IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Продължават проамериканските лизачи да приказват глупости какво било преди, колко било лошо да си съюзник на СССР и колко било добре сега да си съюзник на американските главорези.
    Дори един лясковски маймуняк се жалва, че банани имало само веднъж годишно. Щото маймунека иска банани, а не ябълки.

Абе американски тротинетки, при съюза със СССР ние бяхме военна СИЛА в региона.
    Имахме 8 мотострелкови дивизии. Всяка дивизия 3 мотострелкови полка, един танков полк, един артилерийски полк и противотанков дивизион, ракетен дивизион и още и още. Мотострелковите батальони в една дивизия са 9. В осем дивизии 72.
    Във всяка дивизия имаше над 180 танка. Предимно Т-54 и Т-55. Нелоши за времето си.
    Отделно имахме 5 танкови бригади. Всяка по около 170 танка. Две от тях бяха с Т-72, останалите с Т-55(54). Смятайте вие.

Сега имаме 4 бригади по 4 батальона, всичко 16 батальона. Преди 72 батальона.
    Сега нямаме и сто танка. Преди над 2300 танка в бойните поделения.
    Преди имахме над 250 бойни самолета, а сега... едно лайно разкапано.
    До там ни докараха нашите натовски съюзници, да сме поредното разкапано балканско лайно във военно отношение. Щото ние за ТЯХ не сме съюзници! Кога ще го разберете? Ние сме тъмни балкански субекти, които скоро ще бъдат върнати под охраната (владичеството) на Турция. Това е!
    Гигов не мога да се съглася с теб че натовските съюзници са ни докарали до тук.Докарахме се сами щото сме прости и гламави

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      тогава требе маранди и ОМВ-то да отсрамват форумо
      А бе глей да не те засрамят тебе!!!Форумо има кой да го отсрамва!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Не саа!!!И сетне да ме викни,па не ода!!!
        Типично за НПО балалайка.....няма ченности, няма нещо за което да си струва да се бие или мре .....всичко е личния интерес , няма друго....
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Заслужаваш уважение

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            Все тая ... достатъчно унизително е да съществуваш в общност, която се влияе от политически нагаждачи, но за теб е по-добре да избягваш конкурентната среда
            Факи остави това ми кажи как я караш , днеш що си жена бе ?

Лакира ли ноктетата , изруси ли оплешивялото теме че да изглежда по автентично.....

Коментар

• Работя и не се оплаквам .Чета форума ама много чугунени глави се изказват
              Русите са в патова ситуация ,но по лошото е цунгцванг.

Коментар

тогава требе маранди и ОМВ-то да отсрамват форумо

Коментар

пешко ти от 12 поста ли се измори бря, ей тоа бат шорош вредни требе да плаща бря
                  Стар герои с нов профил...от време на време се пререгистрирват да създават впечатление за масовост .........че инак ша излезе че само 5-6 малоумника славят Облонго тук

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                    Аз съм се обяснил много преди да го издигнем .....щото съм от хората които за разлика от теб имат някаква тежест в общността в която живеят и мога в определена степен да влияя на събитията ....все неща които ти не можеш да правиш .....сори
                    Все тая ... достатъчно унизително е да съществуваш в общност, която се влияе от политически нагаждачи, но за теб е по-добре да избягваш конкурентната среда
                    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                      ЕЕЕЕ стига де. Едно и също ни пускаш вече 5 часа. Кво ли не правите за 50 рубли. Нека от руското спуснат новите опорни точки,че тези вече ги научихме дори да незнаем руски.
                      не е така, тука МО на РФ дава траекторията на полетите от обективния контрол на двата самолета

коментирай факта, сушката не е нарушавала турското въздушно пространство, турския изтребител е навлязъл в сирия

Пп. коментирай факта, не източника на информация

Коментар

кафал, ако те викне рошко запас ша одиш ли да пуцаш рашките, кажи са

Коментар

Турция подкрепя терористите, Турция член на МАТО, МАТО терористична организация!

Минобороны раскрыло схему поражения Су-24 в Сирии
                          http://lifenews.ru/news/171620
                          Министерство обороны РФ обнародовало схему поражения российского Су-24 в Сирии ракетой с турецкого F-16. Согласно ей, бомбардировщик, вопреки заверениями турецкой стороны, не нарушал воздушное пространство этой страны. Наоборот, турецкий истребитель пересёк границу и влетел на территорию Сирии для атаки на российский самолёт.
                          ЕЕЕЕ стига де. Едно и също ни пускаш вече 5 часа. Кво ли не правите за 50 рубли. Нека от руското спуснат новите опорни точки,че тези вече ги научихме дори да незнаем руски.

Коментар

Оооо, тъпунгерчетата прайте комбина!!!Браво!!!Се пак е имало нещо в тия тикви!!!
                            кафал, ако те викне рошко запас ша одиш ли да пуцаш рашките, кажи са

Коментар

• Първоначално изпратено от pesco Разгледай мнение
                              Маркучи ти сигурно си работил в Кремиковци и знаеш какво е чугун.Излез от форума малко (1,2 месеца) да се ограмотиш,а и аз да си отдъхна.
                              пешко ти от 12 поста ли се измори бря, ей тоа бат шорош вредни требе да плаща бря

Коментар

• Първоначално изпратено от pesco Разгледай мнение
                                Маркучи ти сигурно си работил в Кремиковци и знаеш какво е чугун.Излез от форума малко (1,2 месеца) да се ограмотиш,а и аз да си отдъхна.
                                Ми до сега не знаех кво е чугун но като ти чета безсмислията почвам да разбирам вече.....още няколко твои писания и ша стана спец по чогунолеене ....

Коментар

Working...
                                X