IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Винаги това съм се чудил какво правите такива в инвеститорски форум? Ти сам признаваш, че си цървул, Ватето с ипотека, която изплаща със социалки от Германия, Морки станал на 50 години и няма кинти да се махне от село дрянуфу ...?
    Тук ми харесва да живея , тук изкарвам пари ти дет не си ги и сънувал бе Лясковски
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      Аз обичам много гозби....жената беше направила славянски гювеч със свинско месо в глинен съд ....... полят с няколко чаши червено вино ...
      Да я поздравиш. Аз бях на ориз с пиле, ама преди това се натъпках с хляб и салам и да ти кажа ядох ама без апетит.
      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

... това е факта и е неуспорим
        Първо научи български език, пък после се опитвай да спориш!
        Продажните рубладжийчета много лесно се познават по това, че не знаят български език.
        Don't work hard, work smart!

Коментар

Аман от ибрикчии .....как не те срам да плуваш хората дето са ти дали свобода бе лузър промит
          Кой ми е дал свобода???? Димитров, Тошко или пач*врата Цола Драгойчева?????

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Винаги това съм се чудил какво правите такива в инвеститорски форум? Ти сам признаваш, че си цървул, Ватето с ипотека, която изплаща със социалки от Германия, Морки станал на 50 години и няма кинти да се махне от село дрянуфу ...?
            Ами поне да сера в устата на такива като тебе !

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
              Ти найстина си с промит мозък. Комунистическата пропаганда върши чудеса с простите и незначителни индивиди, страдащи от определени комплекси за малоценост. Я пак помисли дали точно тези хора не са били избити от селските ви партизани сложили после на власт онова чучело гошко димитров и след него оня селяндур бай тошко мангалчето?
              Аман от ибрикчии .....как не те срам да плуваш хората дето са ти дали свобода бе лузър промит

İstasyon ->tren-> istanbul

превод: гарата-влака-истанбул
              Last edited by markoci; 24.11.2015, 21:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
                Маркуфче, навечеря се и тадам тадам се включи в надпреварата. Какво яде тая вечер. Не се заяждам, питам. Лакърдия да става.
                Аз обичам много гозби....жената беше направила славянски гювеч със свинско месо в глинен съд ....... полят с няколко чаши червено вино ...

Коментар

Точно тия дето плюваш по тях сега всъщност ни направиха държавата около 1878 година...ако ги нямаше тях щеше да ходиш с фес и да се кланяш по 5 пъти на Алах.....явно това ти е проблема. Аман от еничери
                  Ти найстина си с промит мозък. Комунистическата пропаганда върши чудеса с простите и незначителни индивиди, страдащи от определени комплекси за малоценост. Я пак помисли дали точно тези хора не са били избити от селските ви партизани сложили после на власт онова чучело гошко димитров и след него оня селяндур бай тошко мангалчето?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                    Кое е простотия? Че си защитават границите ли и не позволяват Хуйло да си праща самолетите над територията им ли?
                    Това не Боко да пуска руските самолетите да прелитат над България все едно сме им Задунайска губерния!
                    Разбира се че е простотия я си направи справка колко пъти в годината Турските военни самолети преминават над чужда територия без право ...да не се учудиш щото бяха няколко стотин само над Гърция......ми да почва и Гърция да ги пука наред а ???

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                      Аз съм голтак и не се срамувам нито ми пука как изглеждам , за разлика от такива като тебе !

Коментар

А ясно скъсал си се от ревност тогава ....затова толкова ривеш от кеф сега ,
                        Маркуфче, навечеря се и тадам тадам се включи в надпреварата. Какво яде тая вечер. Не се заяждам, питам. Лакърдия да става.
                        г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                          И кво ше ядат мурзилките ако не си продават нефта и газта? Трици?
                          Държавата-бензиностанция Хуйлостан се крепи единствено на износа на природни ресурси! Спрат ли да изнасят петрол и газ и са умрели от глад.

Хуйло няма да посмее да направи нищо на Турция, защото Турция им е основен пазар на газта.

Иначе кво ше изнасят мурзилките? Лади и Москвичи ли?
                          Порция глупости на килограми....нали нищо не изнасяха , кат падна нефта от 150 на 50 нъл щяха да фалират щот друго не правели?

Кат спряха вноса на храни от ЕС нъл щяха да измрат от глад щото нищо нве произвеждали ?

Нещо маи нито изпукаха от глад нито фалираха ...... колкото и да се самонавиваш в тъпизмите си , това е факта и е неуспорим

Коментар

Турците направиха простотия
                            Кое е простотия? Че си защитават границите ли и не позволяват Хуйло да си праща самолетите над територията им ли?
                            Това не ти е Боко да пуска самолетите на мурзилките да прелитат над България все едно сме им Задунайска губерния!
                            Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                              Самолети, самолети, самолети...
                              Много самолети паднаха в последните месеци...и години...по интересни поводи и причини...
                              Няма да ги изброявам, щото и децата ги знаят.
                              Няма да казвам и кой има полза от падащите самолети, щото и малоумните се досещат.
                              Ще призова, който иска да се присъедини и подпише ей тази петиция:
                              Генеральная Ассамблея ООН: Создание Трибунала по расследованию международных военных преступлений США
                              https://secure.avaaz.org/ru/petition..._SShA/?nJSiKjb

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                                По скоро ние ще унищо*им тях и всички техни съратници участвали в геноцида срещу българският народ и съсипването на една хилядолетна държава. Помним комуненца, помним.
                                Точно тия дето плюваш по тях сега всъщност ни направиха държавата около 1878 година...ако ги нямаше тях щеше да ходиш с фес и да се кланяш по 5 пъти на Алах.....явно това ти е проблема. Аман от еничери

Коментар

Working...
                                X