Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеНа какви хапчета си. Какви мечки ти се привиждат??? Мен от мечки не ме е страх.Теб ако те е не ходи в гората да не те изяде. Личи си че си страхливец. Типичен мазохист. Те и мутрите не ползват вазелин, но явно си им свикнал.
Писна ми от роби и слуги. Лош материал, много лош материал
Не е до мен, тъпчо: Проблемът е, че може страната ни да пламне и да погине много народ. И ти отидЕ "добрият мат'рял." А за това, какво "ползват" и какво "не ползват" мутрите, може да го знае само минат от тях. Аз не знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеОфф, скучен и еднообразен прокариот.
Дрънкай си, не ми се занимава с теб
Маро,маро,мери !!!Обърни се бе гюбре ,да те погледнем,да повърнем,да ми олекне!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениемъчи се да се разграничиш ма не става .......ша трябва пак да си правиш профил с блондинка на него.....като едно време , нъл тогава беше факушка ...... действаи че ша спрат центчетата за тролене и съвсем ша я овапцаш
Дрънкай си, не ми се занимава с тебYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеpreklecal , спокойно може да се гръмнеш. Заиграе ли мечката при комшията, може да дотропа и при теб. Гадна и гладна. И няма да те чака да я проверяваш е или не е "комунистическа", ами първо ще те нае-бе, после ще те изяде. И няма да можеш много да гледаш, щото, като ти го напърчи, очите ти сами ще изхвърчат.
А, да:
И мецана не ползва вазелин. Колкото-толкова.
Накратко, моли се, все пак, да не пламва.
Писна ми от роби и слуги. Лош материал, много лош материал
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеНека да почне да гори. Важно е да има по малко комунета. Явно само по тоя начин може да се отървем от комунистическите наследници от БКП и ДС. САМО С БОЙ
А, да:
И мецана не ползва вазелин. Колкото-толкова.
Накратко, моли се, все пак, да не пламва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеОще малко да ги развъдят и ще почнат да им вземат жените направо то спалните, ма те квито са толерасти и тогава ша са благодарни че няма да им се налага да се потят за да си изпълнят съпружеските задължения....гнусни твари
Голяма омраза да'е ... към тия 'орица. Ами вдигни го поне веднъж в спалнята и няма никой да ти я вземе
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеАбе аз уважавам и се уча от Имхотепа, ама идентичността ми с него е само в спарената ти глава.
Или просто се опитваш да отклониш темата за нагаждането ти към новата власт, ако си се притеснил, че ще те изолират от някое присвояване ...Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеАма сигурно е и цьепнат маркуч, та!!!
Тежест на обществото,може!!!Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеФаки остави това ми кажи как я караш , днеш що си жена бе ?
Лакира ли ноктетата , изруси ли оплешивялото теме че да изглежда по автентично.....
Или просто се опитваш да отклониш темата за нагаждането ти към новата власт, ако си се притеснил, че ще те изолират от някое присвояване ...Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеДокарахме се щото във власта са мутри и продажни комунисти, служещи си на собсвенят джоб. Клеха се във вярност на СССР, а после и на САЩ. Но само ние си знаем,че нашите са просто ку*ви. Типичен пример Болен Лидеров. Един истински политически плужек без капка достойнсвто. Всеки политик било то е ЕС,САЩ Русия или кадето и да е краде, но мисли и за националният интерес. Само българските комунистически ку*ви мислят как да си напълнят джобчетата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesco Разгледай мнениеМаркуч по униформата си ми ясен,другия по фуражката.Само ви чета простотиите.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеГигов не мога да се съглася с теб че натовските съюзници са ни докарали до тук.Докарахме се сами щото сме прости и гламави
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesco Разгледай мнениеМаркуч по униформата си ми ясен,другия по фуражката.Само ви чета простотиите.
Тежест на обществото,може!!!
Коментар
Коментар