IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Ами СДС да не ги пратиха от Брюксел или Вашингтон и те са чада на БКП,то има ли някой който не е бил?Едно време безпартийни военни нямаше.
    Имаше, познавах много. А на kandid да обясним: Изроди има всякакви. Странното е, че той вижда само от едните. Вече се тревожа, какво ли са му сторили, завалията.
    The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Ами СДС да не ги пратиха от Брюксел или Вашингтон и те са чада на БКП,то има
      ли някой който не е бил?Едно време безпартийни военни нямаше.
      Ако ми намекваш нещо, не съм военен от едно време! Военен станах през 91ва.

Да, всички са чеда на БКП И ТОВА НИ Е ГРЕШКАТА НА НАС БЪЛГАРИТЕ.

Повярвахме на псевдо преврат и позволихме псевдо преход.

По кратко да го дефинирам не мога.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Това, което ти убягва, е БКП >уродлива мутация в БСП>уродлива мутация ГЕРБ и прочее чеда.
        Да не би да си пропуснал картинката ми по-долу?? Кое не схвана?

Аз от както царя спечели, ходих да гласувам едва преди година.
        Ами СДС да не ги пратиха от Брюксел или Вашингтон и те са чада на БКП,то има
        ли някой който не е бил?Едно време безпартийни военни нямаше.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение
          Кой тоз "фараон", дето го споменаваш?
          И за Боко много нещо се знае от години но, ей нА: Все някак "ПАК ги бие"
          Един от никовете на факушка....

Коментар

Тя хубаво да се нарича България но, БЪЛГАРИТЕ тук да са № 1. А то, вършеят всякакви, а нас ни...УВЕДОМЯВАТ.
            Мерси, няма нужда.
            Абе защо все така се получава другарят Русофил от Пазарджик/Стрелча изнасилва ученички, друг другар РУСОФИЛ ЗЕЛЕНО ЧОВЕЧЕ бие хора на Околовръстното?
            Защо все такива хора са поддръжници на Хуйло и Хуйлостан?

Коментар

Ей, с нещо да се съглася. Само че, да не би аз да ги избрах тези? Отивам пред урните, виждам, че няма читави кандидати, и не гласувам. Поне от три поредни парламентарни избори насам и президентски тоже. Пък и дали точно рашките ни натрапиха ГЕРБ? Или СДС, или ... кого, че ми убягва?
              Това, което ти убягва, е БКП >уродлива мутация в БСП>уродлива мутация ГЕРБ и прочее чеда.
              Да не би да си пропуснал картинката ми по-долу?? Кое не схвана?

Аз от както царя спечели, ходих да гласувам едва преди година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Интересно защо хора като кандид , червената сган , шарана , фараона ,омг и т.н гласуваха за тиквата а сега викат путин и комунистите са виновни... и тиквата е невинен а сега е комунист ,да не ги е осенила някакво знамение сега и не знаеха нищо за него и обкръжението през тези 6 години...
                Кой тоз "фараон", дето го споменаваш?
                И за Боко много нещо се знае от години но, ей нА: Все някак "ПАК ги бие"

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Не е тъй, школник. Не е тъй. Ти и твоята банда гласувате за Боко Тиквата. Ти и другите НПОПки го докарахте отново на власт, като се кълняхте че няма да го сторите.
                  Ама НПОПките сте отявлени лъжци. По тоя критерий ви назначават да цицате доларчета от американските фондации.

Аз никога не съм гласувал за нещо свързано с бандита от Банкя.

Интересно защо хора като кандид , червената сган , шарана , фараона ,омг и т.н гласуваха за тиквата и кукувицата а сега викат путин и комунистите са виновни... и тиквата е невинен а кукувицата е велика а сега е комунист а тя службогонка ,да не ги е осенила някакво знамение сега и не знаеха нищо за него и нея и обкръжението през тези 6 години...

Коментар

Не че си ми на нивото, налага ми се, да ти превеждам основни понятия:
                    Не бъркай българите с парламент и правителство.
                    Първото е нещо постоянно, а второто е натрапено и преходно.

Обикновения българин не се отъждествява с натрапени парламент и правителство.
                    Ей, с нещо да се съглася. Само че, да не би аз да ги избрах тези? Отивам пред урните, виждам, че няма читави кандидати, и не гласувам. Поне от три поредни парламентарни избори насам и президентски тоже. Пък и дали точно рашките ни натрапиха ГЕРБ? Или СДС, или ... кого, че ми убягва?

Коментар

Тя хубаво да се нарича България но, БЪЛГАРИТЕ тук да са № 1. А то, вършеят всякакви, а нас ни...УВЕДОМЯВАТ.
                      Мерси, няма нужда.
                      Уведомяват те, защото така си ги свикнал, да ти казват, какво да правиш.

Послушковци.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        И ще продължи да се нарича България и да принадлежи на българите!

За сведение на лалугера по-долу, тази земя се нарича България непрекъснато от повече от 13 века (когато изобщо не са съществували руснаци)!!!
                        Мерси, няма нужда.

Коментар

Грешка. Името може и да носи но, ОТДАВНА, не принадлежи на себе си. Нито тя, нито правителството, нито порламентът. Бледа сянка на държава а, напрактика, разграден двор. Територия, в която българите се превръщат в бежанци. С по-нисък статут, отколкото тълпите нахлуващи мигранти. Ако ТОВА е "държава", представям си, каква гордост изпитваш за нея.
                          Не че си ми на нивото, налага ми се, да ти превеждам основни понятия:
                          Не бъркай българите с парламент и правителство.
                          Първото е нещо постоянно, а второто е натрапено и преходно.

Обикновения българин не се отъждествява с натрапени парламент и правителство.

Коментар

Сянката на провала тегне над комплексираните русофилски душици.

След стотици опити за присъединяване на България към Русия,
                            нашата родина все още носи името си и принадлежи на българите!
                            Това е най-малкият им дерт.
                            Варварите изгубиха завинаги, не само България и цяла Източна Европа, а и доскоро най-близките си "братя", като Грузия, Украйна, Балтийските страни.
                            Средноазиатските деспотии са на изхранка и стипендия от масква, както и Чечня и само едно забавяне на вноската, може да се окаже фатално за блатниците.
                            Белорус и Казахстан открито негодуват срещу разхайтената шайка в масква.

В крайна сметка, както при края на всяка бивша империя, предстои да видим финалната имплозия и колапс, при който от сесесерето ще остане масковското блато, както от Римската империя остава една Италия.

Което не е лошо в крайна сметка, я вижте къде е Италия сега! Има БВП по-голям от диваците, които притежават (все още) 1/6-та от сушата с всичките и нещица.

Коментар

Тази държава се нарича България благодарение на БЪЛГАРИТЕ!

За жалост на продажните русороби,
                              тази земя все още се нарича
                              БЪЛГАРИЯ!!!

Това е техният проблем, провалиха се!
                              И ще продължи да се нарича България и да принадлежи на българите!

За сведение на лалугера по-долу, тази земя се нарича България непрекъснато от повече от 13 века (когато изобщо не са съществували руснаци)!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Не е тъй, школник. Не е тъй. Ти и твоята банда гласувате за Боко Тиквата. Ти и другите НПОПки го докарахте отново на власт, като се кълняхте че няма да го сторите.
                                Ама НПОПките сте отявлени лъжци. По тоя критерий ви назначават да цицате доларчета от американските фондации.

Аз никога не съм гласувал за нещо свързано с бандита от Банкя.
                                Шмиц, бъркаш ме с някого.
                                Аз за охранителя на Тодор Живков НЕ ГЛАСУВАМ!

НПОПки ще викаш на приятелчетата си по убеждение.
                                Хем сте бизнесмени и правите пакетчета и лъжички за кафенца, хем сте червенушки..

Коментар

Working...
                                X