Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеБългария сама се застреля в крака за бизнес който е хит по цял свят http://newsline.bg/20856/balgariya-s...syal-svyat---/
В което сме били наистина лидери, знам го от баща си, конопа се топи във вода и така!!!
Ето едно от приложенията, тухли от коноп, това е все едно да отгледаш ДОМА СИ!!!!
https://www.google.bg/search?q=%D0%B...-8#q=hempcrete
Да не говорим, че маслото лекува тумори и раци на поразия, и в козметика в храненето е супер хит. има даже валута: http://www.potcoin.com/
Чувал съм, че имало над 50 хиляди приложения, НО УВИ ТУКА ЗА ОТГЛЕЖДАНЕТО МУ СЕ ИЗИСКВА ЗАПОВЕД НА МИНИСТЪР, ЧАК ИЛИ ДО 20 ГОДИНИ ЗАТВОР И ОГРОМНИ ГЛОБИ...
АМИ, ЩОМ БЯГАТ ОТ ПАРИТЕ, НЕ ЗНАМ КОГА ЩЕ ИМА ОПРАВИЯ ТУК..!!!
Тук знам, че Борислав Цеков, навремето при Царя, Вкара тоя закон!!!
Големи чугуни, въобще нямат място в един космополитен СВЯТ, КАКЪВТО ТРЯБВАШЕ ДА Е БЪЛГАРИЯ !!!Last edited by DutyFree; 02.03.2016, 23:46.
Коментар
-
Всеки има право да харесва/споделя/разпространява звуково, визуално, писмено неща, които го кефят.
Пише го в Конституцията на БГ
П.П. Прилагам ти последната седмица, за да се спреш - в момента не са 64 хил. достигания, а 46 хиляди плюс.
Спри да се излагаш за неща, които не разбираш. По този начин няма да спечелиш, въпреки че доскоро си правеше реклама с 1 биткойн и защо нямало подобна опция. На сайта вече е дадена опция за мераклии, понеже ти ме провокира. Давай със следващия кусур. Критика му е майката ...
Коментар
-
Барби, не ви ли писна да лъжете и мажете?
Тъкмо на едното мурзиле Пирамидата обяснявам коя е БГ империя и че колхозниците са никои в световния мир, веднага атакува и ти по стар ДС обичай?
Не виждаш реалната статистика на достигания, отделно ти загатнах, че разликата между фб група и фб страница е принципна - точно в начин на достигане/разпространение.
П.П. Какво ги зяпаш тия клипове, като не знаеш след коя секунда ги отчита? Ако искаш сега ще ти пусна статс-а и ще видиш, че са над 46 хил. достигания, което малко казах. До вчера бяха 96, а преди 2 дни 120 хиляди.
Когато не знаеш разни неща се пита учтиво, а не се наглее. Нямам интерес да ти обясня защо 2000 фенове правят 130 хил. достигания/разпространение.
Просто си невъзпитан! ( французите са възпитани, макар и надути и затова редовно ги приземяваме - още от Атила насам до Дойран )Last edited by marandi; 02.03.2016, 23:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЦеня хумора на ситуацията. "дребно, ама вредно", "е**но, че отървано", "заяк без шапка" и както се сетиш, все вАжат.
Нека Манголия си смени писмеността и езика, плюс черковните проповеди, щом са толкоз "открехнати", че ние сме дребни.
Нека тураките си сменят езика и религията, понеже в момента език им пак Волго-булгарско и изповядват тяхната религия.
Шах и Мат! ( коя е БГ империя )
--------------------------------------------------------
П.П. Когато направите това БГ продажните матрьошки ( да си измислите собствен език, писменост и религия ) ми се обадете да дискутираме пак коя е БГ Империя.
За момента сте ми скучни ( което е възпитаното - на тъпи )Last edited by marandi; 02.03.2016, 22:58.
Коментар
-
България сама се застреля в крака за бизнес който е хит по цял свят http://newsline.bg/20856/balgariya-s...syal-svyat---/http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТова е отговор на въпроса: Дали манголците, тураките или някой друг ще ни нападне?
Отговор: Тц .. - прекалено древни сме и всички го знаят.
Който посегне на нас - следва Трета световна немедлено без да викаме никого
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТрудно ми е бе,малко съм си пийнал и не ми се мисли нито за Крум нито за Атила.
Отговор: Тц .. - прекалено древни сме и всички го знаят.
Който посегне на нас - следва Трета световна немедлено без да викаме никого
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе съм казал подобно нещо!
Казах, че франска империя ( при техния Карл Велики ) се опитва да отмъкне територии, заедно с населението от БГ Империя и започва война, където ги смачкваме и пленяваме синковеца на техния кинг/император.
Познай кой спасява славяните за сетен път тогава?
П.П. Същото го има и 200 години по-рано, когато българите спасяват славяните от Аварски хаганат и в последствие Крум ги ликвидира като заплаха во веки.
Кажи сега кой е пазил славяните, понеже мога да се върна и още години назад? Мадъ Рашъ ли или БГ Империя? ( понеже т.нар. русия ще се пръкне 1000 години по-късно ).
Та, кой пази славяните, бре? Отвечай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЗначи викаш Омуртаг е франкофоб,това как се връзва с евроатлантизма?Ами за
Калоян дето изтребил цвета на запада за него какво ще кажеш?
Казах, че франска империя ( при техния Карл Велики ) се опитва да отмъкне територии, заедно с населението от БГ Империя и започва война, където ги смачкваме и пленяваме синковеца на техния кинг/император.
Познай кой спасява славяните за сетен път тогава?
П.П. Същото го има и 200 години по-рано, когато българите спасяват славяните от Аварски хаганат и в последствие Крум ги ликвидира като заплаха во веки.
Кажи сега кой е пазил славяните, понеже мога да се върна и още години назад? Мадъ Рашъ ли или БГ Империя? ( понеже т.нар. русия ще се пръкне 1000 години по-късно ).
Та, кой пази славяните, бре? Отвечай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеМомчета, утре е 3-ти март!
Декларирам, че няма да се карам с никого!
Приятни празници!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеУспокой се: Ако и да е така, той просто вярва в нещо, в което ние не. Има свободата да си вярва, в каквото и да е. Ако това е обида, то е само в нечии очи. Пий една вода.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiТова, че имате калпави мениджъри и лидери, които не могат да управляват човешки ресурс ( без значение етноса му ), означава че сте много зле.
П.П. За сравнение Омуртаг пръсва от бой Франска империя, когато се опитва да вземе славяните от макдедонско/сръбско до Будапеща и Чехия.
Пръсва ги от бой, защото е знаел как се прави Империя. Вие не знаете, но лаете
П.П.П. Това разбира се не го учите в читанките, а учите глупости, че Омуртаг бил "строител-миролюбец". Дрън-дрън ..... в същото време пръсва от бой и маджарите на територията на днешна Украйна, които взели да борчеят.
Можеш ли да си го представиш как БГ владетел разпилява от бой Франките на Запад и пердаши некви съсли на Изток? Не можеш, нали? ( щото си мурзиле и за тИбя от Манголия по-велико нема ).
Калоян дето изтребил цвета на запада за него какво ще кажеш?
Коментар
Коментар