IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Я погледни СИНИЯ цвят на ГЕРБ, гербер! Къдя видя червено? Амчи ГЕРБ и ДСБ са членове на ЕНП! И те ли са червени бе?
    Много си милостив, подаваш им беберон непрекъснато, с тая тема от пусто в празно, за червени и комунисти!
    Разбирам те, ще останат без аргументи, че и без работа! Ще признаят ли загрижеността ти?

Не ми се връща надолу в темата, аМа много активни станаха тия дни да искат оставки на хора от МО.
    Само на един повярвах, че го направи от сърце, мисля юриста Николай Семов, сина на Марко Семов.
    Чак и Борисов се намеси, чакам после и за Москов да поиска оставка.Дай боже и да стане!

Коментар

Я погледни СИНИЯ цвят на ГЕРБ, гербер! Къдя видя червено? Амчи ГЕРБ и ДСБ са членове на ЕНП! И те ли са червени бе?
      Я да поизтрезнееш, виж състава на ГЕРБ, отвори си малко биографии, проучи.. Па после се излагай.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Все червени... ВСЕ ОТ ВАШИТЕ, къде си тръгнал, да обвиняваш хората ...
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ей сега ще чуя че са виновни комунистите и ДС

Коментар

Ами да предприемат бе! Защо твоите избраници, за които ТИ лобираш, герберите и реформаторите нищо не предприемат?
            От юли 2009та година, тоест шест години и половина откакто Станишев сдаде властта, Бойко Тиквата е на власт пет години. Орешарски една и две служебно-герберски правителства по 3 месеца.
            А и правителството на Орешарски беше напълно блокирано от ГЕРБ в законодателно отношение. Поради липса на парламентарно мнозинство на управляващите, то ГЕРБ блокираше дейността на парламента когато пожелаеше. Да не си забравил герберастките циркове?

И кой сега бил виновен според герберастията?????
            Орешарски!!

И ти ли така мислиш, гербер?
            Станишев сдаде властта, Бойко Тиквата е на власт пет години. Орешарски
            Все червени... ВСЕ ОТ ВАШИТЕ, къде си тръгнал, да обвиняваш хората ...
            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
              Ето от какво се отклонява публичното внимание, това коментирайте

ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ, Брюксел, 28.1.2015 г.
              ДОКЛАД НА КОМИСИЯТА ДО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И СЪВЕТА
              относно напредъка на България по механизма за сътрудничество и проверка

http://ec.europa.eu/cvm/docs/com_2015_36_bg.pdf

Комисията приканва България да предприеме действия в следните области:
              ...........
              Ами да предприемат бе! Защо твоите избраници, за които ТИ лобираш, герберите и реформаторите нищо не предприемат?
              От юли 2009та година, тоест шест години и половина откакто Станишев сдаде властта, Бойко Тиквата е на власт пет години. Орешарски една и две служебно-герберски правителства по 3 месеца.
              А и правителството на Орешарски беше напълно блокирано от ГЕРБ в законодателно отношение. Поради липса на парламентарно мнозинство на управляващите, то ГЕРБ блокираше дейността на парламента когато пожелаеше. Да не си забравил герберастките циркове?

И кой сега бил виновен според герберастията?????
              Орешарски!!

И ти ли така мислиш, гербер?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Няма ами!

http://www.libsu.uni-sofia.bg/e-texts.html

Дискусия с глупаци като тоя е напълно безсмислена!Идеята е нормалните хора да се запознаят с фактите дори в нета(История и археология .Васил Левски.Писмо-дописка до Любен Каравелов в Букурещ.1973 - 24 кб - иска се регистрация).
                http://i.imgur.com/I0KVBRt.png

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Няма ами!

Дискусия с глупаци като тоя е напълно безсмислена!Идеята е нормалните хора да се запознаят с фактите дори в нета(История и археология .Васил Левски.Писмо-дописка до Любен Каравелов в Букурещ.1973 - 24 кб - иска се регистрация).
                  Наричат ме глупак. Защо тук добрият тон не се спазва. Или е наложена и тук цензура срещу свободномислещите хора и се подкрепят верните на кремъл мекерета ? Ако е така много жалко

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Истинската цел на протестите е евроатлантическият ни избор

Не е толкова трудно да се прозре, че Кой? финансира или по-скоро посредничи на руски служби при организиране на този протест.

Удобно зададения въпрос от удобен журналист на Лавров е предварително режисирано – а темата с „непризнателността“ на българите е външния сигнали за атаката срещу България, правителство и институции.

Няма как да се организира „национален“ протест без силно финансиране – всеки който е организирал протест знае какви са етапите и какви пари са нужни. Да започнеш направо на национално равнище си е мегафинансиране – логистика, мотивация, организация, агитматериали, опорни точки и т.н.

Почти всички мегаскандали в медийното пространство са инспирирани като част от „артилерийската подготовка“ на поредица от дестабилизиращи събития, които започват от днешния протест, които постепенно ще ескалират.

Действат и чрез организираната престъпност – затова виждате тези „инфобомби“ на престъпността, които целят да внушат чувството за несигурност.

И тъй атаките са организирани от професионални манипулатори и идеологически диверсанти с участието на специално изпратени експерти те стъпват върху реални „меки“ или уязвими места в управлението на страната.
                    Това бе и остава голямата грешка на Борисов – той не разбра, че трябва битка, а тръгна да се договаря и лансира свой собствен кръг. През него именно ще влезне троянския кон, който ще дестабилизира управлението му.

Това, че Пик и Блитц критикуват протеста е просто фасада за отвличане на вниманието. Залагат на националистическа карта и анти-евроатлантическата. Това е българския вариант на това което организираха в Черна гора и Молдова. Медийно усилиха темите около „турските“ ваксини, учебниците с присъствието и авторите, забраната на кръщенето от ЕС и други инфолъжи.

Стойте надалеч – Москва и Кой? в тандем действат.

Не изключвам и провокации, защото нямат масова подкрепа – търсят да намерят слабо място в реакцията на МВР и атакуват директно Бъчварова. Включиха несистемната опозиция защото тези в Парламента и ВСС се дискредитираха и по този начин ги пазят от отговорност. Напред излизат неясни и неизвестни организатори – вариант, който ще освободи политическите им покровители от отговорност.

Пеевски стои зад кадър.

Днешният протест не е пълен копи пейст на събитията от февруари 2013 година, но приликите са повече от една.

Насрочен е нарочно за да отвлече вниманието от доклада на ЕК и унищожителните критики и смени дневния ред на обществото и дебата. Тъй като Кой? не може да се откаже от контрола върху съдебната система и ключови звена на българската икономика, службите за сигурност – той реагира чрез улицата.

Службите ще бездействат и в никакъв случай няма да Ви разкрият схемата за която пиша.

Трябва да се отклони вниманието от неизгодния за Кой? и Русия дебат около реформите, защото в края на тази улица Кой? престава да съществува, а Москва губи влияние.

Помнете, сам по себе си Кой? е обречен, но заедно с Москва е достатъчно силен трус в стремежа да предизвика блокиране на реформите и дерайлиране на България от евроатлантическите релси.

В последна сметка е обречен – но хапе, преди да загине.
                    Бъдете готови да излезнете на улицата срещу тази провокация. Те от друго не разбират.

Илиян Василев

Въпросът #КОЙ е погрешен, верният е #КТО!
                    Някой ще обясни ли защо през декември 2015г. в Русия производството на леки автомобили е намаляло с 38,9 % спрямо декември 2014г.?
                    Някой ще обясни ли защо през 2015г. в Русия производството на леки автомобили е намаляло с 27,7 % спрямо 2014г.?
                    Данните са публикувани от Росстат.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      .................
                      Да попитам защо не се коментира бг политиката а се връщаме 140години назад/ или сегашната политика не е за коментар/
                      Че какво да се коментира? Не го ли слушаш сикаджи Бойко Тиквата? Той е на власт пълни пет години и нещо, ама за невървежа на реформата в съдебната система му виновен Орешарски, дето беше точно една година!?!?!?!?! То герберската наглост няма граница. А самохвалството Тиквово мога да го сравня само с това на един от Лясковец.

Коментар

И най вероятно няма такова писмо.
                        Няма ами!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                          Убеден съм, че ще се намерят хора, които да започнат задочен спор и със Захари Стоянов. В допълнение само ще цитирам извадка от писмо на Левски до Каравелов, макар че ракиените "националисти" и на Левски ще посегнат - "Байо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурко? Ако туй е тъй, то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките."

http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/0...te_osvobodeni/

Писмото сигурно е унищожено от комунистите. Те са фалшификатори на исторята ни.
                          Иска регистрация - направи копи пейст и поне го изпрати на лични, а може и тук. И най вероятно няма такова писмо, а не че е унищожено от комунистите/как пък от него само тези думи някой е запомнил и все тях цитират/
                          А и да не забравя- би ли ми казал какво щеше да бъде твоето име ако не са били руските ботуши/осман, амет или някое такова/

Да попитам защо не се коментира бг политиката а се връщаме 140години назад/ или сегашната политика не е за коментар/

Коментар

Ами аз съм в германия и за мен скандал е лозан панов вече пуснах линк към разследване на блиц за неговите имоти, е има някой неточности дори и за мен, но като цяло и аз съм учуден как се връщат 300 000 за 4 години дори с помощ от баба и дядо
                            Ти питай коЍ са тези "Баба и Дядо", първо.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                              Каква бг политика???? След като 26 години уж демокрация сме под кремълският ботуш. Тази бедност и нищета, тези кражби на народните пари стават благодарение на бивши КГБ кадри, олигарски на крамъл. Кой краде в ЕНЕРГЕТИКАТА. Тези задължения кой ги направи???????????????????????????????????????

Нищо добро не съм видял от Русия, освен глад мизерия и разруха. Я виж колко хубаво живеят становете които до ден днешен са открито под руският ботуш, ние поне не сме открито но пак последствята са страшни .....
                              Приятел, пак от болната глава-на здравата.
                              ЗА НАШИТЕ БЕДИ СМЕ ВИНОВНИ ПЪРВО И ОСНОВНО НИЕ.
                              Така става, който спи по избори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                Опорни точки, братче: Казано е накъде да "гледат" и накъде да насочват публичното внимание. Обикновено, ТОВА се прави с цел отклоняването му от нещо друго. Ама за едният 'ляп какво ли не правят някои.
                                Ами аз съм в германия и за мен скандал е лозан панов вече пуснах линк към разследване на блиц за неговите имоти, е има някой неточности дори и за мен, но като цяло и аз съм учуден как се връщат 300 000 за 4 години дори с помощ от баба и дядо

Коментар

Working...
                                X