Мъдрите ни предци са усетили тези нагласи у самозаблудените наши сънародници, наричащи себе си "русофили" и един Симеон Радев например определя подобни словоизлияния за "непобедимата Русия" като суеверие...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАбе що сте толкоз инфантилни не знам. Я кажи какви са тия бомби дето ше ги метнели рашките?
Излагаш се. За професионален трол това е недопустимо.
А иначе виж кво става: украинците затвориха въздушното си пространство за всякакви руски самолети. Май и турците ще направят същото.
Откъде ше летят до Европа направо не знам!
В руската преса се обсъжда затварянето на Босфора и Дарданелите от Турция. Едва ли ще се стигне до там, но тенденцията е ясна - северната държава се изолира все повече от цивилизования свят.
Ти си професионален трол и ти се излагаш, щом не можеш да разбереш, че казвам това за сравнение. Явно не знаеш, че по международни споразумения протоците се водят открито море и турците не могат да затворят нищо.
Украинците затворили небето - а ако руснаците им врътнат кранът на газчицата посред зима?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАбе що сте толкоз инфантилни не знам. Я кажи какви са тия бомби дето ше ги метнели рашките?
А иначе виж кво става: украинците затвориха въздушното си пространство за всякакви руски самолети. Май и турците ще направят същото.
В руската преса се обсъжда затварянето на Босфора и Дарданелите от Турция. Едва ли ще се стигне до там, но тенденцията е ясна - северната държава се изолира все повече от цивилизования свят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБльъ-бльъ-бльъ.
Русия може да затрие Турция само с 2-3 Бомби, ама няма нужда - достатъчни са икономическите репресии и на Летящият сокол ще му се спече аналният отпадък. Само от неваканцуването на руснаци в - и неяденето на турски плодчета и зеленчуци, турската и без това позабуксувала икономика ще губи около 10 МБ на година. Тоест щетите са горе-долу такива, каквито биха били и ако руснаците им бяха метнали една средноголяма Бомба.
А кюрдите воюват нетерористически (може би с малки изключения, а по-скоро партизански) и могъщата турска армия не знам да е успяла да ги победи.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеИ като воюва с кюрдите що не ги победи?Колко пъти Русия трябва да ги бие тия мангали?Досега май резултата е 14 на 0 за Русия.След петнайстия път шестнайсти няма да има щото държава Турция няма да има.Ердоган е една много много куха лейка
Не съм му фен, но Ердоган не е куха лейка. Той изправи Турция на крака, турската икономика работи и създава работни места, а нашите "турци", забегнали някога се връщат сега по родните си села с пенсии над 1000 лева. Сравнете ги с нашите, европейски пенсии и ще разберете кои са кухите лейки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеСаддам имаше руско оръжие... Видяхме какво се случи с армията му, че и с държавата му.
БААС изтрепала 60хил комунисти преди да дойде на власт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеСаддам имаше руско оръжие... Видяхме какво се случи с армията му, че и с държавата му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнениеДано да не почне в Турция, ще дойде и до нас ...
Но Турция е сила, една от най многобройната, обучена и тренирана армия не само на учения, а и в реални условия - воюват от години с кюрдите и всякакви терористични групи.
Изборите бяха съвсем наскоро. А точно преди изборите имаше военен парад. Турската армия е готова да воюва.
Русия може да затрие Турция само с 2-3 Бомби, ама няма нужда - достатъчни са икономическите репресии и на Летящият сокол ще му се спече аналният отпадък. Само от неваканцуването на руснаци в - и неяденето на турски плодчета и зеленчуци, турската и без това позабуксувала икономика ще губи около 10 МБ на година. Тоест щетите са горе-долу такива, каквито биха били и ако руснаците им бяха метнали една средноголяма Бомба.
А кюрдите воюват нетерористически (може би с малки изключения, а по-скоро партизански) и могъщата турска армия не знам да е успяла да ги победи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТе и за Садам така говореха навремето.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнениеДано да не почне в Турция, ще дойде и до нас ...
Но Турция е сила, една от най многобройната, обучена и тренирана армия не само на учения, а и в реални условия - воюват от години с кюрдите и всякакви терористични групи.
Изборите бяха съвсем наскоро. А точно преди изборите имаше военен парад. Турската армия е готова да воюва.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнениеИ какво от това ?
Ще застанат ли да кажат - нито един самолет не може да бомбандира Сирия без наше и на законното сирийско правителство разрешение и без резолюция на ООН ?
Ще почнат ли да свалят американски, саудитски, кувейтски, френски и и в бъдеще английски и немски самолети, които стрелят по каквото намерят в Сирия без никакви резолюции на Съвет на сигурност, ООН, без да уведомяват никой ?
Не.
Войната е хибридна, освен това не е и нужно да се дразни невменяемата част на американския елит на този етап...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕвала! Точен скеч какво представляват колхозниците, които не могат да научат един чужд език и почват да реват като говеда ти защо не им говориш на техния
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВ Сирия до Коледа приключват,в Турция тепърва започва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеОколо 70 хиляди всяка година мрат от фалшив алкохол в монголия/годишно.
Не знам откъде ги вземаш тия данни, ама не са верни. Дай линк с Росстат да погледна методология и ще ти кажа къде е грешката, ако са посочили твоето число.
Поздрави!
Коментар
Коментар