IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Ти в София, Пловдив и Варна не ходиш, щото е пълно със соросоиди, по морето не ходиш, щото са едни скъперници при които ден година храни, в чужбина и дума да не става, все пак там е пълно с гейропейци, юдомасони и чернилки.
    Друго си е в долноуйно от където не си мърдал. Там всичко е близко, познато и неплашещо обърканото съзнание на 50 годишно застаряващо деде.....пък и външния нужник със закачен на пирон нарязан вестник раб. дело от 82-ра е къде по лесен за употреба от ония префърцунени моноблокчета при гейропейците.
    Аз къде ходя не е твоя работа.Да във Варна и Пловдив не ходя щото нямам работа там и в Бургас не ходя и в Хасково и на много места на ходя.В София обаче ходя често ама не съм видял соросоиди.Явно ги е страх от мен въпреки че са много а аз съм сам

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
      Aз не мога да разбера, защо постоянно трябва да има някаква интрига и все някакви далавери. Някой има шанс да получи висок пост и веднага се почват компромати и плюене срещу него. Онзи виц за казанът на българите дето нямал дяволи, защото всеки който се опитал да излезе го дърпали надолу, си е напълно вярна. Не ги познавам и на Кристалина не съм фен, ама все пак е грозно само да се съботираме вместо да се защитаваме.
      Имаш ли си идея как всъщност става избора - събира се съвета на сигурност и избира. 5 държави. Ти какво приказваш или не няма никакво значение. А че Ирина Боково е толкова тъпа патка че не схваща за какво и се използва кандидатурата си е нейн проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Вие не разбрахте ли че никоя от двете българки няма шанс. Тази ще я блокира Путин, другата Вашингтон. Цялата тази драма около този избор, в България, е че да се говори за престъпленията на комунистите и как и децата им са са същите промити мозъци слугуващи на Москва.
        Тази не е българка. Няма значение какви са шансовете. Кристалина е американска долна курва.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Вие не разбрахте ли че никоя от двете българки няма шанс. Тази ще я блокира Путин, другата Вашингтон. Цялата тази драма около този избор, в България, е че да се говори за престъпленията на комунистите и как и децата им са са същите промити мозъци слугуващи на Москва.
          Но пък за внуците ..или правнуците има шанс.
          Нито един от тях не учи или работи в самая магучая.
          Що ли? Уж образованието там е най-добро пък все към тевеутата в Оксфорд, Харвард и Париж ги тегли. Мъка.

Коментар

Aз не мога да разбера, защо постоянно трябва да има някаква интрига и все някакви далавери. Някой има шанс да получи висок пост и веднага се почват компромати и плюене срещу него. Онзи виц за казанът на българите дето нямал дяволи, защото всеки който се опитал да излезе го дърпали надолу, си е напълно вярна. Не ги познавам и на Кристалина не съм фен, ама все пак е грозно само да се съботираме вместо да се защитаваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Тази мръсница е позор за България. Американско гадно мекере! Само шестващите тук идиотски тролове могат да и се възхищават!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Тази мръсница е позор за България. Американско гадно мекере! Само шестващите тук идиотски тролове могат да и се възхищават!
                Ако беше сайта по парашутизъм, кой знае. Тази кака е /барабар с Ку-Кунка/ най-голямото парашут'е на последния половин век но, съм я оставил. Нека ся мъчи.
                - Жувей ма, Айше!
                Last edited by Pyramid; 30.06.2016, 22:34.

Коментар

• Албания отказа на Кристалина Георгиева да я номинира за ООН

Албанският ТВ канал "Вижън плюс" потвърди в свой репортаж от вчера, че Кристалина Георгиева активно използва връзките си в Еврокомисията за интриги срещу официалната българска кандидатура и че праща емисари да й ходатайстват за номинирането й за шефския пост в ООН от трета страна.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    Ти си от поколението ОРИ, МЕЛИ, ЯЖ... Не си имал възможност да получиш качествено образование, системата е виновна, а не ти... не можеш да разсъждаваш логически. Ползваш мисловни шаблони и полуфабрикати. Докато аз благодарение на бай Тошо съм получил качествено образование, ти си слагал чавки на тестовете... Имал си възможност да завършиш и да си нямаш хал-хабер понятие за какво иде реч

Давам ти задачка, Да направиш сравнение между Глобалиста Ленин и Глобалиста БатШорош... Започвам и двамата са искали да наложат една красива глобалистична идея

Разкажи какво се случи с КомИнтерна, който беше закрит от другаря Сталин... След реформацията му в СоцИнтерн знаеш ли че основните спонсори на СоцИнтерна са хамерикански шорошоидни НПО-та, които са забранени в Русия
                    Ленин е лош, а сталин добър ли според тая опорка?

Ми що не манете мумията от центъра на масква тогава

Коментар

аз благодарение на бай Тошо съм получил качествено образование...
                      Преди 50 - 60 години хората с образование и опит, получени в западни държави, са били изселвани и заставяни да работят по текеесета, стопанства, заводи, фабрики, разни селски партийци са ги лишавали от възможност да упражняват професията си пълноценно и е трябвало да се преориентират. Така те и/или членове на семействата им биват принудени да станат учители и хвърлят всичките си сили да образоват, да възпитават новите поколения, за да са възможно най-независими от неграмотните и невъзпитани скотове от бкп. Дори е много вероятно да са приели тази единствено възможна за времето си форма на протест и саботаж срещу партията и държавата. Така щото, благодари на изселените лекари, инженери, адвокати, счетоводители, художници, музиканти ... Ама като те чета, очевидно и за тях е било непосилно справянето с най-тежките ватни обременености.
                      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                        Е че те да не са глупави.Никой разумен човек няма да купи бира за 10 лева на плажа купена от Метро за левче.Аз и затова не ходя на нашето море.Щот лакомията на местното население ме плаши
                        Ти в София, Пловдив и Варна не ходиш, щото е пълно със соросоиди, по морето не ходиш, щото са едни скъперници при които ден година храни, в чужбина и дума да не става, все пак там е пълно с гейропейци, юдомасони и чернилки.
                        Друго си е в долноуйно от където не си мърдал. Там всичко е близко, познато и неплашещо обърканото съзнание на 50 годишно застаряващо деде.....пък и външния нужник със закачен на пирон нарязан вестник раб. дело от 82-ра е къде по лесен за употреба от ония префърцунени моноблокчета при гейропейците.

Коментар

Стига с тия сметки. Не всичко се мери в пари. Русите са образован, хубав, бял народ

Ако едно НИЩО няма пари си е НИЩО... Ако едно НИЩО има 100лв в джеб е НИЩО+100лв...
                          ами нищо без пари
                          което не признава ,че ние сме им дали азбуката
                          нищо,което не признава ,че ние сме ги християнизирали
                          нищо с безкрайни претенции
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

Поста ми не беше насочен само към математиката, а беше задочен отговро на употребата от един шорошоид на думата безродник

Шорошоида е безродник, той няма народ, националност, религия, пол, раса... Развитието на безродничеството е в ТРИ етапа: Ленинизъм, Троцкизъм, Шорошоиди
                            Хранят се с негативизма ни тук. Не се връзвай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Не го стресирай, ще пометне
                              Поста ми не беше насочен само към математиката, а беше задочен отговро на употребата от един шорошоид на думата безродник

Шорошоида е безродник, той няма народ, националност, религия, пол, раса... Развитието на безродничеството е в ТРИ етапа: Ленинизъм, Троцкизъм, Шорошоиди

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                                Е че те да не са глупави.Никой разумен човек няма да купи бира за 10 лева на плажа купена от Метро за левче.Аз и затова не ходя на нашето море.Щот лакомията на местното население ме плаши
                                БП препоръчвам Септември, ако тогава имаш по-малко работа... На нашето ЧМ има и други варианти, не само този

Коментар

Working...
                                X