IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Един мой познат казваше, че хората по света не вярват на лъжите и манипулациите на Джулието Киеза. Един мой познат казваше, че Джулието Киеза е писал за атентатите от 11.09.2001г. фантасмагории и никой не вярва на тези писания на Джулието Киеза. Според медия, Джулието Киеза е бил лидер на Италианската комунистическа партия в провинциалния съвет на Генуа. Според медия, Джулието Киеза е бил кореспондент на вестник "Унита", а този вестник е бил печатен орган на бившата Италианска комунистическа партия. Да ви напомня, че според медии този вестник "Унита" е фалирал и от 1 август 2014г. вече не излиза, като хартиен вестник. Един мой познат каза, че сега Джулието Киеза е писал нови лъжа, че уж Слободан Милошевич бил оправдан от Международния наказателен трибунал за бивша Югославия. Истината е, че Слободан Милошевич не е бил оправдан нито посмъртно, нито приживе. Слободан Милошевич е починал на 11 март 2006г. и заради неговата смърт делото срещу него е прекратено, защото по наказателно дело не може да бъде съден умрял човек. Умрял човек не може нито да бъде оправдан по наказателно дело, нито може да бъде осъден по наказателно дело.
    Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.
    Last edited by Ivan2015; 15.08.2016, 09:48.

    Коментар


    • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж Николай Младенов бил станал мюсюлманин? Истината обаче е съвсем друга. Николай Младенов не е станал мюсюлманин. Според медия, Николай Младенов е казал, че е православен християнин. Според медия, Николай Младенов е казал, че в някои сайтове пишат лъжи и манипулации за него, а истината е, че Николай Младенов e православен християнин.
      Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.

      http://clubz.bg/15869-nicolaj_mladen..._i_manipulaciq
      Last edited by Ivan2015; 15.08.2016, 09:50.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
        Виждаме че даже и Италианците са станали комунета и се мъчат да лъжат ванката и факи.
        Я уточни, италианците или един италианец?
        А документ за това няма.

        Ся, един италианец плямпа, а мурзилажа както е известно вече се хваща и на най-невероятната лъжа.

        Това е като да твърдиш, че сестра ти от раша ти е дала пари за къщата,, докато всички си мислиме че лъжеш и че това е тази от Франция, а всъщност ... съвсем друго се е случило...
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

        Коментар


        • Виждаме че даже и Италианците са станали комунета и се мъчат да лъжат ванката и факи.

          Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Джулието Киеза: Милошевич бе оправдан посмъртно. Западните лидери трябва да седнат на подсъдимата скамейка

          Т.нар. трибунал в Хага е сборище от лицемери, които работеха и работят за империята, заяви известният италиански политик и бивш евродепутат

          Рим, Италия
          Международният трибунал за бивша Югославия свали обвиненията за военни престъпления от починалия в затвора Слободан Милошевич по време на войната в Босна през 1992-1995 г. Но западната преса мълчи за заговорниците. За това говори по италианския тв канал Pandora.TV известният италиански политик, екс-евродепутат, журналист и публицист Джулието Киеза, съобщава news-front.info.
          «Кой разбра за това? Никой. За това не е писало нито едно наше издание.

          Присъдата бе произнесена на 24 март тази година, а вече е август. Нямаше нито едно формално изявление по отношение на Милошевич.

          Вече е август, а нито едно световно издание не е забелязало случилото се. А ако го е забелязало, то е счело за нужно да НЕ даде тази информация на читателите и зрителите си», — твърди Киеза.

          «За тези, които разбират за какво става дума, тази новина е «бомба». Тя трябва да застави всички западни лидери да помолят за прошка или да бъдат поставени на подсъдимата скамейка», — подчертава той.

          Джулието Киеза припомня няколко факти от делото срещу Милошевич, сред които е и много загадъчната смърт на сръбския политик.

          «Международният трибунал по бивша Югославия обяви Милошевич за виновен. Сега трибуналът заяви, че «няма достатъчно доказателства за това, че Милошевич е бил виновен за прогонването на босненските мюсюлмани и босненските хървати от територията на Босна, за която претендираха сърбите.

          Многобройните точки по съдебното решение, които внимателно прочетохме, и които се позовават на документите, говорят за наличието на съществени различия в позициите на Милошевич и Караджич. И че Милошевич е бил против решението да се образува Република Сръбска. Това се потвърждава и се повтаря нееднократно в заключението на трибунала.


          Независимо от това Милошевич прекара 5 години в затвора, оскърбяван от всички западни медии, включително от италианските, които го описваха като «касапинът на Балканите», сравняваха го с Хитлер.

          Милошевич умря в затвора. Неговата смърт в затвора се случи при крайно загадъчни обстоятелства. Причината беше сърдечен пристъп. Но той се случи две седмици след като съдът му отказа да се лекува в Русия. Той умря в затворническата килия 3 дена след като адвокатът му изпрати писмо на външния министър на Русия, в което заявяваше, че се опасява, че Милошевич ще бъде отровен.

          Имаме много съмнения, че всичко е било организирано и засекретено», — отбелязва италианският политик.

          «Съдът в Хага обслужва западното блато и няма никакво отношение към търсенето на истината и справедливостта.

          Т.нар. трибунал е сборище от лицемери, които работеха и работят за империята, те се са носители на истината и справедливостта.

          Съдията, който председателстваше съда над Караджич, беше сред съдиите, които се занимаваха с преследването на Милошевич. Той беше запознат с всички документи и детайли от двата процеса. Казва се О Кон, от Южна Корея е.

          Кой плаща неговата и на колегите му заплата? Това, което се случи, е позор!

          Западът потъва в собственото си блато. Западът разруши Югославия. Уби Милошевич. Обвини го в това, което той не е извършвал.

          Да се доверявате на западната правосъдна система, да се доверявате на Хага, все едно да вярвате на тази Европа, която подкрепи нацисткия преврат в Киев», — резюмира Киеза.
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Още като видях че ти си го публикувал, знаех че е лъжа.
            А това изобщо не ме учуди, видя ми се съвсем нормално.

            Бобане, за Милошевич лъжете тук, не за Караджич,
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
              Теория на конспирацията е хубаво нещо. Но на комунистически лъжи сме се наслушали доста. Трябват факти, доводи, мотиви и ако може да са рационални, а не от сорта на "Западът искал да накаже еди си кой щото той бил върха на сладоледа, пък Запада не обичал сладолед".

              И практиката на русофобската и "антикомунистическа" пропаганда също отдавна е продула ушите на маса народ а, гледам, и мозъците на мнозина, повтарящи като папагали всичко, внушено от "повелителите на мозъците" им.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                В началото на август 2016г. медия публикува статия, в която пише, че Али Кардор, който е управляващ директор на националната петролна компания на Иран NIOC, е казал, че износът на петрол и газов кондензат от Иран е достигнал 2 500 000 барела на ден. Според медията Али Кардор е казал, че износът на петрол от Иран е достигнал 2 050 000 барела на ден, а останалите количества до 2 500 000 барела дневно са били от износ на газов кондензат.
                http://en.isna.ir/news/95050106425/I...nsations-daily

                Да ви напомня, че според данни на държавното руско предприятие "ЦДУ ТЕК" (на руски се пише ЦДУ ТЭК) на 11 август 2016г. добивът на суров нефт и газов кондензат в Русия е намалял с 1,1 % спрямо 11 август 2015г.

                Изобщо не се учудвам от тези данни.
                Няколко основни причини за посоченото:
                1.Преки и непосредствени последици от санкциите и ниските цени на петрола: 2.Рязкото свиване на инвестиционните разходи в комбинация с изчерпване на много от откритите конвенционални находища в Рашата. Изчерпаеми, и още как.
                3.Някой може да се зачуди но, рашкият институт за нефт и газ, "им Губкина" е една архаична, дълбоко самоприспала се от мантрата за величие структура, която, спи зимен сън от години и, ако не я разтресеш яко, ще дремуца доде всички сонди не се изпозапушат от кал, парафин и битуми. Пада им се на някои но, първо, едни други ще го отнесат и ние сред тях, ако не се диверсифицират източниците на петрол за бургаската рафинерия. ТОВА как ще стане не знам, обаче, мазалото е пълно.

                Накратко, и аз не се учудвам на тези данни освен...освен, че спадът е толкова бавен. В една нормална среда, темпът на спад би трябвало да е къде по-драматичен.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                  Теория на конспирацията е хубаво нещо. Но на комунистически лъжи сме се наслушали доста. Трябват факти, доводи, мотиви и ако може да са рационални, а не от сорта на "Западът искал да накаже еди си кой щото той бил върха на сладоледа, пък Запада не обичал сладолед".

                  Какво толкова ти е чудно ,скоро Нюланд нали се изтърва ,че за майдана в Украйна
                  са инвестирали 5 милиярда долара.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                    Теория на конспирацията е хубаво нещо. Но на комунистически лъжи сме се наслушали доста. Трябват факти, доводи, мотиви и ако може да са рационални, а не от сорта на "Западът искал да накаже еди си кой щото той бил върха на сладоледа, пък Запада не обичал сладолед".

                    Ами 99% съм сигурен че беше от григор лилов, ноооооооооооо няма да го търся
                    Запада обича сладолед
                    http://topnewsrussia.ru/zhiteli-byvs...li-v-koloniyu/

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      А бе четох спомените на някого че бг била избрана за тази цел, ама нещо сме се разминали
                      Теория на конспирацията е хубаво нещо. Но на комунистически лъжи сме се наслушали доста. Трябват факти, доводи, мотиви и ако може да са рационални, а не от сорта на "Западът искал да накаже еди си кой щото той бил върха на сладоледа, пък Запада не обичал сладолед".

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Напротив западът от самото начало играеше основна роля в конфликта.Трябваше
                        да бъде наказан комунизмът и си избраха Югославия.
                        А бе четох спомените на някого че бг била избрана за тази цел, ама нещо сме се разминали

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Напротив западът от самото начало играеше основна роля в конфликта.Трябваше
                          да бъде наказан комунизмът и си избраха Югославия.
                          Що да го наказват?

                          Кво спечели Запада освен половин милион бежанци от Босна и Херцеговина?

                          А забравих и в момента плаща сметката за разни сини каски в Босна И Херцеговина и Косово. И едни кинти наля за възстановяването им без кой знае колко голям успех. Все пак е успех че не се избиват и не ги заливат с бежанци.

                          Изобщо Западът на голяма далавера от войната в бивша Югославия.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                            Възможно е, не коментирам.

                            То санкции имаше до края на косовския конфликт. И през цялото време контрабандата си вървеше.


                            Но става въпрос, че Западът не се намеси при Сърбо-Хърватската война. Що - щото нямаше бежанци на Запад. Онея мирно и тихо и абсолютно безсмислено си се самоизбиваха.



                            Т.е. освен санкциите и някоя и друга резолюция от ООН нямаше бомбене.
                            Напротив западът от самото начало играеше основна роля в конфликта.Трябваше
                            да бъде наказан комунизмът и си избраха Югославия.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Ами да. И аз за това говоря. Точно тогава Западът наложи търговско ембарго на Югославия. И родните групировки правеха луди пари от износа на горива на запад.
                              Възможно е, не коментирам.

                              То санкции имаше до края на косовския конфликт. И през цялото време контрабандата си вървеше.


                              Но става въпрос, че Западът не се намеси при Сърбо-Хърватската война. Що - щото нямаше бежанци на Запад. Онея мирно и тихо и абсолютно безсмислено си се самоизбиваха.



                              Т.е. освен санкциите и някоя и друга резолюция от ООН нямаше бомбене.
                              Last edited by X_Y; 14.08.2016, 21:36.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                                Говоря за първата война.

                                То там имаше 3 големи войни. За босненската със сигурност имаше, после за косовската също. Ама за хърватската нямам спомени.
                                Ами да. И аз за това говоря. Точно тогава Западът наложи търговско ембарго на Югославия. И родните групировки правеха луди пари от износа на горива на запад.
                                Last edited by X_Y; 14.08.2016, 21:36.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X