Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеШегуваш ли се
"Натовските войски са наши войски - дали са от Германия, Франция, САЩ или другаде, са наши войски. Ние имаме договор с всички тези държави да се пазим взаимно и когато на източния фланг има напрежение, те са тук заради нас и заради българските граждани, а на нас като правителство ни е важна сигурността на държавата", заяви министърът на външните работи Даниел Митов след заседанието на Министерския съвет в сряда. Първият ни дипломат обясни, че не е възможно САЩ да разположат военна техника у нас, без да ни питат. Според него обявените намерения от шефа на Пентагона са в контекста на решенията на Срещата на върха в Уелс на НАТО от септември 2014-та. "Всичко това се съдържа в Плана за готовност за действия за засилване на източния фланг на НАТО", каза Митов. И разясни, че именно това са част от мерките за гарантиране сигурността на източния фланг чрез серия от учения и тренировки. "За пореден път се създава истерия около нещо, което е обявено предварително, нещо, което имаме като план, нещо, което е договорено в Уелс на последната Среща на върха на НАТО", обясни още Митов. Външният министър припомни, че американски войски и техника може да присъстват у нас по силата на споразумение, подписано през 2006 г. от кабинета "Станишев". "Националната ни сигурност е въпрос на национален консенсус и тя трябва да ни обединява, а не да ни разделя и да се използва за пропаганда", заяви още министърът на външните работи.
Междувременно зам. -министърът на отбраната Димитър Кюмюрджиев обясни, че съгласно споразуменията от 2006 година се позволява войските на САЩ да извършат тренировки на българска територия в рамките до 2500 души със съответната техника. "Има решение на Конституционния съд на Република България, в което е казано, че присъствието на войски от страни членки на НАТО не са чужди войски по смисъла на конституцията ни и не е необходимо съгласието на НС", обясни още заместник-министърът на отбраната.
http://light.standartnews.com/balgar...as-290107.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЕ, знаем, знаем, едно калпаво джудже има основна роля в създаването на ИД. Най-малко като ги подпомогна с едни 15-20 000 чеченци, основна ударна сила на ИД...
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМи да не искам в НАТО не искам и в ЕС.Не искам и айфон не искам и западна кола.Не искам голяма армия а таква с ядрени ракети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеСъвременните войни не са като едновремешните.
В момента икономиките са така обвързани като свински черва.
Видя се колко време изтрая напрежението между Турция и Русия.
Едната страна губи туристи, износ на стоки, другата пък иска там да строи реактори, да прокарва потоци.
Съвременната война е за промиване на мозъци.
Не искам ЕС, не искам НАТО, не искам да работя, но искам да имам кинти, АйФон и западна кола.
п.п. Забравих - искам и голяма армия, голяма пенсия, АЕЦ Белене, Южен поток и да сме руска губерния най-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеОбяснявам с 2 думи. суадитска арабия, турция. Не само Сирия но и Ирак е под удара на ИД+АлКайда. Второто знаеш кой го създаде, за първото предлагам да ми повярваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеЩо кво стана в Сирия?
САЩ им спретнаха преврат, щото искаха/не искаха да пускат тръба ли, кво ли?
Или може би откриха голямо находище на нефт/газ и САЩ искаха да сложат ръка на него ли?
Каква е актуалната теорията на конспирацията.
изотзадзе и го предотврати това нещо.Като видяха ,че няма да стане като в Ирак
и Либия спретнаха им майдан или гражданска война.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеЩо кво стана в Сирия?
САЩ им спретнаха преврат, щото искаха/не искаха да пускат тръба ли, кво ли?
Или може би откриха голямо находище на нефт/газ и САЩ искаха да сложат ръка на него ли?
Каква е актуалната теорията на конспирацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеВ Сирия се води гражданска война, щото тяхното местно диктаторче реши да не си подава оставката като хората му я поискаха, ми взе да стреля по тях. Просто хората много го обичаха и имаше много висок рейтинг - досущ като един друг диктатор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеВ Сирия се води гражданска война, щото тяхното местно диктаторче реши да не си подава оставката като хората му я поискаха, ми взе да стреля по тях. Просто хората много го обичаха и имаше много висок рейтинг - досущ като един друг диктатор.
???? ????
Ти виждал ли си сириец? Говорил ли си с него? Аз съм и го питах (преди 2 години, като емигрантите предизвикваха само съчувствие) - "Чичо Фуат, ти защо не предлагаш услугите си поне като преводач?"
А той ми отговори "Тези хора съсипаха родината ми, превърнаха Сирия в пепелище. Аз не мога да мисля за тях без да се ядосвам, камо ли да им помамгам".
Бележка под линия. Въпросния чичо (не ми е роднина, аз съм 100% мешан но на местна почва само) не го давам за 3ма българи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеСъвременните войни не са като едновремешните.
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеВ момента икономиките са така обвързани като свински черва.
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеВидя се колко време изтрая напрежението между Турция и Русия.
Едната страна губи туристи, износ на стоки, другата пък иска там да строи реактори, да прокарва потоци.
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеСъвременната война е за промиване на мозъци.
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеНе искам ЕС, не искам НАТО, не искам да работя, но искам да имам кинти, АйФон и западна кола.
КОЛКО кинти ?
Коя да е мънекенТката ?
Айфон - модел ?
Кола - марка и модел ?
КОНКРЕТИКА требе...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеРуснаците в колоната от над 20 мотора бяха едва четирима.
Пита се какви са били останалите 16?
Коментар
Коментар