If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е страхотен форум, мога безнаказано да използвам една от най-гнусните обиди безброй пъти....
Гигов, ти си комунист!!
Успокой се: Ако и да е така, той просто вярва в нещо, в което ние не. Има свободата да си вярва, в каквото и да е. Ако това е обида, то е само в нечии очи. Пий една вода.
Ще ти кажа нещо оптимистично,макар че може вече и да си го чул.Държавата Индия
отправя покана към 20 мил цигани по целият свят да се завърнат в родината майка.
Същото мога да ти кажа по друг начин:
- около 400 милки индийци се самоопределят като вулгари
П.П. Затова Людмила Живкова тъчеше до Индия и обратно, защото БГ диаспора е различна от човечеството, което се самоопределя като българи.
Но под диктовката на манголците сте им забранили друг да се нарича вулгар, освен ако не сложи нещо отпред като "Волга вулгар".
--------------------------------------------------------------------------
Имате сериозен фрублем .... нямате си на идея колко тежка е БГ Империя като корона, а вие я свините денонощно, мислейки си, че сте 6 милки и изчезвате.
П.П.П. Изчезва ви пачия акъл! Това, което са направили дедите ни през хилядолетията няма да може го сринете с векове, въпреки жалките ви опити
Колкото повече се напиняте да унищожите БГ империя - толкова повече от цял свят ще се надигат вулгарите. Взел съм семки и гледам мача.
Казва се на фб страницата - тъкмо погледнах, че е паднало на 46 хил. достигания.
Всеки ден има нагласени материали, както утре ще излезе следващият в 9ч
П.П. Не е лошо да се запознаеш с кого говориш и в какво го обвиняваш, че става смешно
Може да нацепиш някой пост на 200 хил. аудитория, че са идиоти. Аз само ще гледам сеира после.
Ще ти кажа нещо оптимистично,макар че може вече и да си го чул.Държавата Индия
отправя покана към 20 мил цигани по целият свят да се завърнат в родината майка.
Маранди утре празник е ,кажи нещо патриотично за случая .
Казва се на фб страницата - тъкмо погледнах, че е паднало на 46 хил. достигания.
Всеки ден има нагласени материали, както утре ще излезе следващият в 9ч
П.П. Не е лошо да се запознаеш с кого говориш и в какво го обвиняваш, че става смешно
Може да нацепиш някой пост на 200 хил. аудитория, че са идиоти. Аз само ще гледам сеира после.
П.П.П. Нали тук някакъв френски глупак ме обвини, че съм си пробутвал линк-овете и затова вече не пускам нищо. Умрел съм за френският самотник шъ знаиш ....
И за КОЙ "народ" говориш, това е обобщително нарицателно понятие, КОЙ ТОЧНО НАРОД???
Визирам как БГ светкавично е "нацепена" 1-ва, 2-ра, 3-та държава и след 1944 година на 4-та държава ( като Кубрат бил някакво прото и пра-булгар, затова не бил булгар ).
В същото време тук ме убеждават, че БГ трябвало да благодари на ( секунда, че са доста ):
- масковсковско княжество;
- московия;
- рус;
- русия;
- СССР;
- Маскофска республика;
- Маскофска федерация;
- Маскофлис колхоз/совхоз и так далее ...
---------------------------------------------------------------------------
П.П. Може ли някое мурзиле да ми каже утре на кого точно да благодаря?!
Понеже над 1500 години България винаги си е България!
Гледам по-отгоре на нещата и не ви деля по партизански полюции, а на поколения.
Предното поколение, по-предишното и сегашното са тежко увредени от клептоманията на комунизма, който съсипа БГ Империя и от световна сила, я превърна в трофейна маймунка от зоопарк за разглеждане на манголците, с която всички се смеят.
-------------------------------------------------------------------------------
БГ народ не е такъв и тия клоуни, натрапени от манголия ги чака прекъсване на джинса и смърт.
Мислиш ли, че тоя ДС пацул Пеевски ще направи изключение от съдбата на предшественика си - Павлов?
Прости момчета, падащи си по лъскавите джаджи и накрая в канавката с куршум в тила ( контролно ) по стар рушки обичай.
Нека майка му - лакомата свиня да вие после с години
Как, на какви полюции ни ДЕЛИШ?????
И за КОЙ "народ" говориш, това е обобщително нарицателно понятие, КОЙ ТОЧНО НАРОД???
На кого да молим, ВЕ ЧУГУНСКИ?????? Продажник, ТИ СИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН НЕ РУСКА МЪРША НАЛИ, ТО за това ли 3-ТИ МАРТ ти е лична победа над нещастния ти и супер невеж живот, ужас, вие няма ни срама, нито нищо, празни сте!!!
Митов: Действията на Русия са сериозна заплаха
"Българският външен министър Даниел Митов смята, че действията на Русия представляват "сериозна заплаха" за сигурността.
Той заяви това във вашингтонския Център за стратегически и международни изследвания.
"Поведението на Русия в момента е сериозна заплаха за нашата сигурност", каза ръководителят на българската дипломация.
Според Митов "санкциите срещу Москва трябва да остават в сила, въпреки всичките техни истински и мними недостатъци".
Едновременно с това, външният министър заяви, че всички искат да имат с Русия добри отношения. "Всички желаем да търгуваме, да имаме добри отношения с руснаците. Ние положихме всички усилия това да се случи след падането на Берлинската стена", заяви Даниел Митов."
Парите на комунистите, няма да умрат те ще действат и след тях, децата им внуците им. Как примерно ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ имаше 200 млн. лв на 20г. още, ужас?
Гледам по-отгоре на нещата и не ви деля по партизански полюции, а на поколения.
Предното поколение, по-предишното и сегашното са тежко увредени от клептоманията на комунизма, който съсипа БГ Империя и от световна сила, я превърна в трофейна маймунка от зоопарк за разглеждане на манголците, с която всички се смеят.
-------------------------------------------------------------------------------
БГ народ не е такъв и тия клоуни, натрапени от манголия ги чака прекъсване на джинса и смърт.
Мислиш ли, че тоя ДС пацул Пеевски ще направи изключение от съдбата на предшественика си - Павлов?
Прости момчета, падащи си по лъскавите джаджи и накрая в канавката с куршум в тила ( контролно ) по стар рушки обичай.
Нека майка му - лакомата свиня да вие после с години
Коментар