Поговорихте си добре днес. Заключвам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Троловете на другаря-тавариш П и други тролове, превземат форума
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСтрашното е, че не само форумите, те цяла България са окупирали
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеMиндю ми ти специално имаш ли някакво виждане как да се реши проблема?
Така като гледам дръвцето ще гризкат тоно такива като теб, както винаги е било де,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеMиндю ми ти специално имаш ли някакво виждане как да се реши проблема?
Така като гледам дръвцето ще гризкат тоно такива като теб, както винаги е било де,
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеПредлагам всеки миг, всеки час, да изобличаваме троловете във форума ни
Тук
http://www.investor.bg/news/comments/207558/339/
един трол хубавец с ник studioaa троли яко в полза на чужда държава
Директно го изобличих с коментар
тези тролове вече ни взеха за мезе
буквално обиждат нашата интелигентност, мислят че сме на тяхното ниско ниво и не ги виждаме, че са тролчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеТея сметки си ги прави за себе си...щот след едно две поколения ше требе да забравиш постъпленията от чужбина...и ако си още в България по него време ше гризкаш дръвцето !
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе бях отварял компа два дена и сега какво да видя!!!Смрадливата и недодялана паплач е използвала поста на Мариан и се юрнала да оплисква нещата!!!Хората се опитват да им обяснат ,че умрелия си е умрял!!!Те не!!!Да жювей!!!Паплач!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеДържавата я опоскаха бившите комунисти, но сега поне който го стегне шапката и не му харесва, може да отиде да работи където си иска!
Вече може би близо 50% от трудещите работят зад граница и те пращат годишно доста над 1 милиард евро на близките си в България. Ако към средната работна заплата на българите в България, добавим средната работна заплата на българите зад граница, може да се окаже, че благодарение на ЕС средната работна заплата на българите като цяло може да е 2-3 000 лева на месец, а такива доходи българите не са имали никога през 1300 годишната история на България!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеИ що бе , сега като е гот , не може младежта да работи в България ? Ми щото не е гот МЗе...Нали затуй си отиде социализЪма , щото да е гот ...синята идея ала бала...Опоскаха държавата и отвориха пътя на младежта...е сега се пътува свободно , ама къщата е вече празна пич...и след време ше рухне , щото много гот сега !
Вече може би близо 50% от трудещите работят зад граница и те пращат годишно доста над 1 милиард евро на близките си в България. Ако към средната работна заплата на българите в България, добавим средната работна заплата на българите зад граница, може да се окаже, че благодарение на ЕС средната работна заплата на българите като цяло може да е 2-3 000 лева на месец, а такива доходи българите не са имали никога през 1300 годишната история на България!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЛъжеш, X_Y. Само зададох въпрос. А ти лъжеш и подменяш нещата. Защо се излагаш, за Бога?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеИ що бе , сега като е гот , не може младежта да работи в България ? Ми щото не е гот МЗе...Нали затуй си отиде социализЪма , щото да е гот ...синята идея ала бала...Опоскаха държавата и отвориха пътя на младежта...е сега се пътува свободно , ама къщата е вече празна пич...и след време ше рухне , щото много гот сега !Last edited by barbaron; 10.12.2015, 19:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕМЗЕТКА, темата беше за троловете. Иначе, за купчината нелепости "преди" си прав, ама кой е съвършен?
"Първоначално изпратено от Императорът
ЕС просто ни загробва. НИКОЙ не може да ме убеди колко е добре в ЕС и НАТО, при положение, че за две години Българите в България са намалели с два милиона и половина - такъв геноцид и през турско не сме преживели, нито за пет войни за 60 години след освобождението !!!!"
Коментар
Коментар