IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci
    Бе лясковски на теб все джудже ти е в устата .....сънуваш ли го нощем как язди кон из тайгата и не те кани с него........вероятно затова го мразиш ?
    Не бре, - вече един герой от форум е запечатан в книгата, па тя вече е в Националната Библиотека на БГ ( демек во веки ).
    ----------------------------

Наистина ме интересуват такива образи, които да са интересни. Мичока го вкарах като позитив образ и Брус Уилис пасти да яде с неговия Армагедон, ама чак тази вечер ми стана интересен ти, че може да те хакна. Ето мостра ти пращам веднага как влезе Мечобиков в книгата ( единствен досега ).

И се чудя дали в теб е останало нещо добро, в прогнилата ти, оглозгана душица, белким те хакна. Понял?
    -----------------------------------------
    Глава двадесет и пета

В престолния град зимата беше сковала всичко. От месеци дядо Ной внимателно подготвяше похода на затворниците. Трябваше да достигнат до най-високия връх, но лошото време и скалистият терен допълнително усложняваха мисията. Зиези не можеше да отиде с тях, защото черните облаци веднага щяха да ги забележат и нападнат.
    – Само трябва да запалите кулата, която се намира на върха – кротко даде последните си напътствия старецът.
    – И после няма да влизаме в затвора? – нагло попита водачът им.
    – Не. Ще помислим за месечно подпомагане от империята, за да спрете да крадете и да живеете нормално.
    – А ако избягаме?
    – Няма да ви преследваме.
    – Къде е уловката? Изглежда прекалено лесно.
    – Напротив, сложно е. Оборудвани сте с най-доброто, с което разполагаме за такива условия. Задачата е сложна, защото животът ви ще зависи не само от качествата на един, но и от уменията на останалите.
    – Намекваш, че сме пропаднали типове, които не могат да работят в екип ли?
    – Не казвам това! Споделям, че от хиляди години никой не го е правил.
    – Хм, лесна работа. Никой няма да избяга, спокойно. Давам думата си! – и морският капитан се изплю върху изящно изработения под на двореца. После се поклони с иронична поза.
    Когато излязоха навън, виелицата ги поде. От вятъра, който бушуваше, снежинките се набиваха в очите им. Помощните животни успяха да носят материалите до известна височина. След това релефът стана непристъпен за техните възможности и затворниците трябваше да ги изоставят. Поеха всичко на гърбовете си и продължиха. Колкото по-нагоре се изкачваха, толкова по-зле ставаше. Ураганите бушуваха постоянно, а слънцето не се виждаше с дни. Напредваха във верига един зад друг, подредени като мравки. Когато се умореше първият, който забиваше пирони с чука си в леда, прехвърляше въжето към останалите и следващият го сменяше. Животът им зависеше от временния водач. Хранеха се много рядко и почти не спяха. Бяха свикнали – кой ли си позволяваше да спи много в затвора! Вече бяха загубили няколко души, защото въжетата се протриваха и не издържаха на тежестта.
    – Хайде, смотаняци, ще ви заритам задниците! – носеше се гласът на бившия пират през виелицата. – Ако още се туткате, ще ви прекарам с въжета под дъното на кораба. Ще видите какво ще направят с телата ви полепналите по него рапани.
    … И те отново продължаваха нагоре. Ден и нощ. Точно когато достигнаха кулата, въжето на временния водач се скъса. Средства за запалване на огън, както и въжета, имаше само морякът. Той се изкатери по главите на другарите си.
    – Дай ми ново въже – протегна ръка другият затворник.
    Старият капитан посегна в торбата си на кръста, но усети, че е празна. Това, на което висеше, беше последното.
    – Уплаши се, че ще те оставим тук горе сам ли? – засмя се и скришом откачи своето, като прехвърли катарамата, за да го закачи на неговия колан. Ето!
    Чу се щракване и приятелят му се усмихна, без да разбира какво става.
    – А сега тръгвай!
    Получи мощен ритник в лицето и полетя надолу в бездната. Подмина останалите затворници, скобите, забити в леда, започнаха да скърцат една по една, но накрая всички издържаха и той увисна под тях. Започнаха да се броят по навик, но един човек липсваше. Впериха поглед нагоре, където стоеше морският вълк. Опитваха се да стигнат до него.
    – Слизайте, глупаци! – изкряска той. – Вече нямаме резервни въжета за други хора.
    – Но защо го направи? – започнаха да викат уплашени приятелите му.
    – Обещах на дядката, че ще му запаля шибаната камина за дърва! – и драсна клечката.
    Огънят тръгна плахо от долу нагоре, но започна да се усилва. Скоро в небето изригна истински вулкан насред леда. Планината Балкани беше запалена. Това беше защитният вал на империята, който бе вече превзет.

Пътят надолу бе по-лесен и след няколко дни затворниците се прибраха в двореца. Дядо Ной внимателно изслуша какво се е случило и кратко нареди:
    – Намерете децата на всички загинали и им осигурете жилища и средства за достоен живот. Същото се отнася за тези юнаци, те вече са свободни.
    Доскорошните катерачи стояха вцепенени, без да могат да повярват какво се случва. Ной се обърна към тях:
    – А сега да хапнем и пийнем, момчета. Тази вечер ще бъдете мои специални гости. Направихте каквото зависеше от вас.
    Беше Коледа.
    Last edited by mibova; 02.12.2015, 09:24.

Коментар

Потърси и ще намериш.

Аз общо взето не правя разлика между Пеевски и соросоидчетата...все едни и същи свине сте ми...........
      Марков, като публикуваш снимка онлайн адреса от който е взета е елементарно да се намери - тази точно която си публикувал е от блиц. Няма нужда да търся вече видях че е от там.

Та вече взеха да се изясняват нещата с троленето в инвестора. Прас Прес явно е решила да вземе по голяма аудитория като залива с помия и други сайтове.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
        Бе за не се връщаме на твоите летни ритуали в Анталия с Русите и синеоки Турци дет плачели да тибя.....
        Нали знаеш, че ритуал беше преди месец в Анталия и после обезчестиха жожето? ( събориха му една играчка Су-24 )
        -----------

Мани го жоженцето, ти си ми по-интересен случай, понеже такива търся за книгите си. Просто ми го потвърди!!

"Купи си чаша за кафе с Путя, за да му цоцаш мозъка на император ли?"

П.П. Т'ва си е древен БГ обичай и не се фритеснявай въобще. Мисълта ми е има ли разлика от лятото досега като го лочиш?

Модераторите, съвсем сериозно питам, понеже ако не знам отговор, как ще включа после нов образ в книгата си да'ева ..

Коментар

ми ти си по фалитите и троленето, аз тези неща не ги знам ...
          Е то е ясна работата - събрал ви е Прасчо и ви казал до сега аз ви плащах сега ще работите за ползу роду, неговия роду - прасчо, майка му и ДПС

Иначе как точно ще я постнеш тази снимка от блиц, след като поне мен ме съмнява да я има някъде онлайн - дори и те не са чак такива идиоти. Предполагам - може и да са толкова големи идиоти - не ми се търси в свинския ви сайт че ми се прецаква кармата.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Не ме чети, бре - при мИня фросту се преминава в режим БГ и забелязах, че правиш древен болгарски ритуал. Пиеш кафе всеки ден от черепа на врага си ( Путя ).

П.П. Не ти се меся в поверията, просто констатирам. Понял?
            Бе за не се връщаме на твоите летни ритуали в Анталия с Русите и синеоки Турци дет плачели да тибя.....
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Ъхъ - десетки други медии на Прас Прес сигурно - нямам идея аз тях не ги четя.

Блиц като фалираха да не са ви взели троловете на Пеевски да им бачкате за без пари
              ми ти си по фалитите и троленето, аз тези неща не ги знам ...

Коментар

Принципно олигофрениите ти НЕ ГИ чета ...ма сега направих изключение и не ми стана Аз ли се Дуя във въображаемата ти БГ империя?
                Не ме чети, бре - при мИня фросту се преминава в режим БГ и забелязах, че правиш древен болгарски ритуал. Пиеш кафе всеки ден от черепа на врага си ( Путя ).

П.П. Не ти се меся в поверията, просто констатирам. Понял?

Коментар

Моля моля , ти твърдеше че е тяхно , което не е вярно ......да и блитц .са го публикували както и десетки други медии , и къв точно е проблема ?
                  Ъхъ - десетки други медии на Прас Прес сигурно - нямам идея аз тях не ги четя.

Блиц като фалираха да не са ви взели троловете на Пеевски да им бачкате за без пари

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Кво сега казваш че блиц не са публикували това крайно проявление на свински вкус ли
                    Моля моля , ти твърдеше че е тяхно , което не е вярно ......да и блитц .са го публикували както и десетки други медии , и къв точно е проблема ?

Коментар

Викаш блитц са я рисували ли ..ами ако ти я намери и на други места ко праим ?
                      Кво сега казваш че блиц не са публикували това крайно проявление на свински вкус ли

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                        Е то това са карикатури от любимата медия на Марков и всички други фенове на Пеевски и на ДПС във властта - blitz.bg
                        Викаш блитц са я рисували ли ..ами ако ти я намери и на други места ко праим ?

Коментар

• Е, к'фо има да се коментира?

Турция и Гърция са съюзници в НАТО и нема тръгнат да се свалят за 10 санта "проникване" един в друг.

Гърция има по-добра ВВС от твоите любими тюрки и ако тръгнат - ще ги насерат ( БУКВАЛНО!! ).
                          ------------------------

Да не забравяме, че ако българските търки се направят на интересни на гърчолята, ние ще думнем Константинопол точно за 2 часа и трибагреник ще се вее над джамията. После ще набием шамарите на гърчулята, защо ни занимават с глупости пак ( отново )

Понял? ( смехуран )

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                            Името го има и в двата варианта, но у нас е познат като Шчедрин. А това дето го казал и за България се отнася с пълна сила.
                            Името го има само в един вариант.

ПП
                            Това което казваш показва колко добре е познавал ватната душа.
                            Показва също,че всеки допуснал ги близо до себе си става като тях.
                            Лъже та з ае ли се
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Иракски депутат: Турция нарушава от 12 години многократно въздушното пространство на Ирак и Сирия, за да бомбардира кюрдите

Коментирайки свалянето на руския бомбардировач Су-24 в Сирии от турските ВВС, бившият съветник по въпросите на националната безопасност на Ирак Мувафак ар-Рубаи заяви пред RT, че Турция често нарушава въздушното пространство на страната.
                              "Иска ми се да кажа следното на господин Ердоган. Той нарушаваше въздушното пространство на Ирак в течение на последните 12 години, за да нанася удари по Работническата партия на Кюрдистан и отрядите на народната самоотбрана. Нито една терористична организация не може дълго да се задържи самостоятелно без помощта на съседна държава, в този случай това е Турция. Няма съмнения, че Турция косвено помага на "Ислямска държава", подчерта иракският депутат.

"Бих искал да обърна внимание на факта, който не намира отражение в международната преса - имам предвид лечението на терористите от ИД. Тях ги лекуват в турски болници, както в пограничните райони, така и вътре в страната. Имаме информация от нашите разузнавателни служби, съгласно които ранените терористи от ИД са лекувани даже и в Истанбул", разказа ар-Рубаи.

"За последните осем месеца "Ислямска държава" успя да продаде нефт за $800 млн на турския черен пазар. И всичко това се случваше под носа на турското разузнаване и службите за безопасност. И аз изобщо не се съмнявам, че турските власти прекрасно знаят за тези сделки и си затварят очите", добави той.

Коментар

• Чирпаме я коментираи тая прясна новина:

Шест турски изтребителя влетяха в Гърция
                                Турските изтребители се намирали в гръцкото въздушно пространство около 30 минути

Шест турски изтребителя F-16 нарушиха днес гръцкото въздушно пространство, оставайки в него около 30 минути, съобщи генералният щаб на гръцката армия.

„Група от 6 турски F-16 в 15:01 часа централноевропейско време влязоха в гръцкото въздушно пространство между островите Лесбос и Хиос, без да се предоставят план за полета. След това групата се раздели на две , съответно 2 и 4 изтребителя“, посочиха от гръцките ВВС.

Турските изтребители се намирали във въздушното пространство на Гърция около 30 минути.

„Четирите турски самолета напуснаха гръцкото пространство в 15:28 местно време, другите два в 15:30", отчетоха от генералния щаб.

Само преди ден премиерът на Гърция Алексис Ципрас се пошегува с турския си колега Ахмет Давутоглу в Париж, че е добре, че гръцките пилоти не са толкова нервни, колкото турските спрямо руснаците.

Коментар

Working...
                                X