IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    България сама се застреля в крака за бизнес който е хит по цял свят http://newsline.bg/20856/balgariya-s...syal-svyat---/
    Мулти-милиарден бизнес на в гнилия ЗАПАД...!!!

В което сме били наистина лидери, знам го от баща си, конопа се топи във вода и така!!!

Ето едно от приложенията, тухли от коноп, това е все едно да отгледаш ДОМА СИ!!!!

https://www.google.bg/search?q=%D0%B...-8#q=hempcrete

Да не говорим, че маслото лекува тумори и раци на поразия, и в козметика в храненето е супер хит. има даже валута: http://www.potcoin.com/

Чувал съм, че имало над 50 хиляди приложения, НО УВИ ТУКА ЗА ОТГЛЕЖДАНЕТО МУ СЕ ИЗИСКВА ЗАПОВЕД НА МИНИСТЪР, ЧАК ИЛИ ДО 20 ГОДИНИ ЗАТВОР И ОГРОМНИ ГЛОБИ...

АМИ, ЩОМ БЯГАТ ОТ ПАРИТЕ, НЕ ЗНАМ КОГА ЩЕ ИМА ОПРАВИЯ ТУК..!!!

Тук знам, че Борислав Цеков, навремето при Царя, Вкара тоя закон!!!

Големи чугуни, въобще нямат място в един космополитен СВЯТ, КАКЪВТО ТРЯБВАШЕ ДА Е БЪЛГАРИЯ !!!
    Last edited by DutyFree; 02.03.2016, 23:46.

Коментар

• Всеки има право да харесва/споделя/разпространява звуково, визуално, писмено неща, които го кефят.

Пише го в Конституцията на БГ

П.П. Прилагам ти последната седмица, за да се спреш - в момента не са 64 хил. достигания, а 46 хиляди плюс.

Спри да се излагаш за неща, които не разбираш. По този начин няма да спечелиш, въпреки че доскоро си правеше реклама с 1 биткойн и защо нямало подобна опция. На сайта вече е дадена опция за мераклии, понеже ти ме провокира. Давай със следващия кусур. Критика му е майката ...
      Attached Files

Коментар

• Барби, не ви ли писна да лъжете и мажете?

Тъкмо на едното мурзиле Пирамидата обяснявам коя е БГ империя и че колхозниците са никои в световния мир, веднага атакува и ти по стар ДС обичай?

Не виждаш реалната статистика на достигания, отделно ти загатнах, че разликата между фб група и фб страница е принципна - точно в начин на достигане/разпространение.

П.П. Какво ги зяпаш тия клипове, като не знаеш след коя секунда ги отчита? Ако искаш сега ще ти пусна статс-а и ще видиш, че са над 46 хил. достигания, което малко казах. До вчера бяха 96, а преди 2 дни 120 хиляди.

Когато не знаеш разни неща се пита учтиво, а не се наглее. Нямам интерес да ти обясня защо 2000 фенове правят 130 хил. достигания/разпространение.

Просто си невъзпитан! ( французите са възпитани, макар и надути и затова редовно ги приземяваме - още от Атила насам до Дойран )
        Last edited by marandi; 02.03.2016, 23:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          Ценя хумора на ситуацията. "дребно, ама вредно", "е**но, че отървано", "заяк без шапка" и както се сетиш, все вАжат.
          Дребна може да бъде само пачата гънка на родоотстъпниците.

Нека Манголия си смени писмеността и езика, плюс черковните проповеди, щом са толкоз "открехнати", че ние сме дребни.

Нека тураките си сменят езика и религията, понеже в момента език им пак Волго-булгарско и изповядват тяхната религия.

Шах и Мат! ( коя е БГ империя )
          --------------------------------------------------------

П.П. Когато направите това БГ продажните матрьошки ( да си измислите собствен език, писменост и религия ) ми се обадете да дискутираме пак коя е БГ Империя.

За момента сте ми скучни ( което е възпитаното - на тъпи )
          Last edited by marandi; 02.03.2016, 22:58.

Коментар

• България сама се застреля в крака за бизнес който е хит по цял свят http://newsline.bg/20856/balgariya-s...syal-svyat---/
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Това е отговор на въпроса: Дали манголците, тураките или някой друг ще ни нападне?

Отговор: Тц .. - прекалено древни сме и всички го знаят.

Който посегне на нас - следва Трета световна немедлено без да викаме никого
              Ценя хумора на ситуацията. "дребно, ама вредно", "е**но, че отървано", "заяк без шапка" и както се сетиш, все вАжат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Трудно ми е бе,малко съм си пийнал и не ми се мисли нито за Крум нито за Атила.
                Това е отговор на въпроса: Дали манголците, тураките или някой друг ще ни нападне?

Отговор: Тц .. - прекалено древни сме и всички го знаят.

Който посегне на нас - следва Трета световна немедлено без да викаме никого

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Не съм казал подобно нещо!

Казах, че франска империя ( при техния Карл Велики ) се опитва да отмъкне територии, заедно с населението от БГ Империя и започва война, където ги смачкваме и пленяваме синковеца на техния кинг/император.

Познай кой спасява славяните за сетен път тогава?

П.П. Същото го има и 200 години по-рано, когато българите спасяват славяните от Аварски хаганат и в последствие Крум ги ликвидира като заплаха во веки.

Кажи сега кой е пазил славяните, понеже мога да се върна и още години назад? Мадъ Рашъ ли или БГ Империя? ( понеже т.нар. русия ще се пръкне 1000 години по-късно ).

Та, кой пази славяните, бре? Отвечай!
                  Трудно ми е бе,малко съм си пийнал и не ми се мисли нито за Крум нито за Атила.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Значи викаш Омуртаг е франкофоб,това как се връзва с евроатлантизма?Ами за
                    Калоян дето изтребил цвета на запада за него какво ще кажеш?
                    Не съм казал подобно нещо!

Казах, че франска империя ( при техния Карл Велики ) се опитва да отмъкне територии, заедно с населението от БГ Империя и започва война, където ги смачкваме и пленяваме синковеца на техния кинг/император.

Познай кой спасява славяните за сетен път тогава?

П.П. Същото го има и 200 години по-рано, когато българите спасяват славяните от Аварски хаганат и в последствие Крум ги ликвидира като заплаха во веки.

Кажи сега кой е пазил славяните, понеже мога да се върна и още години назад? Мадъ Рашъ ли или БГ Империя? ( понеже т.нар. русия ще се пръкне 1000 години по-късно ).

Та, кой пази славяните, бре? Отвечай!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                      Момчета, утре е 3-ти март!
                      Декларирам, че няма да се карам с никого!
                      Приятни празници!
                      Ще се радвам да устискаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        Ние?
                        Мдам. Представи си. Аз вярвам в свободната стопанска инициатива. Работническата класа е нужна но, някак постоянно е от страната на булката.

Коментар

• Момчета, утре е 3-ти март!
                          Декларирам, че няма да се карам с никого!
                          Приятни празници!
                          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                            Успокой се: Ако и да е така, той просто вярва в нещо, в което ние не. Има свободата да си вярва, в каквото и да е. Ако това е обида, то е само в нечии очи. Пий една вода.
                            Ние?
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                              Това, че имате калпави мениджъри и лидери, които не могат да управляват човешки ресурс ( без значение етноса му ), означава че сте много зле.

П.П. За сравнение Омуртаг пръсва от бой Франска империя, когато се опитва да вземе славяните от макдедонско/сръбско до Будапеща и Чехия.

Пръсва ги от бой, защото е знаел как се прави Империя. Вие не знаете, но лаете

П.П.П. Това разбира се не го учите в читанките, а учите глупости, че Омуртаг бил "строител-миролюбец". Дрън-дрън ..... в същото време пръсва от бой и маджарите на територията на днешна Украйна, които взели да борчеят.

Можеш ли да си го представиш как БГ владетел разпилява от бой Франките на Запад и пердаши некви съсли на Изток? Не можеш, нали? ( щото си мурзиле и за тИбя от Манголия по-велико нема ).
                              Значи викаш Омуртаг е франкофоб,това как се връзва с евроатлантизма?Ами за
                              Калоян дето изтребил цвета на запада за него какво ще кажеш?

Коментар

Working...
                              X