Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениетогава требе маранди и ОМВ-то да отсрамват форумо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе саа!!!И сетне да ме викни,па не ода!!!Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе саа!!!И сетне да ме викни,па не ода!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеВсе тая ... достатъчно унизително е да съществуваш в общност, която се влияе от политически нагаждачи, но за теб е по-добре да избягваш конкурентната среда
Лакира ли ноктетата , изруси ли оплешивялото теме че да изглежда по автентично.....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе саа!!!И сетне да ме викни,па не ода!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениепешко ти от 12 поста ли се измори бря, ей тоа бат шорош вредни требе да плаща бряНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеАз съм се обяснил много преди да го издигнем .....щото съм от хората които за разлика от теб имат някаква тежест в общността в която живеят и мога в определена степен да влияя на събитията ....все неща които ти не можеш да правиш .....сориYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеЕЕЕЕ стига де. Едно и също ни пускаш вече 5 часа. Кво ли не правите за 50 рубли. Нека от руското спуснат новите опорни точки,че тези вече ги научихме дори да незнаем руски.
коментирай факта, сушката не е нарушавала турското въздушно пространство, турския изтребител е навлязъл в сирия
Пп. коментирай факта, не източника на информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениекафал, ако те викне рошко запас ша одиш ли да пуцаш рашките, кажи са
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТурция подкрепя терористите, Турция член на МАТО, МАТО терористична организация!
Минобороны раскрыло схему поражения Су-24 в Сирии
http://lifenews.ru/news/171620
Министерство обороны РФ обнародовало схему поражения российского Су-24 в Сирии ракетой с турецкого F-16. Согласно ей, бомбардировщик, вопреки заверениями турецкой стороны, не нарушал воздушное пространство этой страны. Наоборот, турецкий истребитель пересёк границу и влетел на территорию Сирии для атаки на российский самолёт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеОооо, тъпунгерчетата прайте комбина!!!Браво!!!Се пак е имало нещо в тия тикви!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesco Разгледай мнениеМаркучи ти сигурно си работил в Кремиковци и знаеш какво е чугун.Излез от форума малко (1,2 месеца) да се ограмотиш,а и аз да си отдъхна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesco Разгледай мнениеМаркучи ти сигурно си работил в Кремиковци и знаеш какво е чугун.Излез от форума малко (1,2 месеца) да се ограмотиш,а и аз да си отдъхна.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар