IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Абсолютно се приближаваш в троленето си до трола Факушка. По един калъп сте правени. А може да сте една и съща тротинетка.
    Претендират ,че живея за постоянно в Щатите и Франция а пък се пишат за най големите българи и дават акъл как ние да живеем и кой изберем да ни управлява....а самите слугуват на разни чернилки или араби за шепа сребърници .....
    Баста!!!!!..

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

Абе и ти уж си дюс на раета, но на всички вече им е ясна истинската картинка
      Абсолютно се приближаваш в троленето си до трола Факушка. По един калъп сте правени. А може да сте една и съща тротинетка.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Нещо искаш да кажеш или просто си тролиш?
        Щото тази картинка само ТИ я пускаш за десети път.
        Ако и това не е тролене, здраве му кажи.

Коментар

Аз предадох религията си и предците ,за да слугувам на чужд господар за сребърници , дано ми простят децата ми.....:

Коментар

Само Реформаторите са в Европейско синьо, ГЕРБ са в синьо с червени петна.
            Надявам се до следващите избори българите най-после да се научат да различават цветовете

Къде тука виждаш червени петна?

Що не си направиш една операция за перде на очите. Евтина е. Ако ти е скъпо във Франция, ще те уредя в Търговище.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
              Нали знаеш, че в Кремъл битката е буквално на живот и смърт!

От една страна е политиката на Путин, който се бори за повече пълномощия като президент, за да върне РЦБ на Русия най-вече, т.е. за икономическа независимост, а от другата страна е петата колона, аристократите, на които парите са в западни и американски банки и са хванати за ташаците.

Така, че, като казваш Кремъл, моля те, определено много от нас не стоят за петата колона, а по твоите думи ти си зад тях! Един вид и ти си кремълско чадо, само че от другата страна!
              Путин и Обама се държат от задкулисието. Стига си го възхвалявал. Зад Путин седят икономическо-олигархични кръгове, благодарение на които той властва и ще властва. В САЩ да не мислиш,че нещо зависи от Обама или които и да било. Те са само лицата на задкулисието. Всяка държава ги има.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Кажи бе френска тротинетко! Кажи защо пет и половина години от последните шест и половина ТВОИТЕ хора не правеха НИЩО. А през останалата година блокираха парламента!
                Ще дискутирал!
                Следват оставките на доктор Менгеле ,Тракториста , Лукавия , Черешаря и накрая на Тиквата...

Коментар

......
                  Кажи бе френска тротинетко! Кажи защо пет и половина години от последните шест и половина ТВОИТЕ хора не правеха НИЩО. А през останалата година блокираха парламента!
                  Ще дискутирал!

Коментар

• Бойко Борисов поиска оставката на образователния министър

Ей тоа Бойко е голема работа. Няма съмнение. Постави на най-ветровитите места, образование, здравеопазване, отбрана, правосъдие все хора на деформаторите. Правосъдния вече го смени, щото няма съмнение КОЙ# е виновен за провала на реформата там.
                    Сега ще смени образователния.
                    Да се готви военния земеделски чукундур.
                    А Москов може да скочи от министерството направо в следствения арест. Няма да е прецедент за Бойко. Нека да си спомним първият здравен министър, как го свалиха с измислени обвинения и как го влачиха идиотите прокурори със същите измишльотини.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                      Наричат ме глупак. Защо тук добрият тон не се спазва. Или е наложена и тук цензура срещу свободномислещите хора и се подкрепят верните на кремъл мекерета ? Ако е така много жалко
                      Хихх, не те ли заплашиха с чайче или чадърче ... зер, докато цивилизацията воюва с борси и силиций, тъпутинарите още плашат гаргите с железа и отрови. Примати!
                      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                        Наричат ме глупак. Защо тук добрият тон не се спазва. Или е наложена и тук цензура срещу свободномислещите хора и се подкрепят верните на кремъл мекерета ? Ако е така много жалко
                        Нали знаеш, че в Кремъл битката е буквално на живот и смърт!

От една страна е политиката на Путин, който се бори за повече пълномощия като президент, за да върне РЦБ на Русия най-вече, т.е. за икономическа независимост, а от другата страна е петата колона, аристократите, на които парите са в западни и американски банки и са хванати за ташаците.

Така, че, като казваш Кремъл, моля те, определено много от нас не стоят за петата колона, а по твоите думи ти си зад тях! Един вид и ти си кремълско чадо, само че от другата страна!

Коментар

• Кажи бе френска тротинетко! Кажи защо пет и половина години от последните шест и половина ТВОИТЕ хора не правеха НИЩО. А през останалата година блокираха парламента!

Ще дискутирал!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                            Много си милостив, подаваш им беберон непрекъснато, с тая тема от пусто в празно, за червени и комунисти!
                            Разбирам те, ще останат без аргументи, че и без работа! Ще признаят ли загрижеността ти?

Не ми се връща надолу в темата, аМа много активни станаха тия дни да искат оставки на хора от МО.
                            Само на един повярвах, че го направи от сърце, мисля юриста Николай Семов, сина на Марко Семов.
                            Чак и Борисов се намеси, чакам после и за Москов да поиска оставка.Дай боже и да стане!
                            Да не би да имаш предвид доц. Атанас Семов?
                            И ти на тоя му вярваш?? Ами че той беше кандидат за президент на РЗС!!! Гербова марка на оня идиот Яне Янев. За какъвто и да се представя сега, той беше човекът на мръсника Яне Янев. Не му вярвам ни дума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                              Все червени... ВСЕ ОТ ВАШИТЕ, къде си тръгнал, да обвиняваш хората ...
                              Чакай да ти подам и аз БЕБЕ-ронче!

Преди време, еееее , месеци, казах и ще се повторя!
                              Може да си плямпаш за червени, комунисти, за каквото искаш, нали това било свободата на слобоДията!
                              Но това няма как да затрие идеята за реално социално равенство, за икономическа независимост!
                              Да, основната грешка, и ти го казва човек, който не знае как изглежда партийната книжка, грешката е, че по време на социализма имаше комунистическа партия.
                              И ще ти кажа, откъде идва тази грешка.
                              Маркс и Енгелс не са първоначалните идеолози на тази идея.

Преди тях, ..... а върти ми се едно име, но за да не го сгреша, ще го пропусна, та тази идеология не е замислена в името на хората, тя е замислена като идеология народите да се управляват лесно и в името на определена вихрушка, лицето на която е аристокрацията.

Да не се връщам пак на определението за демокрация, като ми остане време ще направя снимка от речника за юристи, да видиш черно на бяло, че демокрацията е ........ управление, при което управлява аристокрация, ....или... вече го писах преди,

И на базата на заложеното преди повече от сто години идея, за да не се дразнят хората с думата аристокрация, идва идеята за партията, партията, с верните хора, верни на идеята да управляват в името на върхушката.

Нямам време да влизам повече в подробности, но моля те , вземи Иво Инджев за пример, за да разбереш същността на всяко управление.

Ето, Иво Инджев, некадърник, с връзки и лакти успява да се ползва от облагите, които му дава членството в БКП.
                              .......................................Той има партийна книжка, аз нямам, но днес за теб той е демократ, аз червен боклук.

Идва демокрацията.
                              Той пак прегръща краката на новите господари и вече е демократ.
                              Е, той червен ли е или не? Боклук ли е или не?
                              И нали разбираш, че въпросите ми са риторични или не?
                              Last edited by Сините камъни; 28.01.2016, 18:33.

Коментар

Ето от какво се отклонява публичното внимание, това коментирайте

ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ, Брюксел, 28.1.2015 г.
                                ДОКЛАД НА КОМИСИЯТА ДО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И СЪВЕТА
                                относно напредъка на България по механизма за сътрудничество и проверка

http://ec.europa.eu/cvm/docs/com_2015_36_bg.pdf

1. Независимост, отчетност и етика на съдебната власт

2. Реформа на съдебната система

3. Ефикасност на съдебната система

4. Корупция

5. Организирана престъпност
                                ]
                                Всъщност, ти много хубаво си го казал. Просто, на мен вече ми е ясно: както и да коментираме, то си остава тук. И придвижване по тези точки никога не е целяно, че да стане. Само че, доде ние си хапем гърлата за емоционални пристрастия, ни го начукват икономически..."свои" хора.

Коментар

Working...
                                X