Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеAз не мога да разбера, защо постоянно трябва да има някаква интрига и все някакви далавери. Някой има шанс да получи висок пост и веднага се почват компромати и плюене срещу него. Онзи виц за казанът на българите дето нямал дяволи, защото всеки който се опитал да излезе го дърпали надолу, си е напълно вярна. Не ги познавам и на Кристалина не съм фен, ама все пак е грозно само да се съботираме вместо да се защитаваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВие не разбрахте ли че никоя от двете българки няма шанс. Тази ще я блокира Путин, другата Вашингтон. Цялата тази драма около този избор, в България, е че да се говори за престъпленията на комунистите и как и децата им са са същите промити мозъци слугуващи на Москва.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВие не разбрахте ли че никоя от двете българки няма шанс. Тази ще я блокира Путин, другата Вашингтон. Цялата тази драма около този избор, в България, е че да се говори за престъпленията на комунистите и как и децата им са са същите промити мозъци слугуващи на Москва.
Нито един от тях не учи или работи в самая магучая.
Що ли? Уж образованието там е най-добро пък все към тевеутата в Оксфорд, Харвард и Париж ги тегли. Мъка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВие не разбрахте ли че никоя от двете българки няма шанс. Тази ще я блокира Путин, другата Вашингтон. Цялата тази драма около този избор, в България, е че да се говори за престъпленията на комунистите и как и децата им са са същите промити мозъци слугуващи на Москва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТази мръсница е позор за България. Американско гадно мекере! Само шестващите тук идиотски тролове могат да и се възхищават!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТази мръсница е позор за България. Американско гадно мекере! Само шестващите тук идиотски тролове могат да и се възхищават!
- Жувей ма, Айше!Last edited by Pyramid; 30.06.2016, 22:34.
Коментар
-
Албания отказа на Кристалина Георгиева да я номинира за ООН
Албанският ТВ канал "Вижън плюс" потвърди в свой репортаж от вчера, че Кристалина Георгиева активно използва връзките си в Еврокомисията за интриги срещу официалната българска кандидатура и че праща емисари да й ходатайстват за номинирането й за шефския пост в ООН от трета страна.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТи си от поколението ОРИ, МЕЛИ, ЯЖ... Не си имал възможност да получиш качествено образование, системата е виновна, а не ти... не можеш да разсъждаваш логически. Ползваш мисловни шаблони и полуфабрикати. Докато аз благодарение на бай Тошо съм получил качествено образование, ти си слагал чавки на тестовете... Имал си възможност да завършиш и да си нямаш хал-хабер понятие за какво иде реч
Давам ти задачка, Да направиш сравнение между Глобалиста Ленин и Глобалиста БатШорош... Започвам и двамата са искали да наложат една красива глобалистична идея
Разкажи какво се случи с КомИнтерна, който беше закрит от другаря Сталин... След реформацията му в СоцИнтерн знаеш ли че основните спонсори на СоцИнтерна са хамерикански шорошоидни НПО-та, които са забранени в Русия
Ми що не манете мумията от центъра на масква тогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеаз благодарение на бай Тошо съм получил качествено образование...Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеЕ че те да не са глупави.Никой разумен човек няма да купи бира за 10 лева на плажа купена от Метро за левче.Аз и затова не ходя на нашето море.Щот лакомията на местното население ме плаши
Друго си е в долноуйно от където не си мърдал. Там всичко е близко, познато и неплашещо обърканото съзнание на 50 годишно застаряващо деде.....пък и външния нужник със закачен на пирон нарязан вестник раб. дело от 82-ра е къде по лесен за употреба от ония префърцунени моноблокчета при гейропейците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСтига с тия сметки. Не всичко се мери в пари. Русите са образован, хубав, бял народ
Ако едно НИЩО няма пари си е НИЩО... Ако едно НИЩО има 100лв в джеб е НИЩО+100лв...
което не признава ,че ние сме им дали азбуката
нищо,което не признава ,че ние сме ги християнизирали
нищо с безкрайни претенцииhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПоста ми не беше насочен само към математиката, а беше задочен отговро на употребата от един шорошоид на думата безродник
Шорошоида е безродник, той няма народ, националност, религия, пол, раса... Развитието на безродничеството е в ТРИ етапа: Ленинизъм, Троцкизъм, Шорошоиди
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНе го стресирай, ще пометне
Шорошоида е безродник, той няма народ, националност, религия, пол, раса... Развитието на безродничеството е в ТРИ етапа: Ленинизъм, Троцкизъм, Шорошоиди
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеЕ че те да не са глупави.Никой разумен човек няма да купи бира за 10 лева на плажа купена от Метро за левче.Аз и затова не ходя на нашето море.Щот лакомията на местното население ме плаши
Коментар
Коментар