IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    А бе докъде го докараха камиларите и гаджалите, четох че камиларите искали да сринат имущество за 750млрд. Някой нещо да е чул, или такива неща не се коментират на козяк
    Ама интересен факт е това как използвате идентична лексика всички подопечни на Исаков... "камилари" и "Камилария" е поредния хит... явно (не)решението в Доха доста ви е засегнало... шансовете на Путин за чудодейно избавление изгубиха едно 60% вчера...

Коментар

А бе докъде го докараха камиларите и гаджалите, четох че камиларите искали да сринат имущество за 750млрд. Някой нещо да е чул, или такива неща не се коментират на козяк
      е.ати смешния трол
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Лесно ти е на теб да им се подиграваш от Нюрнберг, докато гориш книги, ама я ги виж на снимките по-долу как живеят! От това къде повече да "фалират"?

П.П. Между другото не съм чул в първобитно-общинният строй някой да фалира!

Коментар

Kakво става с русията, кога ще фалира, някаква дата от стъкленото кълбо няма ли да извадите, или само на долар познавате най добре
          Лесно ти е на теб да им се подиграваш от Нюрнберг, докато гориш книги, ама я ги виж на снимките по-долу как живеят! От това къде повече да "фалират"?

П.П. Между другото не съм чул в първобитно-общинният строй някой да фалира!

Коментар

Kakво става с русията, кога ще фалира, някаква дата от стъкленото кълбо няма ли да извадите, или само на долар познавате най добре
            колко повече да фалира?

Коментар

• Kakво става с русията, кога ще фалира, някаква дата от стъкленото кълбо няма ли да извадите, или само на долар познавате най добре

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Хубав аватар! Нямаха ли с Путин?
                .....,че каква е разликата

Коментар

Разбира се защо не, ти не можеш ли да застреляш и после да запалиш 30 човека, че и след това да кажеш че са го направили сами- ами можеш защо да не можеш. Така че ето на учи се от кандит
                  Хубав аватар! Нямаха ли с Путин?

Коментар

Разбира се защо не, ти не можеш ли да застреляш и после да запалиш 30 човека, че и след това да кажеш че са го направили сами- ами можеш защо да не можеш. Така че ето на учи се от кандит
                    - "Той се самоуби с 10 удара с нож в гърба"

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                      Някой си е взел социала и си е платил нета... И вече застава на страната на поредния комунист. На страната на комунистите, които взривиха църквата с българи в нея.
                      +1024

Коментар

Някой си е взел социала и си е платил нета... И вече застава на страната на поредния комунист. На страната на комунистите, които взривиха църквата с българи в нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          Абе аз продължавам да си чакам книжката
                          Дали ще бъде книжка или просто приказка само времето ще покаже.

П.П. Казах, че на разни Барбита и "инвеститори" директно ще им подаря безплатно, понеже ми хабите времето, а наближава 24 май и се работи на огромни обороти.

Ако стане, като не стане значи така е било писано. Не се работи нещо да се случи на всяка цена.

За тия неща си имате Капка Сидеровица и Божо Димитров ( най-големите "писатели" ) в БГ с по 100 хиляди тираж, който още на следващия ден заминава за рециклиране, тоест да се нареже.

Но ... това са ви писатели. Щом съм казал, че искам да имате пробив за цял свят, а не с местни разфасовки за кофите значи е така.

Не е нужно по цял ден търпя ехидни басни. И без това мислех да пуснах проекта да бъде безплатен за БГ, но ... само си мислех, докато не видях някои неща, които не ми харесаха въобще по всички вериги и схеми, за които не подозирах.

Това е констатиция, а не оплакване!

Коментар

Адекватност на светоусещането? От кого, ОТ ТЕБ ЛИ да се учим?

- ЕХААААА!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Видях, че е станала грешка и веднага беше поправено ( виж, че липсва надпис "променен" ). Трудно е да се обяснят някои неща, но селската агресия си остава винаги.

Преработват се текстове, офорямят се детайли, говори се по телофон в същото време, клавиатура ми, също забива, понеже пиша с над 200 знака/мин. докато върша други неща и понякога правя грешки в правописа.

Извинявам се!!!
                              Абе аз продължавам да си чакам книжката

Коментар

"ерОдиран" дали не идва от "ерозия" ? 'ма много сте ми "адекватни.
                                До един
                                Видях, че е станала грешка и веднага беше поправено ( виж, че липсва надпис "променен" ). Трудно е да се обяснят някои неща, но селската агресия си остава винаги.

Преработват се текстове, офорямят се детайли, говори се по телофон в същото време, клавиатура ми, също забива, понеже пиша с над 200 знака/мин. докато върша други неща и понякога правя грешки в правописа.

Извинявам се!!!

Коментар

Working...
                                X