Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеБоко, Лилето, Лукара, Черешаря, Москов са най-отявлените примери...
Теменужка, Ненчев и Бъчварова поне на мен ми изглеждат като такива, които се опитват да правят нещо, като за правилността на посоката можеш да съдиш по реакцията срещу действията им, канализирана (канал звучи подходящо в случая) през кафявите медии...
Те казват че нямаме ВВС и армия , но щом го казват медиите на пеевски значи не е истина...
Те казват че нямаме полиция ,но щом го казват медиите на Пеевски значи не е истина..
Те казват че нямаме съд но щом го казват медиите на пеевски значи не е истина...
Те казват че нямаме здравеопазване ,значи не е истина щом пепевски го казва.....
А Тиквата казва че сме добре ,значи е истина.....и това го казват медиите на пеевски че тиквата е велик ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеАргументи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПо времето на Бай Тошо, този измъчен народ живя Златен век!
Цола Драгойчева:
"Никога през живота си не съм спала така блажено, както в утрото на екзекуцията, след като заглъхна и последният изстрел!" – заявява пред западен журналист три дни след масовия разстрел Цола Драгойчева, отговаряща в ЦК на БРП(к) за организацията и провеждането на Народния съд и наблюдаваща изпълнението на смъртните присъди на държавното ръководство на България през нощта на 1 срещу 2 февруари 1945 г.
В следващите дни другарката Драгойчева се настанява в апартамента на разстреляния пред очите й княз Кирил, брата на цар Борис III, и демонстративно се разхожда из София с прочутото кожено палто на г-жа Евдокия Филова, вдовицата на ликвидирания в същия ден бивш премиер академик-професор Богдан Филов, която като "враг на народа" е изселена в Добруджа при непоносими условия - липса на течаща вода, ток и елементарни удобства...
Послепис: През януари 2016 г. всички общински съветници на Бяла Слатина единодушно приемат решение, според което централният площад на града се преименува на „Цола Драгойчева“.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеАргументи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЕто ти го 5 мин. след като попита- легитимираш престъпната комунистическа власт защото постоила еди какво си, т.е. предваш свободата и то де факто за по-малко от 30 сребърника
И после, кой по-престъпен: Който /някак/ гради нещо, или онзи, дето влачи?
За сребърниците си в грешка: Правя го безплатно, щото не понасям крадци и лицемери да ми се правят на светци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЕто ти го 5 мин. след като попита- легитимираш престъпната комунистическа власт защото постоила еди какво си, т.е. предваш свободата и то де факто за по-малко от 30 сребърника
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеБоко, Лилето, Лукара, Черешаря, Москов са най-отявлените примери...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАко преди 1989-та не бе изградено толкова, кому уя щяха да джвакат някои, и какво биха крали, ако нямаше?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеКои?
Теменужка, Ненчев и Бъчварова поне на мен ми изглеждат като такива, които се опитват да правят нещо, като за правилността на посоката можеш да съдиш по реакцията срещу действията им, канализирана (канал звучи подходящо в случая) през кафявите медии...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЗа да получиш отговор на въпроса трябва да го търсиш при някой, който има впечатления от работата на всички министри (и министерства)... аз не съм такъв човек... общото ми лаишко впечатление е, че нито един министър или министерство не работи добре, някои "работят" откровено престъпно... всъщност в България няма добре работещи министри и министерства от 09.09.1944г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМоже ли господаря и слугата да са в конфликт....
виждаш ли колко е елементарно....
Имаше една песен на Дони и Мончил, Ближи ми сладоледа. Това описва отношенията слуга-господар
Коментар
Коментар