IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Г-н Президент, спрете се! Водите ни към война с Русия
    Над 80 процента от населението на България изцяло подкрепят политиката на Москва на световната арена
    livenews.bg - See more at: http://www.pan.bg/view_article-62-25....pFtwBiXS.dpuf

Сбърках над 80 % са .....та ти от кой си....
    хахаха от клуба на алкохолизираните бивши полит комисари

Коментар

• Хайде соросоидите, вървете да спечелите 5 лева- дилян пеевски продава булгартабак, сега равновесния в комбина с предприемача манифест+ юриста гъба като купят БТ, като развъртят един бизнес, направо БТ ще стане нумеро уно на галактиката- да не забравите обонго- той само стюардеса пушел казват

Коментар

А хората бяха 9 милиона и избраха пак Комунистите на власт.....презп 1990 г...
        Тези избори ги помня. Бях в казармата и чистех на ЗКПЧ-то канцеларията. От съседната стая на ВКР-то с неистов крясък се чуваше, кой как е гласувал по списък. Така че не ми ги хвали тези избори

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Я, някъде там долу нещо цвърчи... Я, Ватю нещо писукал... Ватьо, ами ако наистина вземат, че отрежат Пееф от хранилката, как ще се отрази това на мурзилажа?
          Ватю, сус!
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Питай го как е излязъл на запад, по време когато ДС е била най силна. Аз като му задам такъв въпрос и изчезва за няколко часа и чака иван да пусне няколко чаршафа. Ама не отговаря на въпроса, мълчи като комунист на разпит
            Не ми е проблем, да скъсам още една ватенка днес...
            На въпроса:

Ти къде видя, да защитавам агенти на ДС?
            Не търси, не ги защитавам, не отговарям от тяхно име, не обичам бивши агенти, преобърнали плочата и станали демократи. Как е излязъл на запад има два три варианта:

- немарлив или подкупен граничар
            - пуснат по спогодба
            - пуснат нарочно

НО, който и от трите да е в сила, как това прави комунягите неомразни, непрестъпни и непротивни?
            The strongest stand last.

Коментар

С риск да прозвучи еретично- но майка ти се е подписала под договора. Като си се подписал- изпълняваш. Винаги е можела да каже- абе я си е...майките на комунисвтите.Аз съм работил като моряк за британска фирма- ами казва 900-1000$ заплата- аз какво да кажа- ама британския моряк получава 3-4000паунда защо на мен 1000$- няма такова нещо, или приемаш или не това е. Ако не си ще е друг пак на тези пари

Почва да става смешно ако не е трагично...комунизма си имаше много лоши неща но нашите опоненти са просто смешни ,защото ако кажа са трагични ще им унищожа егото...
              първия извади снимки как ги разстрелват на границата , втория от затворите и белене , третия от опашки за хляб ,четвъртия пък комунистите са ограбвали работниците в ФРГ...
              А хората бяха 9 милиона и избраха пак Комунистите на власт.....презп 1990 г...
              Сега ще цъфнали но пък сме 6 милиона.......,няма никой осъден ,няма държава ,съдебна власт , прокуратура....

Та това с 6К си е бисер....като знам как вървеха заплатите във ФРГ ....да не са били източни....марки...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Ами Лех Валенса, или агент "Болек" на Държавна сигурност ша го декомунизират ли?

То май вие, дето сте били агенти на ДС сте най кресливите "декумунизатори".
                Помня във Великото народно събрание седерастите се оказаха почти всички тайни агенти на ДС и комунистите изпопадаха от смях, когато ги разкриха, по настояване на седерастите.
                И Георги Марков, агент "Николай" най силно крещеше от трубуната.
                Кои "То май вие," ???

На кого говориш? Научи се и да пишеш. Пише се "седесари"!

Индокринирана раота..
                The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                  И майка ми беше така в ФРГ 89-та като инженер - от 6000 марки комундетата си удържаха 4500.
                  С риск да прозвучи еретично- но майка ти се е подписала под договора. Като си се подписал- изпълняваш. Винаги е можела да каже- абе я си е...майките на комунисвтите.Аз съм работил като моряк за британска фирма- ами казва 900-1000$ заплата- аз какво да кажа- ама британския моряк получава 3-4000паунда защо на мен 1000$- няма такова нещо, или приемаш или не това е. Ако не си ще е друг пак на тези пари

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                    Глупи, имаше три начина:
                    - Да преминеш нощем границата, без да те застреля червената сган;
                    - Да си част от червената сган;
                    - Да заминеш на работа в чужбина като роб на червената сган (получавайки заплата 20 000 фр.франка с 16 000 фр.фр. удръжки за червената сган).
                    Познай кой вариант избрах аз
                    И майка ми беше така в ФРГ 89-та като инженер - от 6000 марки комундетата си удържаха 4500.

Коментар

Това е все едно такива, като теб, като ги запитат , дали обичат турция и ердоган и да кажат ...ДА.. ичервената сган ще ти обясни как сме живели мирно и добре с турците...
                      Защо бе, и двамата са любители на даеш така че какво те учудва, а да и гъбясалия е любител и на мазохизма/ обясняваше как изгорените украинци сами се избили и самозапалили за да злепоставят нацисткия режим в укропия

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Ами ..., защото не са чели Ибн Халдун. Или ако се го чели, не са му обърнали достатъчно внимание.
                        Още навремето той е казал, че хората трябва да умеят да тълкуват историческите факти, защото те имат своя цикличност. Научиш ли се правилно да ги разчиташ и анализираш, ще можеш да си изградиш някаква, макар и бегла, но все пак представа, за евентуални промени в дадено обществото.
                        Не можеш да наложиш демокрация там, където няма почва за нея.
                        Така са си мислели и 1917г ,разбутват Русия целта е била като сегашната,само че
                        какъв е крайният резултат?Не се знае а и никой не отчита ако Русия сдаде багажа
                        какво би станало?Гледам ,че мразят Путин но ако го замени някой див генерал ястреб
                        не се знае кой кого ще смачка.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Ами и в Полша 87% по-всяка вероятност не знаят кой е Путин...
                          Това е все едно такива, като теб, като ги запитат , дали обичат турция и ердоган и да кажат ...ДА.. ичервената сган ще ти обясни как сме живели мирно и добре с турците...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                            Глупи, имаше три начина:
                            - Да преминеш нощем границата, без да те застреля червената сган;
                            - Да си част от червената сган;
                            - Да заминеш на работа в чужбина като роб на червената сган (получавайки заплата 20 000 фр.франка с 16 000 фр.фр. удръжки за червената сган).
                            Познай кой вариант избрах аз
                            Ами доколкото разбирам си избрал вариант 2- да си част от комунистите/ не ти се сърдя, просто такова беше времето, все пак наведена главичка сабя не я сече/ и по някаква причина сега да ги плюеш
                            Но това е твой избор

Коментар

Кения уганда сенегал, буркина фасо- тези хора знаят ли къде е путин и кой е той. Мен ако ме питат за нелсън мандела също ще кажа че му нямам вяра
                              Ами и в Полша 87% по-всяка вероятност не знаят кой е Путин...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Те същите работи са ги говорили за Садам Хюсеин и Кадафито,утепаха ги като
                                кучета и какво се получи?Сега европейците реват като магарета ,че варварите
                                нахлуват на тълпи.
                                Ами ..., защото не са чели Ибн Халдун. Или ако се го чели, не са му обърнали достатъчно внимание.
                                Още навремето той е казал, че хората трябва да умеят да тълкуват историческите факти, защото те имат своя цикличност. Научиш ли се правилно да ги разчиташ и анализираш, ще можеш да си изградиш някаква, макар и бегла, но все пак представа, за евентуални промени в дадено обществото.
                                Не можеш да наложиш демокрация там, където няма почва за нея.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X