IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    .....нема евтин нефт за Туркията веки
    И кво ше ядат мурзилките ако не си продават нефта и газта? Трици?
    Държавата-бензиностанция Хуйлостан се крепи единствено на износа на природни ресурси! Спрат ли да изнасят петрол и газ и са умрели от глад.

Хуйло няма да посмее да направи нищо на Турция, защото Турция им е основен пазар на газта.

Иначе кво ше изнасят мурзилките? Лади и Москвичи ли?
    Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
      Правиме не се притеснявай за нас. Твойте хора наследниците на БКП и ДС опитват да ни се пречкат, но за разлика от вас нас не ни е страх от тях. И тъй като познавам такива хора , знам какви далавери въртят.А те за теб са честни бизнесмени, успяли с труд ,обичащи раша и партята майка. Личи си,че си от много ниска прослойка. Недей да коментираш неща които не са ти известни.
      Коментирам само туй дето демонстрираш тук...много пъти съм повтарял че в тоя форум в политическата част са основно лузъри комплексари дето само лъскат бастуна на самочувствието си. Аз съм голтак и не се срамувам нито ми пука как изглеждам , за разлика от такива като тебе !

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
        1990 един от Търговското към Посолството на НРБ в Париж ми се изповяда (сигурно бъркайки ме с някой друг):
        "Ние сме я направили тая държава, ние ще я разрушиме ..."

Десетина години по-късно един бивш министър на ... от правителството на ... сподели с мен:
        "Сега ще си докараме царчето и всичко ще се оправи ..."

За милиардите рубли и диаманти, които искаха да превърнат в долари през банката, за която работех - няма да споменавам. Добре, че ги разочаровах след кратък разговор тук:
        http://www.lucienbarriere.com/locali...s/fouquets.htm
        По скоро ние ще унищо*им тях и всички техни съратници участвали в геноцида срещу българският народ и съсипването на една хилядолетна държава. Помним комуненца, помним.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
          И то ти е било много , ако не беше такъв дебил поне за готвач да беше изкарал някое СПТУ , та да правиш нещо повече от фекалии !
          Аи нема да го обиждаш бе...лясковския е зъвършил професионално училище / 10 клас / за готвачи в стол на ТКЗС ......
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Айде, бре - появи се най-после да'е

Нямаше кого да питам досега: А, бе раздуй защо до преди 3 дни жожето беше в Анталия и се гушкаше с Ердоган за вечна дружба ( утре Лавров трябваше да ходи пак в Станбул ).
            А ясно скъсал си се от ревност тогава ....затова толкова ривеш от кеф сега ,

Коментар

• Get your filthy Hands off my Desert/The Hero's return/The Gunners dream.

https://www.youtube.com/watch?v=T_OEL5bQT-s

Коментар

• Браво Маранди! Накриви му фуражката.Те са като чугуни.Тежат на народа. Нарочно провокират,белким научат нещо,щото в главите им само Маркс Ленин ссср и жоро тарабата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                  Предупреждава го веднъж, предупреждава го втори път, предупреждава го трети, четвърти, пети път…предупреждава го десет пъти.
                  Ама да бе ....десет пъти за 5 секунди го предупредили , щото за толскова време се прикосяват тези 2 километра .......Турците направиха простотия за която рано или късно ще си платят ......само не мога да разбера НПО балалайките що се хвърлихте кат Матросов на амбразурата да ги защитавате Турчетата ...аиде за Лясковския е ясно , тои си има симпатия към резнаците ....ма всички ли сте кат него .....това ли е основния признак по които ви подбират в НПО централата ?

Коментар

А вие кадърните какво правите освен да плюете по форумите ...все някой ви е виновен...ми правете бизнес бе , капитализъм правете ! Какво мислите . че някой ще ви покани с бъклица ли ?! Много ще чакате !
                    Правиме не се притеснявай за нас. Твойте хора наследниците на БКП и ДС опитват да ни се пречкат, но за разлика от вас нас не ни е страх от тях. И тъй като познавам такива хора , знам какви далавери въртят.А те за теб са честни бизнесмени, успяли с труд ,обичащи раша и партята майка. Личи си,че си от много ниска прослойка. Недей да коментираш неща които не са ти известни.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Родителите ми са ги хранили, плюс аз после да им се плащат сега пенции на некви тъпанари, дет' се клели в петолъчката. Те нямаше да пазят БГ, а СССР.

Затова преди да навърша 15 години виждах банани веднъж в годината за 2 дни, бършех си задника с вестник и висях с часове на тъмно/студено, защото тия лилипути ме "пазили".

Питам от кого? ( 25% от БВП на България отиваше за тия хрантутници = 1 лв от всеки изкарани 4 лв ). Демек, съм ги изгладувал тия шибалници с години
                      И то ти е било много , ако не беше такъв дебил поне за готвач да беше изкарал някое СПТУ , та да правиш нещо повече от фекалии !

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                        Знаем че те боли след среща с Русокосите синеоки турчета от анталия...
                        Айде, бре - появи се най-после да'е

Нямаше кого да питам досега: А, бе раздуй защо до преди 3 дни жожето беше в Анталия и се гушкаше с Ердоган за вечна дружба ( утре Лавров трябваше да ходи пак в Станбул ).

Какво стана с Жожето и неговия ловър Ердо, бре? Нали джамии в Масква си разменяха, до вчера се цалуваха ...

... па, глей днес ко ста'а?

П.П. Я, раздуй - ти си в средите поне

Коментар

• Към настоящия момент са ясни следните факти
                          1.Руския самолет не е бил въоръжен и с цел да бомбардира обекти на турска територия
                          2.Руския самолет е застрелян в гръб от турски безумец
                          3.Това е по заповед на Ердоган щото няма кой другда посмее да издаде такава заповед.
                          4.Русия ще вземе мерки и турски самолети няма да има поне на 100 км от границата със Сирия
                          5.НАТО няма да се върже на номерата на Ердоган
                          6.Няма никакво значение дали самолета е бил два колометра на турска територия или въобще не е бил
                          Турците направиха много голяма глупост много голяма.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Не закачай "дядото"!!!Толкова му е акъла!!!Ти кво искаш,всички да са умни!!!
                            Ти , впрочем дето благодарение на бай Тошовия строй взе вишу сега какво се правиш на по католик от папата...е това сте пребоядисани за една нощ съсли ! Мижитурка !

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              Минобороны: Действия ударной авиации в Сирии будут прикрываться истребителями

Оригинал новости RT на русском:
                              https://russian.rt.com/article/132404

Крейсер «Москва» будет уничтожать любые цели, представляющие опасность для авиации РФ в Сирии

Крейсер «Москва», оснащённый системой ПВО «Форт», аналогичной С-300, займёт район в прибрежной части Латакии. Все цели, представляющие для авиации РФ потенциальную опасность, будут уничтожаться. Об этом сообщается в заявлении Минобороны.

Оригинал новости RT на русском:
                              https://russian.rt.com/article/132405

чемодан, вазелин, истамбул за пиндо ибрикчиите
                              Само някои Турски самольот леко да се обърка да мине близо до Сирия , смятай го за дал фира......

Не само това , сега Руснаците ще концентрират усилията си да изолират и контролират всички северни части на Сирия граничещи със Турция.....нема евтин нефт за Туркията веки

Коментар

Ти не си хранил никого ...днес също си паразит ! Хората преди работеха щото имаше къде и имаше работа , днес бягат щото е глад , мизерия и демокрация подправени с инфантилен патриотизъм. За моя радост тебе утре те чака много по голяма мизерия от мене днес!
                                Родителите ми са ги хранили, плюс аз после да им се плащат сега пенции на некви тъпанари, дет' се клели в петолъчката. Те нямаше да пазят БГ, а СССР.

Затова преди да навърша 15 години виждах банани веднъж в годината за 2 дни, бършех си задника с вестник и висях с часове на тъмно/студено, защото тия лилипути ме "пазили".

Питам от кого? ( 25% от БВП на България отиваше за тия хрантутници = 1 лв от всеки изкарани 4 лв ). Демек, съм ги изгладувал тия шибалници с години

Коментар

Working...
                                X