If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А бе докъде го докараха камиларите и гаджалите, четох че камиларите искали да сринат имущество за 750млрд. Някой нещо да е чул, или такива неща не се коментират на козяк
Ама интересен факт е това как използвате идентична лексика всички подопечни на Исаков... "камилари" и "Камилария" е поредния хит... явно (не)решението в Доха доста ви е засегнало... шансовете на Путин за чудодейно избавление изгубиха едно 60% вчера...
А бе докъде го докараха камиларите и гаджалите, четох че камиларите искали да сринат имущество за 750млрд. Някой нещо да е чул, или такива неща не се коментират на козяк
Лесно ти е на теб да им се подиграваш от Нюрнберг, докато гориш книги, ама я ги виж на снимките по-долу как живеят! От това къде повече да "фалират"?
П.П. Между другото не съм чул в първобитно-общинният строй някой да фалира!
Разбира се защо не, ти не можеш ли да застреляш и после да запалиш 30 човека, че и след това да кажеш че са го направили сами- ами можеш защо да не можеш. Така че ето на учи се от кандит
Разбира се защо не, ти не можеш ли да застреляш и после да запалиш 30 човека, че и след това да кажеш че са го направили сами- ами можеш защо да не можеш. Така че ето на учи се от кандит
Някой си е взел социала и си е платил нета... И вече застава на страната на поредния комунист. На страната на комунистите, които взривиха църквата с българи в нея.
Някой си е взел социала и си е платил нета... И вече застава на страната на поредния комунист. На страната на комунистите, които взривиха църквата с българи в нея.
Дали ще бъде книжка или просто приказка само времето ще покаже.
П.П. Казах, че на разни Барбита и "инвеститори" директно ще им подаря безплатно, понеже ми хабите времето, а наближава 24 май и се работи на огромни обороти.
Ако стане, като не стане значи така е било писано. Не се работи нещо да се случи на всяка цена.
За тия неща си имате Капка Сидеровица и Божо Димитров ( най-големите "писатели" ) в БГ с по 100 хиляди тираж, който още на следващия ден заминава за рециклиране, тоест да се нареже.
Но ... това са ви писатели. Щом съм казал, че искам да имате пробив за цял свят, а не с местни разфасовки за кофите значи е така.
Не е нужно по цял ден търпя ехидни басни. И без това мислех да пуснах проекта да бъде безплатен за БГ, но ... само си мислех, докато не видях някои неща, които не ми харесаха въобще по всички вериги и схеми, за които не подозирах.
Адекватност на светоусещането? От кого, ОТ ТЕБ ЛИ да се учим?
- ЕХААААА!!
Видях, че е станала грешка и веднага беше поправено ( виж, че липсва надпис "променен" ). Трудно е да се обяснят някои неща, но селската агресия си остава винаги.
Преработват се текстове, офорямят се детайли, говори се по телофон в същото време, клавиатура ми, също забива, понеже пиша с над 200 знака/мин. докато върша други неща и понякога правя грешки в правописа.
"ерОдиран" дали не идва от "ерозия" ? 'ма много сте ми "адекватни.
До един
Видях, че е станала грешка и веднага беше поправено ( виж, че липсва надпис "променен" ). Трудно е да се обяснят някои неща, но селската агресия си остава винаги.
Преработват се текстове, офорямят се детайли, говори се по телофон в същото време, клавиатура ми, също забива, понеже пиша с над 200 знака/мин. докато върша други неща и понякога правя грешки в правописа.
Коментар