...)
              ...
              Братушки, вече няма ...
              Ся сме каубои...
              Добре ли е това, ели не... ще видим...
              Зависи от американската казарма, ако е венесуелска, може и нота да има..

Нали влязохте в Крим? Скъпо, нали?

Коментар

Толкова е за теб и мен, за колчо и сие е 72,30.
                ти точно, не се праи на лут... знаеш за коко говоря..
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

"....Практиката от последните години доказа, че ЕДИНСТВЕНО силната армия,осигурява независимост и суверенитет.."

Де беше по-рано, че да го кажеш на грузинци, украинци и други, дето верваха на лакърдии, като "братушки", "славянски братя", "православни друзя" и т.н?
                  Тук съм бре...
                  Грузинците, НАПАДНАХА (знаеш по чия команда) руско КПП и изядоха шамарите.
                  Няма как.
                  (Още не разбирам, защо руснаците не влязоха в Тбилиси..)
                  Или сметаш, че ако мескиканци ударят с ракети американска казарма, ще получат само протестна нота ?
                  Украинците какво са видели от руската армия по-точно ??? (за сега...)
                  ...
                  Братушки, вече няма ...
                  Ся сме каубои...
                  Добре ли е това, ели не... ще видим...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Също и 64,16...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                      Не е двойка, а е 1,95583. Разликата е огромна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        сладур...

сядай, сядай ...
                        Опять ДВОЙКА.. Не си готов..
                        Не е двойка, а е 1,95583. Разликата е огромна.

Коментар

• "....Практиката от последните години доказа, че ЕДИНСТВЕНО силната армия,осигурява независимост и суверенитет.."

Де беше по-рано, че да го кажеш на грузинци, украинци и други, дето верваха на лакърдии, като "братушки", "славянски братя", "православни друзя" и т.н?

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                            Да предишните струваха с 5 лева излизаш с две пълни чнти от магазина а с днешните пет лева мое да ползваш тоалетната само...
                            За кои предишни 5 лева говориш?
                            За тези от 1 долар или за тези от 2.50?
                            По едно и също време имаше и от едните и от другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                              1,95583
                              сладур...

сядай, сядай ...
                              Опять ДВОЙКА.. Не си готов..

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Именно, само че нормални не останаха. А сега ми кажи честно, има ли по-милитаризирана държавна пропаганда сред населението в момента от тази на Русия?
                                Какво ще рече, милитаризирана държавна пропаганда ?
                                Практиката от последните години доказа, че ЕДИНСТВЕНО силната армия,осигурява независимост и суверенитет..
                                Руснаците правят може би най-добрите въоръжения (включително високотехнологични) - имат с какво да се гордеят...
                                Сред населението в момента образа на военния отново е на почит, като се обръща внимание на възпитанието на децата, именно в патриотична посока...
                                Там, винаги е било така. И така ще бъде...
                                Аз лично, определено споделям подобна линия на държавно поведение...( Като нашите плужеци, в момента будят единствено отвращение.. България няма как да бъде световен лидер или играч(да ма порщава Марандей), но достоинството и уважението, НИКОЙ не може да ти отнеме без твое съгласие... Ние, сега нямаме нито армия, нито флот, нито авиация.. НИЩО.. Каквото ни кажат, това е ... ТОВА, е национално предателствои позор.. )

Коментар

Working...
                                X