IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Алабалистики,другарю младши сержант! - така казваше моя ЗКПЧ навремето в казармата! И беше напълно прав...Вместо да се занимаваме с разни къневци и изчадия - аговци е добре да действаме просто, по ленински:
    ..... Пусть враги знают, что гибель наших боевых друзей не останется для них безнаказанной», — сказал «Газете.Ru» Дейнекин. Он напомнил, что подобные боевые традиции были заложены еще в Императорском воздушном флоте России во времена Первой мировой войны. «И в наши дни на борту боевых вертолетов мы сможем увидеть надпись крупно кириллицей: «За Хабибулина!» — добавил генерал.....
    То вече не остана новина, произведена от руско сми, която да не е изкривена, съобразно интересите им
    Новината за сваления на 8 юли руски военен хеликоптер над Палмира се превърна инфомационна световна суперсензация.
    Защо, като нито е първият, нито вероятно ще е последният?
    Защото Министерството на отбраната на РФ незабавно излезе с официално заявление: "Всички руски бойни хеликоптери , намиращи се в Сирия, след изпълнение на планови задачи са се завърнали в летището. НЯМА НИКАКВИ ЗАГУБИ НА РУСКИ ЛЕТАТЕЛНИ АПАРАТИ.
    Оказва се обаче, че неправитествините войски винаги имат включен в състава на бойната си група видеооператор, и те разпространиха по света доказателството. И отново заявление от страна РФ, сякаш не е имало предишно. Вертолет МИ 24, изпълняващ полет за обучение на сирийски летци с руски инструктури, при завръщане в базата си е свален от бойци на ИДИЛ с американска тежка установка TOW-2. Летецът е заработвал като волнонаемен в сирийската армия по договор. Съдбата му е неизвестна. Както си им е обичаят на рашъните и то си е пълна лъжа открай докрай.
    Но тъй като на видеото се вижда съвсем друго, в света журналистите развихриха буря от въпроси.
    1. Това не е старият руски хеликоптер МИ25, закупен от сирийската армия още някога при СССР. Става дума за новия ударен МИ 35 от военнокосмическите сили на РФ, всичко 8 броя на въоръжение в 395-та авиобаза, въведени в експлоатация в карая на 2015 година и с експортна цена 35 милиона долара!
    2. Самолетът не е свален от никакво ръчно управляемо ТОУ-2, а от обикновено самонасочващо се противозенитно оръдие, което му откъсва опашката. Защо не се е задействала системата му за защита? Нейната неефективност неминуемо ще свали търговската му цена.
    3. Ясно се вижда , че самолетът не изпълнява тренировъчен или разузнавателен полет, а АТАКУВА позиции в Палмира при нападение на армията на Асад. Той с какви бойци воюва– свои или руски?
    4. Загиналият пилот е елитният руски летец Хабибулин, един от изпитателите на МИ35 и негово "рекламно лице". "Инструктор" Хабибулин, съдейки по видеото , е част от състава на войските на Асад. "Доброволец", който навярно по време на отпуската си е долетял да защитава " руский мир" и бомби противниците на Асад.
    5.Кого са инструктирали руските летци, след като до тях няма сирийски ученици.
    6. Защо "обучението" се извършва над Палмира по време на битка, а не в защитената база Хмеймим, например.
    7. На видеото се вижда ОЩЕ ЕДИН такъв атакуващ вертолет. 393-та авиобаза в състава на войските на Асад ли е и воюва ли активно в Сирия , на кого всъщност принадлежи?

А ето ви вече и виц по случая:
    Путин;
    –Кунжутович, що за фигня! Защо е свален нашия МИ 35? Къде му е зжащитата?
    Шойгу:
    – Той падна пт приятелски огън, защитата му е само от чужди ракети.
    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
      Днес руска медия публикува данни, според които през първото полугодие на 2016г. броят на регистрираните престъпления в Русия се е увеличил с 3 % спрямо първото полугодие на 2015г..
      Според данни от същата медия, през първото полугодие на 2016г. броят на регистрираните изнасилвания или опити за изнасилвания в Русия се е увеличил с 9,8 % спрямо първото полугодие на 2015г.
      Според данни от същата медия, през първото полугодие на 2016г. броят на регистрираните кражби в Русия се е увеличил с 1,4 % спрямо първото полугодие на 2015г.

https://мвд.рф/upload/site1/document_file/sb_1606.pdf

бих ти повервал ама в момента ме залива медиен поток от масови убииства на полицай и негри в целите Щати и да те чета е направо кощунство с убитите хора там...
      дурачок да вземеш да си извадиш гредата от окото ....щото ти пречи да живееш нормално.....а и на нас пречиш...

Коментар

• Алабалистики,другарю младши сержант! - така казваше моя ЗКПЧ навремето в казармата! И беше напълно прав...Вместо да се занимаваме с разни къневци и изчадия - аговци е добре да действаме просто, по ленински:

..... Пусть враги знают, что гибель наших боевых друзей не останется для них безнаказанной», — сказал «Газете.Ru» Дейнекин. Он напомнил, что подобные боевые традиции были заложены еще в Императорском воздушном флоте России во времена Первой мировой войны. «И в наши дни на борту боевых вертолетов мы сможем увидеть надпись крупно кириллицей: «За Хабибулина!» — добавил генерал.....
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Днес руска медия публикува данни, според които през първото полугодие на 2016г. броят на регистрираните престъпления в Русия се е увеличил с 3 % спрямо първото полугодие на 2015г..
          Според данни от същата медия, през първото полугодие на 2016г. броят на регистрираните изнасилвания или опити за изнасилвания в Русия се е увеличил с 9,8 % спрямо първото полугодие на 2015г.
          Според данни от същата медия, през първото полугодие на 2016г. броят на регистрираните кражби в Русия се е увеличил с 1,4 % спрямо първото полугодие на 2015г.

https://мвд.рф/upload/site1/document_file/sb_1606.pdf
          Last edited by Ivan2015; 12.07.2016, 20:18.

Коментар

• Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж сега в България стандартът на живот на хората като цяло спадал. Истината обаче е съвсем друга. Сега стандартът на живот на хората в България като цяло се увеличава.
            Според данни на НСИ през първото тримесечие на 2016г. продажбите на дребно в България са се увеличили с 4,6 % спрямо първото тримесечие на 2015г. по съпоставими цени.
            Според данни на НСИ през март 2016г. средната брутна заплата в България се е увеличила със 70 лева спрямо март 2015г., което е увеличение със 7,937 %.
            Сега средната пенсия в България е по-висока в сравнение с миналата година.
            Според данни на БНБ в края на май 2016г. общата равностойност на депозитите на домакинствата и НТООД в банки в България се е увеличила с 6,5 % спрямо края на май 2015г.
            Според данни на БНБ в края на май 2016г. общата равностойност на депозитите на нефинансовите предприятия в банки в България се е увеличила с 13,5 % спрямо края на май 2015г.
            Всички тези данни показват, че стандартът на живот на хората в България като цяло се увеличава.
            Last edited by Ivan2015; 12.07.2016, 19:31.

Коментар

• Някой ден ще разбереш дали Римска империя е изчезнала или БГ империя. Дали Франска империя или БГ. Дали Османска/Руска или БГ империя. Коя блести все още?

В нацията има неподоризан дух, който ми е трудно да опиша. Тия неща ме впечатляват, а не вашите бла-бла-бла ...

Каквото зависи от мен ще го направя. Трудно обещавам, понеже трябва и да го изпълня. Не се срамувайте от БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Много подценяваш мощта на БГ империя.
                Дано да си прав!
                ------------------------------------------------------

Малко хумор никога не е излишен:

ПАРИЖ, 12 июл — РИА Новости. Подводная лодка класса Tridente военно-морских сил Португалии во вторник запуталась в сетях французских рыбаков в Ла-Манше, сообщает морская префектура зоны Атлантики.
                Инцидент произошел около 7.30 по местному времени в 30 морских милях (55 километров) к юго-востоку от британского мыса Лизард, в зоне ответственности Великобритании.
                "Приписанный в Сен-Брие траулер Daytona занимался рыболовецким промыслом, когда подводная лодка Tridente, находясь в погружении в рамках совместных с британцами учений, оказалась в сетях", — говорится в коммюнике.
                Капитан подлодки принял решение о незамедлительном всплытии и установил контакт с траулером. Спустя два часа рыбакам удалось освободить свои сети от "улова".
                "В ходе инцидента никто не пострадал, никакого урона оборудованию нанесено не было", — сообщили в префектуре.
                Дано някой скоро да е закусвал с префекта,че да сподели инфо от първа ръка! За жалост такива улови скоро ще бъдат натовско ежедневие...

Коментар

• Много подценяваш мощта на БГ империя.

Тя винаги се бие през азбука, култура, фолклор, танци, богослов, книги, песни и прочие.

Само в краен случай БГ империя предприема сила и смазва наред.

( в краен случай ), при варварска атака от типа на по-ниска цивилизация към нас.

Поздрави!

Коментар

• Кво десет години бре,Маранди! Ти ся не ставаш за нищо(не лично Ти,а ние Вкупом..) пък камо ли за след Десет:

Москва. 12 июля. INTERFAX.RU - Сосредоточенный удар осколочно-фугасными боеприпасами, который нанесли дальние бомбардировщики Ту-22М3 по боевикам террористической группировки "Исламское государство" (ИГ, запрещено в России) в Сирии, - ответ на недавнюю гибель двух российских вертолетчиков, заявил "Интерфаксу" во вторник глава комитета Госдумы по обороне, бывший командующий Черноморским флотом РФ адмирал Владимир Комоедов.

"В принципе, ответ достойный", - сказал он.

"Наверное, мы не доделали свою работу, а игиловцы плодятся как грибы. Надо дело доводить до логического конца. А в войне надо всегда идти до победы", - заявил Комоедов.

По официальным данным Минобороны РФ, утром во вторник шесть дальних бомбардировщиков Ту-22М3 взлетели с аэродрома базирования на территории РФ и нанесли сосредоточенный удар осколочно-фугасными боеприпасами по объектам террористической группировки ИГ в районе восточнее Пальмиры, Эс-Сухне и Арак.

"В результате удара уничтожен крупный полевой лагерь боевиков, три склада боеприпасов и вооружения, три танка, четыре боевые машины пехоты, восемь автомобилей, оборудованных крупнокалиберными пулеметами, а также большое количество живой силы противника", - сказали в министерстве обороны России.

В прошлую субботу в Минобороны РФ "Интерфаксу" сообщили, что двое российских военных летчиков-инструкторов погибли 8 июля в районе Пальмиры после того, как сирийский вертолет Ми-25 под их управлением был подбит террористами ИГИЛ. "8 июля российские военные летчики-инструкторы Ряфагать Хабибулин и Евгений Долгин совершали облет сирийского вертолета Ми-25 (экспортный вариант вертолет Ми-24 - ИФ) с боекомплектом в провинции Хомс (Сирия - ИФ)", - сказали в военном ведомстве РФ.

В Минобороны РФ заявили, что вертолет был подбит после того, как сорвал наступление террористов.

Коментар

• Спокойно и не се карайте.

Първо ще ударим Констанопол, а след това Москва и Владивосток.

В момента нямаме сили за УСА, но ще прегазим и тях и едва после ще се загладеме в звездите, които да покорим.

Още е рано и има около 10 години. Все още не можем да реагираме.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        Не се притеснявай, никога не съм се съмнявала, че в рб таите пристрастия към бсп
                        Аз пия Загорка и не знам ти какво си яла,но истината е,че всички в БГ таят пристрастия към БСП.Факт е че без усилия могат да вкарат 30 депутата (дори 15) и пак да бъдат фактор в политиката.

В момента БСП дори няма реална младежка организация! Времето обаче е такова,че само на база История Партията може да просъществува безпроблемно поне още 25 години на база Миналото си и с Фактите на Разрушителното Настояще по Света и У нас!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          И не ме карай да го сравнявам със сергея, че дори и с него е малко съмнително, КОЙ е по-отврат.
                          Не се притеснявай, никога не съм се съмнявала, че в рб таите пристрастия към бсп
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                            Господин Соколов, за забележителните си заслуги тази нощ, постоянната си агресия, обиди, непрекъснатото подтикване на останалите към заяждания и караници, и невъзможността да комуникирате с тях нормално - получавате постоянен бан.

Който продължи да троли и да се заяжда също ще получи бан.
                            Браво те такова лечение трябва

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Вай завалията - искал да избира! Ми ти и сега си имаш султан, бре!

Но ако толкоз ти липсват "алтернативи" - веднага ти подаваме:

Кой бунак по долу ми спомена за Лавров! Лекето от картинката направо си казва как влече омразата към родината.И затва вече е зам-председател на десеЕбе-софия.
                              Е тоя е от най гнусните куманяги доносници и детето му е същото мазно уродливо нещо като баща си

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                                Така е.
                                А кого ще избираме?
                                Вай завалията - искал да избира! Ми ти и сега си имаш султан, бре!

Но ако толкоз ти липсват "алтернативи" - веднага ти подаваме:

23-годишният Йордан Агов, когото близки и приятели галено наричат Йоко, също като баща си – депутата Асен Агов, твърдо е решил да се занимава с политика. Последните 10 години той е прекарал в Англия. На 13 години влиза в училището-пансион в Кентърбъри, а след това завършва “Международни отношения” в Лондонското училище за икономически и политически науки. В момента се готви да замине за Брюксел, където ще работи в екипа на 18-ия ни евродепутат Александър Малинов. “Избрах Брюксел пред София, защото тук заплатите на политиците са смешно малки. Таванът ми е висок. Първо премиер, а после ще се пенсионирам като президент”, споделя Йордан уж на шега в сп. Amica...
                                Кой бунак по долу ми спомена за Лавров! Лекето от картинката направо си казва как влече омразата към родината.И затва вече е зам-председател на десеЕбе-софия.

Коментар

Working...
                                X