If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А, това, че си пълен неграмотник по темата е ясно на всички, но обикновено е така: най-неграмотните най-много раздават пръсчета надоле
Е, то файда гоУема, че се изкарваш /по твои думи/ уж по-грамотен. Тук иде реч за реализъм и за ...как беше? -"Адекватност на светоусещането". Ако и да не се занимавам с проследяване на "турашкия език" е неговия произход /познай, кое ме бОли за него, за разлика от Българския, срещу чието омаскаряване и тук не съм забелязал да скачаш/ то ти, да се ежиш просто така на същата тази наследница на османската империя, без силен физически и като ангажираност с НАШАТА безопасност тил и с една армия, дето - че нямам думи за такъв разпад - говори колко си добре. То вярно, жеги, ама теб отдавна те е захапало и не ебева да пуска. Инак, "пропускай" ме. бОли ме онова, същото.
Накратко! Едни и същи отпадни продукти на кремълската окупация съсипват България вече 70 години (няма значение какъв етикет са търили - за/против силна България, син, червен, пембен - отвътре все са кремльовска семка - без изключение)...
Липсата на адекватност в светоусещането и реакциите е продукт пък именно на това, което кремльовците ни пробутваха за образование...
Наистина имаш да вземаш!!!
Адекватност на светоусещането? От кого, ОТ ТЕБ ЛИ да се учим?
И тук пак - врели-некипели кога беше Априлският пленум, кога се разпадна държавата и всичките последици. За половин век, какво ли не видях но, не се срамувам нито за своето, нито за образованието на наборите си. Сегашните келеши, че дори и "само" 40-годишните, ни дишат праха като качество, и като успеваемост, и като мотивираност и т.н.
Накратко,
ИМАШ ДА ВЗЕМАШ !
Накратко! Едни и същи отпадни продукти на кремълската окупация съсипват България вече 70 години (няма значение какъв етикет са турили - за/против силна България, син, червен, пембен - отвътре все са кремльовска семка - без изключение)...
Липсата на адекватност в светоусещането и реакциите е продукт пък именно на това, което кремльовците ни пробутваха за образование...
Че то образованието у нас изчезна къде Априлския пленум бе... Горе долу тогава беше денационализирано, съответно съветизирано (разбирай русифицирано)... Резултата от съветската власт го виждаме в повсеместния нихилизъм, примитивизъм и неграмотност...
И тук пак - врели-некипели кога беше Априлският пленум, кога се разпадна държавата и всичките последици. За половин век, какво ли не видях но, не се срамувам нито за своето, нито за образованието на наборите си. Сегашните келеши, че дори и "само" 40-годишните, ни дишат праха като качество, и като успеваемост, и като мотивираност и т.н.
Накратко,
ИМАШ ДА ВЗЕМАШ !
абе ама ти си верно бая луд Единия има най-големия атомен арсенал и модерна бойна техника, а на другия ше му тряят само 100 000 войници пешаци без артилерия и танкове и са ни изяли за 15 мин.
Имам чувството го лафя неразбиемо.
Днешният турашки език е 80% взет от Волга БГ, който според някои изследователи се води за т.нар. оригинален "пра/прото".
Тоест, ако бат' ердо си помисли да ни атаква, понеже сме му дали езика си на тях = Волга БГ веднага ги започва в посока Анкара.
П.П. Въпрос, че имате работа с психопат като бат' ердо и не знае, че цяла туракия изчезва светкавично.
Ние въобще няма да се бием, просто НАТО и Путя ще я прегазят за норматив.
Името ви пази - БГ Империя! ( дано някой ден го проумеете ).
Да се постави ясна разделителна линия между нормалните българи, обичащи родината си и комунистическата съветска петоколонна мафия. Последната трябваше да бъде изобличена и изолирана. Компромисите във вид на призиви "Било каквото било...", "Ребята, давайте вместе...", "Национално помирение...", "Кръгли маси..." и прочее доведоха до това днес България да е една провалена държава, с население (не народ), което не знае какво желае и бива безпощадно манипулирано и унищожавано от кремълските петоколонни диваци... Но нищо, Путин ни помогна - съсипа Русия (разбирай Кремълския режим граден от царе и политбюра) и скоро България ще се отърси от русопатската мръсотия...
"Нормалност" е психо-физически и ментален критерий, драги. Възгледи, пристрастия, ако щеш, религиозни схващания и т.н. НЕ СЕ разглеждат в такъв ключ. Крадците, бандитите, убийците, мафиотите и корупционерите ОТ ВСЯКАКВО ПОТЕКЛО И ВСЯКАКВИ ВЪЗГЛЕДИ трябва да гледат света през решетки. Другото са плювки върху демокрация, права на човека и т.н. Не някогашната власт на комунягите разруши следдесетоноемврийска България, ако не си забелязал. Разграмваха я и комунита, и "демоклати", които сега били /уж/ за "силна България". И Рашата, ако и да има влияние в/у част от тях, едва ли е по-силно от това на чича ви Сам, от това на британските тайни служби и вс.останали. Пари. Колкато-толкова. Чувал ли си не знам но, "когато котката спи, мишките танцуват". Някогашната ДС, която току споменавате тук за щяло и нещяло, отдавна НЕ Е това, което е била, а лично баща ми е провождал с празни ръце от дома ни на три пъти нейни вербовчици, т.к. са идвали "по важна работа". Ако не си забелязал още, именно тогава, имахме Сигурна Държава /тропнеше ли по масата, мишоците се посираха/ и ДС си вършеше работата, както и да ѝ казваме. СЛЕД 10-ти, влачиха всички и продължават да влачат - каква ти 5-та колона, те само в парламентата са доста повече. Съгласен съм единствено за кръглите маси - там нещо не беше както трябва - чувал съм, че били по-скоро, правоъгълни.
Виж, колко интересно нещо...
Ами то, като изчезне образованието, то няма да има причина троловете да съществувате бе ...
Що ще чиниш ти зимъзка ?
Че то образованието у нас изчезна къде Априлския пленум бе... Горе долу тогава беше денационализирано, съответно съветизирано (разбирай русифицирано)... Резултата от съветската власт го виждаме в повсеместния нихилизъм, примитивизъм и неграмотност...
Не е 400 хиляди турската армия, колега. 400 хиляди са само сухопътните войски. Плюс още 100 хиляди ВВС и ВМС.
А срещу нас Турция може да пусне само малка част от жандармерията. Тя е 150 хиляди души. И има повече бронетехника отколкото жалкото подобие на българска армия.
Да не говорим, че нашата техника няма акумулатори. Просто са бройка, никому ненужна бройка.
А изправни самолети нямаме дори за пръстите на ръцете. Само кръгъл идиот, може да твърди, че щял да натупа турците.
незнам ама тези отдоле си мислят, че сме некви велики и можем да крякаме и да се дървим на всеки .... да може да сме били велики преди 1000г. но са сме разбити и без война, аз незнам ако некой нахлуе в българска територия с кой ше се бие там кво ше превзема?!?, сигур хотелите по морето аз друго не виждам кво има да превзема
Така е! България я е имало много преди да ги има роднините ти от североизток и ще я има много след като Путин и наследниците му са унищожили образуванието, известно като Русия...
Виж, колко интересно нещо...
Ами то, като изчезне образованието, то няма да има причина троловете да съществувате бе ...
Що ще чиниш ти зимъзка ?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Ок супер иии кво ше му напрайм ние на този Ерго с 2 МИГа в неизправност и армия от доброволци и четници по границите ни Тоя има 400 000 хил. функционална армия, че и въоръжена не кат наща с прашки, че и ракетите си нарязахме ......
Не е 400 хиляди турската армия, колега. 400 хиляди са само сухопътните войски. Плюс още 100 хиляди ВВС и ВМС.
А срещу нас Турция може да пусне само малка част от жандармерията. Тя е 150 хиляди души. И има повече бронетехника отколкото жалкото подобие на българска армия.
Да не говорим, че нашата техника няма акумулатори. Просто са бройка, никому ненужна бройка.
А изправни самолети нямаме дори за пръстите на ръцете. Само кръгъл идиот, може да твърди, че щял да натупа турците.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар