IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Бе за него не знам, но видях че сенатора се появи за малко.
    Сигурно собственика на ника - един Измамник, го е фанаюо шубето от нещо...
    Преди споменах, модито ме е изтрило но, да предложа отново: Дай го този измамник на прокуратурата пусто, покажи му къде зимуват раците и т.н.
    Иначе, по темата: Днес гледах Боко и ми домиля. Още малко, и ще гласувам за ГЕРБ. Или за кандидата, когото те ще ни пробутват само, щото идвал с Боковата благословия?
    Да бе, да.
    Очертават се поредните избори без избор..

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Аааа, не е само една реплика има и към 30-40000 резнати руски зелки...

Който има време е добре да прочете тази студия, дългичка е, но много добре е описана ситуацията, предпоставките, фактите, свързани с агресията на "освободителката"... Време е тези факти да се завърнат в българските учебници по история... тогава ще има по-малко монтета и повече българи...

ВОЙНАТА НА РУСИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ В ДОБРУДЖА (1916-1917г.)
      http://www.sitebulgarizaedno.com/ind...5%3A-1916-1917
      +1111111

Ще има, ще има.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Е поне не са приели исляма, като "свети, правослямний сашко невски", дето освен, че се отказал от правослямието, отрепал и родата си, за това че не искали да са слуги на златната орда.
        А от тези възрастните с невъзможност да уринират на време, никой не застана, да каже, какво точно желае, да се случи с България и защо е тая цялата цигания във форума?

Един каже нещо, друг го репликира веднага с нещо от сорта на "ама те американците", "едно време колко хубаво беше" и прочее хибридна дъвка.

България е относително свободна и спокойна страна, правим пари необезпокоявано.
        Какво точно искате да промените във венесуелска посока бе???
        Какво не ви харесва??? Другаря Боко? Да, така е. Статуквото - да, така е!
        Това го знаем всички. Но репликите продължават..

Какво искате точно??? Комунизъм, руслямистан??

Хайде, кой ще го каже?
        Last edited by Manyface God"; 14.07.2016, 10:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Храбрия генерал Колев сигурно се върти в гроба от това по какъв начин се използват името му, словата му, храбростта на българския войник от шорошоидите.... Всичко се ограничава до една реплика и по нататъка е шорошоидна добавка, имаща за цел да гади...

Аз пък казвам, че сме ги бухали ЕС-овци, као шкембе у дзид!

Дойранска епопея
          https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94...BF%D0%B5%D1%8F
          Нови атаки срещу Дойранската позиция последват през нощта на 24 срещу 25 април, на 27 април и на 8 май - всичките отблъснати от Девета плевенска дивизия, макар и с цената на големи загуби — около 2 000 души, 900 от които умрели от болести и рани. Съглашенските загуби са над 12 000 убити, ранени и пленени. Полковник Вазов е произведен в чин генерал-майор.
          Аааа, не е само една реплика има и към 30-40000 резнати руски зелки...

Който има време е добре да прочете тази студия, дългичка е, но много добре е описана ситуацията, предпоставките, фактите, свързани с агресията на "освободителката"... Време е тези факти да се завърнат в българските учебници по история... тогава ще има по-малко монтета и повече българи...

ВОЙНАТА НА РУСИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ В ДОБРУДЖА (1916-1917г.)
          http://www.sitebulgarizaedno.com/ind...5%3A-1916-1917

Коментар

А гледам руснето намеква, че Крали Марко бил храбър борец против турците, ама не българин...

Мда, реалният крал Марко си е сърбин, владеещ българска земя и загива като сърбин - позорно в бой с християни, като турски васал и съюзник, в битката при Ровине... Ама тва е Сърбистан, страна на подлеци и подлизурковци... верни пудели на Хуйлостан...
            Какво балтает един хибридчик нет никакое значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Я да ми обясниш как така в Първата световна война с турчетата сме воювали заедно срещу освободителите си и резултата е Първа национална катастрофа....
              да не забравяме че само две години преди това сме атакували Чаталджа...
              А още преди това със сърбите се били приятели а после ги атакуваме....в гръб..
              та кой е предателя....ами такива като теб с любов към сребърниците....
              Храбрия генерал Колев сигурно се върти в гроба от това по какъв начин се използват името му, словата му, храбростта на българския войник от шорошоидите.... Всичко се ограничава до една реплика, подобна на оная, която не съществува в исторически документи, на Левски за миризливия казашки ботуш и кунките, и по нататъка е шорошоидна добавка, имаща за цел да гади...

Аз пък казвам, че сме ги бухали ЕС-овци, као шкембе у дзид!

Дойранска епопея
              https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94...BF%D0%B5%D1%8F
              Нови атаки срещу Дойранската позиция последват през нощта на 24 срещу 25 април, на 27 април и на 8 май - всичките отблъснати от Девета плевенска дивизия, макар и с цената на големи загуби — около 2 000 души, 900 от които умрели от болести и рани. Съглашенските загуби са над 12 000 убити, ранени и пленени. Полковник Вазов е произведен в чин генерал-майор.
              Last edited by Макс; 14.07.2016, 09:47.

Коментар

Цар? Държавник? На всеки син по равно, по един апартамент, за да не се мразят

Отбраната на крепостите не се брои-това е защита на ДОМА, а не на държавата. ЕДНО сражение на българите срещу турците. Момчил Воевода? Крали Марко е ли бил българин? Къде са реалностите, а къде легендите?... Българските царе приемат да бъдат васали, да воюват за султана, а не срещу

Връщайки се в днешни времена, има ли нещо което да прилича на онези времена
                Е поне не са приели исляма, като "свети, правослямний сашко невски", дето освен, че се отказал от правослямието, отрепал и родата си, за това че не искали да са слуги на златната орда.

Коментар

А гледам руснето намеква, че Крали Марко бил храбър борец против турците, ама не българин...

Мда, реалният крал Марко си е сърбин, владеещ българска земя и загива като сърбин - позорно в бой с християни, като турски васал и съюзник, в битката при Ровине... Ама тва е Сърбистан, страна на подлеци и подлизурковци... верни пудели на Хуйлостан...

Я да ми обясниш как така в Първата световна война с турчетата сме воювали заедно срещу освободителите си и резултата е Първа национална катастрофа....
                  да не забравяме че само две години преди това сме атакували Чаталджа...
                  А още преди това със сърбите се били приятели а после ги атакуваме....в гръб..
                  та кой е предателя....ами такива като теб с любов към сребърниците....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Добре бе, кой ви ги спуска тия глупости?Че чак ги рекламирате мислейки се за много умни....
                    ....
                    +1
                    И аз съм забелезал, че нивото на "редактора" е бая нисичко ...
                    За по-добър, сигур нема пъри...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• МИрише си на избори от всякъде. Бойко иска да сменя министри. Е поне заговори за такава смяна де. Само дето като ги смени и слага много по-зле от предходните. Трудно се намират Бойкоугодни хора, които са и угодни на всички останали интереси зад властта. Плюят по Вежди, ама ме е страх какво ли може да дойдел след него...
                      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/...eta_dopulnena/

Коментар

• А гледам руснето намеква, че Крали Марко бил храбър борец против турците, ама не българин...

Коментар

И аз съжалявам, ама тук сме българи и пребозалите с вкиснало руско мляко не ги тачим... напротив, слагаме ги там където им е мястото...
                          Да здраствует унгарските славяни, българските славяни, славяните от ГДР, Румъния, Азербайджан, албанските славяни, славяните от Грузия, Китай и Литва...

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Не нашите а вашите се появяват преди 200 години и от тогава грабят убиват и унищожават природата
                            Нашите царе са българските царе.
                            Вашите руските се появяват преди 200 годин.

Коментар

съжалявам, ако на някой не му харесват историческите факти и предпочита да си живее в старобългарските легенди и митове

Аз ще изплагиатствам малко класика: Платон мне друг, но истина дороже! Истината е абсолютна ценност, авторитета не
                              И аз съжалявам, ама тук сме българи и пребозалите с вкиснало руско мляко не ги тачим... напротив, слагаме ги там където им е мястото...

Коментар

• Русоробите яко са оср@ли българската история нощес...

Впрочем, непознаващите българската история русороби няма как да знаят, че времето на Иван Александър, освен с епичната борба с турците, в която загиват точно трима български престолонаследници (синове на Иван Александър) и свидетелство за която са многоброините селищни наименования датиращи от този период (като няколкото селища с име Костенец, Кости, Костен и пр.), многобройните фолклорни податки, както и не малко исторически извори (български, турски, византийски и западни), е известно и като ВТОРИ ЗЛАТЕН ВЕК (или сребърен век) на българската култура (в частност литература)...

Бил бил разделил държавата - ми то това е европейския модел тогава, бе чоджум, включително модел на една територия на североизток...

И пак да кажем за Сърбистан - най-верният съюзник на султана (както и на Московския хан в по-ново време) - сръбски контингент винаги се бие на страната на турците - и 1402 при Анкара, и 1444 при Варна, и 1453 при Константинопол... Българите никога не станаха васал на турците... Ама това можем да разберем само горди българи, на които не е нужен ДСнационализъм и не сме бозали вкиснато руско мляко....

Коментар

Working...
                                X