IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Да де свалят Де Гол чрез оранжев преврат и връщат Франция в правия път у НАТО ......
    France withdrew from the integrated military command in 1966 to pursue an independent defense system but returned to full participation on 3 April 2009.

    Викаш Франция излиза от НАТО през 1966, на Де Гол му спретват революцията през 1968. А пък Франция се връща у правия път у НАТО чак през 2009. Има няма 40 години след свалянето на Де Гол.

    Коментар


    • Руска медия публикува статия, в която пише, че според източник на медията централната банка на Русия от днес е изключила руската банка Констанс-Банк от руската платежна система за бързи банкови електронни разплащания БЕСП. Тази руска платежна система на руски се пише съкратено БЭСП и е нещо подобно на българската платежна система за брутен сетълмент в реално време RINGS.

      http://www.banki.ru/news/lenta/?id=9119927

      Да ви напомня, че според данни на същата медия, от началото на 1991г. до сега над 2400 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.

      http://www.banki.ru/banks/memory/
      Last edited by Ivan2015; 16.08.2016, 13:21.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Всеки един мой цитат съдържа препратка към източника.
        Срещу истината не се рита, научете го това комунягите.
        Да наистина че не се рита. Грешката на марков, моята на бате пешо е че влизаме с имената си с професиите си и с това къде работим. Тоест ние сме видими, за разлика от теб и другите от вашата дружинка. Да марков може да е всякакъв- крадец убиец, изнасилвач, приватизатор мафиот. Но той излиза с името си и казва ето това съм аз. А при теб и при другите го няма това нещо. Има само обиди и закани

        Коментар


        • Pre-tax production costs in the Permian Basin of West Texas have fallen to $2.25 a barrel

          Putler - take that

          Коментар


          • Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            Да де стачките и блокирането на франция са само съвпадение .....няма как иначе да е по соросоидната логика ...нъл тай
            Ми то си пише бе... 52,41% го бламират на референдум и както е обещал предварително - подава оставка... ама нали трябва да поболтаем, ей тъй по комунистически...

            Коментар


            • Да де стачките и блокирането на франция са само съвпадение .....няма как иначе да е по соросоидната логика ...нъл тай
              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж през 1969г. президентът на Франция Шарл де Гол бил свален от власт с преврат. Това изобщо не е вярно. На 28 април 1969г. президентът на Франция Шарл де Гол е подал оставка не заради друго, а защото резултатите от конституционния референдум във Франция на 27 април 1969г. са показали, че мнозинството от гласувалите на този референдум хора във Франция са гласували против законопроекта предложен от Шарл де Гол. Този законопроект е предвиждал реформа на френския Сенат, децентрализация на управлението и създаване на региони във Франция. Самият Шарл де Гол преди провеждането на този референдум е заявил, че ако този законопроект бъде отхвърлен от хората на референдума, той ще подаде оставка. Тъй като 52,41 % от действителните гласове на този референдум са гласували, че не одобряват този законопроект, то Шарл де Гол е подал оставка, както е обещал. По-подробно за този референдум може да прочете в статията от линка, който съм дал по-долу.
                Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.

                http://en.wikipedia.org/wiki/French_...ferendum,_1969
                Last edited by Ivan2015; 03.08.2016, 16:37.

                Коментар


                • Бойко е един бутафорен "генерал" и има силни комплекси от истински генерали. Такива, който са станали генерали със служба, а не са назначени по партийна линия. Не знам дали знаете, но Боко е и "доктор на науките" Единствения доктор на науките в света, който не говори чужд език и е прочел само една книга. И то до половината.
                  Придворните му бяха тръгнали да го правят и Заслужил деец на културата, но се размириса и не стана.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                    Няколко соросоидни платени ника плачат за тотален бан
                    И ти ще ги посочиш, нали?
                    The strongest stand last.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнение
                      Имате си лични съобщения за подобни спорове!
                      Не е необходимо да занимавате целия форум!
                      Ако не престанете ще последва бан!!!
                      Няколко соросоидни платени ника плачат за тотален бан

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Комунетата по цял ден напъват малките си червени мозъчета с една единствена цел - да ни излъжат... Но понеже никога не са се отличавали с някакви интелектуални способности (както казва наскоро починалия Фазъл Искандеров - Октомврийската революция се превърна в социална стълба, по която най-некадърните се изкачиха на социалния връх) и лъжите им са такива - нескопосани като за пред децата в детската градина...
                        Какво друго искаш да правят, като цяло село ги мрази,
                        изритват ги от селсъвета и никой не ги търси за "счетоводни" услуги

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                          Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж през 1969г. Шарл де Гол бил свален от власт с преврат? Истината обаче е съвсем друга. Шарл де Гол е бил президент на Франция от 08.01.1958г. до 28.04.1969г.. На 28 април 1969г. президентът Шарл де Гол е подал оставка. Тоест Шарл де Гол не е бил свален от власт с преврат, а е подал оставка. Да ви напомня, че когато на 28 април 1969г. Шарл де Гол е подал оставка, той е бил на 78 години, а през 1970г. Шарл де Гол умира на 79 години.
                          Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.
                          Комунетата по цял ден напъват малките си червени мозъчета с една единствена цел - да ни излъжат... Но понеже никога не са се отличавали с някакви интелектуални способности (както казва наскоро починалия Фазъл Искандеров - Октомврийската революция се превърна в социална стълба, по която най-некадърните се изкачиха на социалния връх) и лъжите им са такива - нескопосани като за пред децата в детската градина...

                          Коментар


                          • Пренаписването на историята никога не е било лесно Иванич:

                            За падането на дьо Гол пряка причина стават Майските събития във Франция от 1968.

                            На 2 май 1968 г. в Латинския квартал – парижки район, където са концентрирани много институти, факултети и студентски общежития към университета Сорбона – избухва студентска стачка. Повод е искането на студентите да се открие факултет по социология в парижкото предградие Нантер, който е закрит заради подобни стачки, провокирани от старинните, „механически“ методи на образование. Започват да се подпалват коли. Около Сорбоната са издигнати барикади. Веднага са изпратени полицейски отряди, в борба с които са ранени стотици студенти. Към изискванията на бунтовниците се прибавя и освобождаване на арестуваните им колеги и изтегляне на полицията от квартала. Правителството не удовлетворява тези искания. Профсъюзите обявяват денонощна стачка. Позицията на дьо Гол е, че с бунтовниците не може да се водят преговори. Министър-председателят Жорж Помпиду предлага да се отвори Сорбоната и да се приемат исканията на студентите – но вече е късно.

                            На 13 май профсъюзите излизат на грандиозна демонстрация по целия Париж. Минали са 10 години от идването на дьо Гол на власт след алжирската криза. Сега над хилядите манифестанти са издигнати лозунги: „Дьо Гол – в архива!“, „Сбогом, дьо Гол!“. Стачката не просто не свършва, но и прераства в безсрочна. 10 милиона души не работят в цяла Франция. Икономиката е парализирана. Вече всички са забравили за студентите – работниците искат 40 часа работна седмица и повишаване на минималната заплата до 1000 франка. На 24 май президентът прави изявление по телевизията, в което говори за нуждата от „обновление“, но не предлага нищо конкретно.

                            На 30 май дьо Гол в Елисейския дворец чете поредното радиоизявление, в което казва, че няма да напусне поста си, разпуска Сената и Палатата на депутатите и насрочва предсрочни избори. За последен път в живота си дьо Гол има шанс с твърда ръка да сложи край на бунта. Изборите се приемат и като косвен вот на доверие към генерала. На 23 – 30 юни голистите взимат 73,8% от местата в Палатата на депутатите. С това става ясно, че народът не иска смяна на властта, а смяна на президента.
                            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж през 1969г. Шарл де Гол бил свален от власт с преврат? Истината обаче е съвсем друга. Шарл де Гол е бил президент на Франция от 08.01.1958г. до 28.04.1969г.. На 28 април 1969г. президентът Шарл де Гол е подал оставка. Тоест Шарл де Гол не е бил свален от власт с преврат, а е подал оставка. Да ви напомня, че когато на 28 април 1969г. Шарл де Гол е подал оставка, той е бил на 78 години, а през 1970г. Шарл де Гол умира на 79 години.
                              Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.

                              Коментар


                              • Че къде пък комунетата са твърдели за продажбите през юни 2016 г.
                                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X