IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    А Наташа за что? Тъп съм, та се не сещам.
    В Турция е синоним на лека жена. В бардаците на Аксарай сите са Наташи...

Смея се, но го казвам сериозно...

После развала Советского Союза проституция, которой, якобы, «раньше у нас не было» , как лопнувший нарыв, заполнила планету. Десятки тысяч женщин из бывшего СССР разных возрастов и профессий вынуждены были переквалифицироваться. Красивые, умные, образованные, интеллигентные, юные и не очень, матери и те, кто еще нуждается в ней, осознанно или обманом попали «в лапы» древней профессии. Сегодня в Европе, Африке, Азии и Америке русская женщина получила определенный имидж, от которого страдает теперь сама.
    В Турции таких женщин славянского происхождения называют «Наташа» . Почему? Есть несколько версий. Одна из них, весьма популярная: в начале 90-х, во время первых потоков наших туристов, один турок - поэт и певец, отдыхая в Анталии, влюбился в русскую девушку по имени Наташа, что отдыхала с мамой и папой в одном из отелей, но его любовь осталась безответной, девушка поулыбалась влюбленному и улетела домой, в Москву. И тогда он сочинил для нее песню: «Ах Наташа, Наташа, вернись, погаси огонь любви в моем сердце, Наташа.. » и т. д. Тогда еще русские совершали свои первые туры в Турцию и с именами наших девушек здесь не были знакомы. А тут на всю страну прозвучало имя первой славянской девушки. А когда хлынул поток едущих сюда на "заработки", то и имя им присваивалось соответствующее, какое знали из песни. Легче и уже привычно стало произносить.
    В конце 80-х, начале 90-х годов славянская девушка была здесь редкостью, плата на "рынке" была на них очень высокая, чем и воспользовались "торговцы". Причины ни для кого ни загадка - экономический кризис в стране, повлекший за собой массовую безработицу и нищету. Об этом много рассуждают и рассуждали СМИ всех стран, пытаясь давать логический анализ ситуации.

https://otvet.mail.ru/question/18562176

Коментар

• А Наташа за что? Тъп съм, та се не сещам.

Коментар

• ...

Кремъл отвръща на удара!

.

Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
          А ти пробутваш Турско-Американската ..... така че ако обичаш не чети морал щото няма разлика ....
          Патоци-матоци, Ердогани-султани... ти спомняш ли си, къде точно Путин отправи най-гнусните си обвинения към България... чакай да помисля... хм, май беше в Анкара, на гости на добрия си приятел султана...

А, ко стана, та не вечерахме?!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Ми реално като гледаш на нещата никой тук не може да каже какво е станало. Има основно две версии. Ти специално - и не само ти - пробутваш руската.
            А ти пробутваш Турско-Американската ..... така че ако обичаш не чети морал щото няма разлика ....
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Крайни изказвания има и в двете посоки - но всеки неутрален човек лесно може да се убеди, че ако русофилщината понякога е самозаблуда, то русофобщината ного често е на границата на умственото увреждане.

Само дето не зная, защо ако някой гледа на нещата реално - изкарват го русофил, путинофил и не знам още какво такова. Вчера ли под една от новините за сваленият самолет едва не изкараха путинофил и някакъв американски генерал, само защото обясни, че турците нямало как да предупредят 10 пъти, че и да прихванат и да свалят самолетът, защото ако той се е движил по посочената от самите турци траектория, той е останал в небето им около 30 секунди.

Фараонов - явно не правиш разлика между това колко пише някой и това какво пише и как го казва... щото аз от тебе почти нищо смислено не съм прочел.
              Ми реално като гледаш на нещата никой тук не може да каже какво е станало. Има основно две версии. Ти специално - и не само ти - пробутваш руската. Предполагам че и три секунди да е, то не е било един път. А по повод че русофилството е заблуда мога да те препратя към постовете им от вчера. И те като теб изпепеляват турция, превеъщат я в стъкло, и кво ли не. А това не е заблуда. Ама предполагам не си чел.

По другия въпрос - как да прочетеш нещо от мен, като ти не си тук да четеш а да пишеш.
              Точно за това смятам че си професионален трол. Няма сутрин,, няма вечер, в кантората, вън от кантората...
              Нещо невярно?
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Каза човечето, сложило снимка на масов убиец за аватар...
                Гъбичков какъв личен проблем имаш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                  доста често бих казал и то зад границата на умственото...
                  Каза човечето, сложило снимка на масов убиец за аватар...

Коментар

Крайни изказвания има и в двете посоки - но всеки неутрален човек лесно може да се убеди, че ако русофилщината понякога е самозаблуда, то русофобщината много често е на границата на умственото увреждане.
                    доста често бих казал и то зад границата на умственото...

Коментар

Всъщност делението е било и е на русофили и националисти (патриоти). Аз лично не намирам нищо нередно, камо ли болно в патриотизма.
                      Само че русофобството и патриотизмът също нямат допирни точки. Абсурдно е да измерваш обичта към Отечеството си с омраза към чужд народ при това: приятелски.

В някои случаи на русофобство: надявам се то да е платено, защото обратното би означавало сериозно психическо увреждане.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Всъщност делението е било и е на русофили и националисти (патриоти). Аз лично не намирам нищо нередно, камо ли болно в патриотизма.

Коментар

Мъдрите ни предци са усетили тези нагласи у самозаблудените наши сънародници, наричащи себе си "русофили" и един Симеон Радев например определя подобни словоизлияния за "непобедимата Русия" като суеверие...
                          Крайни изказвания има и в двете посоки - но всеки неутрален човек лесно може да се убеди, че ако русофилщината понякога е самозаблуда, то русофобщината ного често е на границата на умственото увреждане.

Само дето не зная, защо ако някой гледа на нещата реално - изкарват го русофил, путинофил и не знам още какво такова. Вчера ли под една от новините за сваленият самолет едва не изкараха путинофил и някакъв американски генерал, само защото обясни, че турците нямало как да предупредят 10 пъти, че и да прихванат и да свалят самолетът, защото ако той се е движил по посочената от самите турци траектория, той е останал в небето им около 30 секунди.

Фараонов - явно не правиш разлика между това колко пише някой и това какво пише и как го казва... щото аз от тебе почти нищо смислено не съм прочел.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            .....
                            В руската преса се обсъжда затварянето на Босфора и Дарданелите от Турция. Едва ли ще се стигне до там, но тенденцията е ясна - северната държава се изолира все повече от цивилизования свят.
                            чети и се образоваи...
                            О ЗАКРЫТИИ ЧЕРНОМОРСКИХ ПРОЛИВОВ
                            Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

Ще си летят откъдето искат, ако щат през Северният полюс.
                              Ти си професионален трол и ти се излагаш, щом не можеш да разбереш, че казвам това за сравнение. Явно не знаеш, че по международни споразумения протоците се водят открито море и турците не могат да затворят нищо.
                              Украинците затворили небето - а ако руснаците им врътнат кранът на газчицата посред зима?
                              Е що пък аз да съм професионалвн трол? С по два-три поста на ден?
                              Не знам кой оспамва форума от здрач до зори, че и кантора си има за тая цел?
                              Сещам са за един с мазна косичка, а ти?

ПП
                              Бе ти не четеш ли, украинците се отказаха да купуват газ от руснаците, че и в руската преса си го пише.
                              Last edited by Имхотеп; 26.11.2015, 20:58.
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ще си летят откъдето искат, ако щат през Северният полюс.
                                Едно малко по различно мнение ... и за Сирия и за Украйна.

Разведопрос: Игорь Стрелков про Сирию и Украину

Коментар

Working...
                                X