Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеБОТЕВ : Русия , тая мнима защитница на славянството , всячески се стреми да заличи българските колонии от лицето на земята !!
ЛЕВСКИ : Байо , Либене , дочувам , че ти и оная лудетина Ботьова мислите да викате смръдливия казашки ботуш в българско , ако туй е тъй , ще дойда и с моите кунки ще Ви отрежа чепките !!
ЗАХАРИ СТОЯНОВ : ПРОКЛЕТА да е тая минута , когато руски крак е стъпил тук и Русия се е нарекла освободителка !!!
РАКОВСКИ : Послушайте братя , българи , русите са един най-див и най-варварски народ , каквито са си останали повечето и до ден днешен !!!
Коментар
-
Къде поукрасена, къде не, но историята е такава, каквато Е... Не са празни думите, никто не забыт, ничто не забыто..
================================================== ==================
И каква Е историята? Нападение срещу Финландия, Полша, Прибалтика.. Партайгеносен с Хитлер и съюз с националсоциалистическа Германия, затворила собствените си комунисти в концлагери.
Никога няма да уврат тиквите на просъветските болшевики. Изтребиха собствения си народ.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеИстеричното поведение на краварите и подлогите им, дебело подчертава и потвърждава, че западният проект е към своя край ...
Просто нямат време ...
Изходът е единствен ..
Това вече сме го виждали.. (с леката поправка, относно развитието на въоръженията...)
за жалост,
Опитът и историята учат, че народите и правителствата никога не се учат от историята...
Колко трилиона стана дългът им? За момента печатат зелена шума като откачени и се надяват да не почнат банките им да гърмят като пуканки.
Само тъпи хамерикански соросоиди могат да си нарекат банката "Льохман брадърс"
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение... първо, БЪЛГАРИН съм....
Ами, смея воще да не се съглася...
В Русия, войната НЕ се смята за романтично занятие... ( всъшнос, едва ли някъде е, косите на всеки нормален човек настръхват, само като види кадри от Сирия и Ирак, Либия и Йемен и прочее територии заляти от демократичните промени ... ), НО паметта, от ВСВ е силна. На практика, няма незасегнато семейство.. Навсякъде е пълно с писма, портрети и ордени на роднини, участвали или загинали във ВСВ... Къде поукрасена, къде не, но историята е такава, каквато Е... Не са празни думите, никто не забыт, ничто не забыто.. Напъните за друг прочит, представяне на фактите за изхода на войната, кой е победител и кой победен, кой, какво е дал и преживял и т.н., МНОГО обиждат руснаците и още повече ги мобилизират и сплотяват ...
Безпрецедентния натиск среще Русия, като ЦЯЛО ( политика, военна област, спорт, медийна среда (виж само тук в този девалвиран форум, колко трола има, които за няколко гроша, седят САМО и ЕДИНСТВЕНО с цел да плюят по Русия... БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ за какво...), също постига единствено мобилизация ... всъщност, няма кък да е по друг начин...
Относно проблемите, смятам, че огромна част от тях са заслуга на партньори и приятели, братушки като нас, със значителната подпощ от местни ятаци ... жалко но ФАКТ...
Относно изключителността... Ми.. нямам такива наблюдения. ( а поглед, определено имам ) просто, определено НЕ СЕ споделят европейските "ценности" и няма проблем, педераса да се нарече педерас, а негъра - негър, лицемерието не е на особена почит...
Та така..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеПредставянето на войната като романтично занимание, нещо като съботен излет в природата, внушенията че за вътрешните проблеми е виновен външен враг, претенцията за изключителност сред народите/май само евреите и Хитлер са го правили това преди вас/.
Ами, смея воще да не се съглася...
В Русия, войната НЕ се смята за романтично занятие... ( всъшнос, едва ли някъде е, косите на всеки нормален човек настръхват, само като види кадри от Сирия и Ирак, Либия и Йемен и прочее територии заляти от демократичните промени ... ), НО паметта, от ВСВ е силна. На практика, няма незасегнато семейство.. Навсякъде е пълно с писма, портрети и ордени на роднини, участвали или загинали във ВСВ... Къде поукрасена, къде не, но историята е такава, каквато Е... Не са празни думите, никто не забыт, ничто не забыто.. Напъните за друг прочит, представяне на фактите за изхода на войната, кой е победител и кой победен, кой, какво е дал и преживял и т.н., МНОГО обиждат руснаците и още повече ги мобилизират и сплотяват ...
Безпрецедентния натиск среще Русия, като ЦЯЛО ( политика, военна област, спорт, медийна среда (виж само тук в този девалвиран форум, колко трола има, които за няколко гроша, седят САМО и ЕДИНСТВЕНО с цел да плюят по Русия... БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ за какво...), също постига единствено мобилизация ... всъщност, няма кък да е по друг начин...
Относно проблемите, смятам, че огромна част от тях са заслуга на партньори и приятели, братушки като нас, със значителната подпощ от местни ятаци ... жалко но ФАКТ...
Относно изключителността... Ми.. нямам такива наблюдения. ( а поглед, определено имам ) просто, определено НЕ СЕ споделят европейските "ценности" и няма проблем, педераса да се нарече педерас, а негъра - негър, лицемерието не е на особена почит...
Та така..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Помните ли как ко мо не та та ви лъгаха, че уж в Русия всички улици били чисти и уж нямало дупки по пътищата. Истината обаче е съвсем друга. Вижте в клипа след 1:09 минута и преценете сами дали всички улици са чисти и вижте какви дупки е имало по улиците на град Омск, който е в Русия, по време на снимането на клипа. Клипа е качен в Youtube на 30.03.2016г. Населението на този град в Русия е било 1 178 100 души в началото на 2016г. http://www.youtube.com/watch?v=8Bpfy7PDqlcLast edited by Ivan2015; 22.06.2016, 15:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЗа Земята говоря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКакво ще рече, милитаризирана държавна пропаганда ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеЕ чак пъл убили го
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКомунде като теб защо дъвче името на достойния българин Буров?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеДа, за съжаление не е.
Убиха го комунягите в пазарджишкия затвор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеЗа съжаление Буров не е сред живите днес.Не знам какво би казал като ги види по 200 кила дрогирани пияни и лежщи в собствените си фекалии в слънчев бряг
Убиха го комунягите в пазарджишкия затвор.
Коментар
Коментар