Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеКакво искаш да кажеш?
Че си станал фен на англичаните ли пък сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение"Всичко е важно - и сигурността, и международните отношения, но няма нищо по-важно от икономиката и социалната сфера", каза държавният глава.
Той отбеляза, че същото важи и за здравеопазването, образованието, жилищно-комуналното стопанство, подкрепата за майчинството и детството.
"Разбира се, това са много сложни, може да се каже дори тежки въпроси, но от това как ние с вас ще ги решаваме ще зависи бъдещето на нашата страна", подчерта президентът.
http://www.dnes.bg/world/2016/06/22/...-rusiia.306530
.....и това го казва човекът, който отделя 1/4 от бюджета на държавата си, за......."сигурност".....лична предимно!!!
Вижда се и как ги решават въпросите.
За това летищата на запад се пукат по шевовете от пристигащи поданици на президентът.The strongest stand last.
Коментар
-
"Всичко е важно - и сигурността, и международните отношения, но няма нищо по-важно от икономиката и социалната сфера", каза държавният глава.
Той отбеляза, че същото важи и за здравеопазването, образованието, жилищно-комуналното стопанство, подкрепата за майчинството и детството.
"Разбира се, това са много сложни, може да се каже дори тежки въпроси, но от това как ние с вас ще ги решаваме ще зависи бъдещето на нашата страна", подчерта президентът.
http://www.dnes.bg/world/2016/06/22/...-rusiia.306530
.....и това го казва човекът, който отделя 1/4 от бюджета на държавата си, за......."сигурност".....лична предимно!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТук съм бре...
Грузинците, НАПАДНАХА (знаеш по чия команда) руско КПП и изядоха шамарите.
Няма как.
(Още не разбирам, защо руснаците не влязоха в Тбилиси..)
Или сметаш, че ако мескиканци ударят с ракети американска казарма, ще получат само протестна нота ?
Украинците какво са видели от руската армия по-точно ??? (за сега...)
...
Братушки, вече няма ...
Ся сме каубои...
Добре ли е това, ели не... ще видим...
Нали влязохте в Крим? Скъпо, нали?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТолкова е за теб и мен, за колчо и сие е 72,30.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение"....Практиката от последните години доказа, че ЕДИНСТВЕНО силната армия,осигурява независимост и суверенитет.."
Де беше по-рано, че да го кажеш на грузинци, украинци и други, дето верваха на лакърдии, като "братушки", "славянски братя", "православни друзя" и т.н?
Грузинците, НАПАДНАХА (знаеш по чия команда) руско КПП и изядоха шамарите.
Няма как.
(Още не разбирам, защо руснаците не влязоха в Тбилиси..)
Или сметаш, че ако мескиканци ударят с ракети американска казарма, ще получат само протестна нота ?
Украинците какво са видели от руската армия по-точно ??? (за сега...)
...
Братушки, вече няма ...
Ся сме каубои...
Добре ли е това, ели не... ще видим...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТолкова е за теб и мен, за колчо и сие е 72,30.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНе е двойка, а е 1,95583. Разликата е огромна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениесладур...
сядай, сядай ...
Опять ДВОЙКА.. Не си готов..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеДа предишните струваха с 5 лева излизаш с две пълни чнти от магазина а с днешните пет лева мое да ползваш тоалетната само...
За тези от 1 долар или за тези от 2.50?
По едно и също време имаше и от едните и от другите.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение1,95583
сядай, сядай ...
Опять ДВОЙКА.. Не си готов..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеИменно, само че нормални не останаха. А сега ми кажи честно, има ли по-милитаризирана държавна пропаганда сред населението в момента от тази на Русия?
Практиката от последните години доказа, че ЕДИНСТВЕНО силната армия,осигурява независимост и суверенитет..
Руснаците правят може би най-добрите въоръжения (включително високотехнологични) - имат с какво да се гордеят...
Сред населението в момента образа на военния отново е на почит, като се обръща внимание на възпитанието на децата, именно в патриотична посока...
Там, винаги е било така. И така ще бъде...
Аз лично, определено споделям подобна линия на държавно поведение...( Като нашите плужеци, в момента будят единствено отвращение.. България няма как да бъде световен лидер или играч(да ма порщава Марандей), но достоинството и уважението, НИКОЙ не може да ти отнеме без твое съгласие... Ние, сега нямаме нито армия, нито флот, нито авиация.. НИЩО.. Каквото ни кажат, това е ... ТОВА, е национално предателствои позор.. )Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар