If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Премиерът Борисов: Банда некадърници сътвори паниката на летището
Лично на мен ми омръзна тоя идиот. Абе как не омръзна на народа? Само идиоти ли са българите? Не виждат ли, че държавата е дадена на концесия? Че всеки властващ идиот си прави каквото иска, стига да не накърни чувствата на властващия дебил?
Сега на обиден ли се правиш, бре артист шуменски?
Е, виж какво казва Митрополит Методий през 1914 година: "Русофилството в България в достигнало до идиотство!" ( в превод: още през 1914 година на всички е било писнало от монголски идиоти по тия земи )
------------------------------
През 1914г ви казва отчето в прав текст и след 100 години още има такива гниди кат' тИбя? Ти достойнство нямаш ли да се самоубиеш, бре? ( извади кортика и се наръгай дате плющя в монголския бег )
Наистина тази държава не заслужава повече да вирее!
Премиерът Борисов: Банда некадърници сътвори паниката на летището
Лично на мен ми омръзна тоя идиот. Абе как не омръзна на народа? Само идиоти ли са българите? Не виждат ли, че държавата е дадена на концесия? Че всеки властващ идиот си прави каквото иска, стига да не накърни чувствата на властващия дебил?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Моята интерпретация е следната: За 25г хамериканска окупация държавата беше превърната в територия. Страната е в жестока демографска криза, държавата се свива чрез обезлюдяване, хората мрат като мухи... Народ, който оцеля 500г турско робство, за 50години пиндоокупация няма да съществува... Територията България, ще бъде един АВТОБУС, както казва моя приятел равновесие, в който ще се возят негри, араби, турци, цигани и малко българи... Чрез метисация ще бъде унищожен окончателно унищожен българския етнос.
Понеже говорим за хамериканско робство да уточним за какво става въпрос. Робовладелските методи си нямат нищо общо с тези, които сме учили. Хубав пример може да се даде с дълговото робство, дълга на родителя роб се наследява от децата му... Страната е загубила финансов, икономически, политически суверинитет. говори се за отдаване на охраната на границите, в т.ч. въздушни от Турция. Армията се състои от теляци и наемници, а силовите служби са филиали на бруксел и фашингтон...
Вчера разбра ли, че на жожето му подават едно листче от преди 160 години, писано от граф Уваров и той да дудне глупости, понеже може да чете добре на глас пред публика?
П.П. Кажи сега какви "турци" са те превземали навремето, че им приписа 600 години история бонус отгоре да те плющя?
Ти ще ги изкараш преди НОЙ още малко, бре монголски "историк" - хаха
Определено, Ной е бил преди по-малко от 500 години, вярно. Е как не се сетих бе?
Интересно ми е как умен съвременен БГ-империалист би противостоял на вкарване в капан, както го мъкнат Жужа? И как би насинил всеки антибългарски нос, примерно?
Шчедрин се казва, ама кви ги е ръсил, не знам. Направо пиши. А че съм леко всграни от центъра, то е щото следвам народната мъдрост "С Русия - зле, ама без Русия още по-зле.
+ 11111
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Името го има и в двата варианта, но у нас е познат като Шчедрин. А това дето го казал и за България се отнася с пълна сила.
Вчера разбра ли, че на жожето му подават едно листче от преди 160 години, писано от граф Уваров и той да дудне глупости, понеже може да чете добре на глас пред публика?
П.П. Кажи сега какви "турци" са те превземали навремето, че им приписа 600 години история бонус отгоре да те плющя?
Ти ще ги изкараш преди НОЙ още малко, бре монголски "историк" - хаха
Шчедрин се казва, ама кви ги е ръсил, не знам. Направо пиши. А че съм леко всграни от центъра, то е щото следвам народната мъдрост "С Русия - зле, ама без Русия още по-зле.
Михаил Евграфович Салтыков-Щедрин
«Если я усну и проснусь через сто лет и меня спросят, что сейчас происходит в России, я отвечу: пьют и воруют...»
Не позна ка се пише името му...
Както и да е, това е било преди повече от сто години, и разлика със сега няма.
Е да съм сбъркал, колмо да съм сбъркал
Твоята позиция е леко център-руска. Няма лошо, но опитвайки се да внушаваш да се снишим, че иначе лошо, те подръпва доста накъм руската страна.
Далеч съм от мисълта че България трябва да проявява някаква агресия към руснаците, но да наречеш отстояването не собствените интереси агресивност е предателско. Свалянето на руски самолети навлизащи във въздушното пространство на България не е агресия, това което правят руснаците е агресия.
Ето турците показаха как трябва да се постъпва с с нарушителите.
По принцип не ги харесвам руснаците. Опита ми е показал, че с тях най-добре е да нямаш нищо общо. А това което правят от близо две години насам затвърждава мнението ми за тях.
ПП
Ми ти като начетен човек, кажи сега тук чувал ли си за Шчедрин ли беше Щедрин ли... И какво е казал преди повече от сто години?
Кои нас, бе, пак ме сбърка с някой. Научи се, че дискусията не е задължително да е крамола, още по-малко все ти да си прав. Познавам един такъф шантавел, дето му се иска квото каже, това да е. Съсипа най-голямата и най-чутовно прочута обществена организация у нас. Други такива спраскаха България.
Е да съм сбъркал, колмо да съм сбъркал
Твоята позиция е леко център-руска. Няма лошо, но опитвайки се да внушаваш да се снишим, че иначе лошо, те подръпва доста накъм руската страна.
Далеч съм от мисълта че България трябва да проявява някаква агресия към руснаците, но да наречеш отстояването не собствените интереси агресивност е предателско. Свалянето на руски самолети навлизащи във въздушното пространство на България не е агресия, това което правят руснаците е агресия.
Ето турците показаха как трябва да се постъпва с с нарушителите.
По принцип не ги харесвам руснаците. Опита ми е показал, че с тях най-добре е да нямаш нищо общо. А това което правят от близо две години насам затвърждава мнението ми за тях.
ПП
Ми ти като начетен човек, кажи сега тук чувал ли си за Шчедрин ли беше Щедрин ли... И какво е казал преди повече от сто години?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Баце оправи данъците вчера.Днес оправи и здравеопазването а преди малко е оправил и летище София ха ха ха
Борисов бесен: Банда некадърници сътвори паниката на летището
Бесен съм от безотговорните действия на всички, които предизвикаха паниката на летище София около измислената бомба. Това коментира Бойко Борисов преди минути пред сайта „24 часа”.
Министър-председателят нарече „банда некадърници” служителите от летище София и полицията, които няколко часа държаха на нокти държавата, пускаха съобщения за открита бомба в оставения на терминал 1 микробус.
Роботи взривяваха откритата раница, телевизионни камери снимаха действията около стария летищен терминал на България.
„Да отменяш полети, да говориш глупости по медии, да вдигаш на крак държавата, е не просто грешка, а безотговорност и виновните трябва да понесат отговорност за това", обясни премиерът.
По повод съобщенията от летището, че полицейското куче надушило взрив, Борисов излезе със своя, полушеговита версия: "Някое улично куче е вдигнало крак край микробуса и полицейското куче "хванало следата".
Банда некадърници СА ВСИЧКИ в комунистическата ГЕРБ
начело най-големия некадърник!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Маранди, не е необходимо да си чак толкова голям, за да се чувстваш значим. Не е необходимо националното самочувствие да бъде прекарвано през призмата на достижения отпреди 1000 години. Великобългарски, че и имперски, шовинизъм е нелепост. Трябва да се мисли в сегашно време.
При черпака , времевите хоризонти са много размити ......в резултат на това губи чувството за реалност и живее в някакъв си негов свят ....
Е, то само 5 не спират да дрънкат версията за: "малка и бедна държава", която трябвало нон-стоп да се навежда.
Мисля, че едно отнемане на БГ гражданство срещу такива и вкарването им в общия списък с чужденци, ще е добър ход, за да се избегне касапницата в БГ, която все повече наближава да се случи.
Лясковски , България е голяма и богата държава, България е голяма и богата държава, България е голяма и богата държава, България е голяма и богата държава, България е голяма и богата държава, ...............действа ли ти успокояващо, продължавай така докато заспиш ....
Коментар