Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеСтаршинка нъл ти казах днес да олабиш бе....началството замина със секретаркат ана банкет , нема да се върне. Опъни се в караулката , пусни телевизорчето, изпапай си сандвича от вкъщи , напсувай гадните комунисти и ша ти олекне
Ако ти се привиждат караулки и сандвичи, ще те взема, но от там нагоре не ти обащавам растеж. Всичко що е русофил, е или мияч или портиер при мен.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТипичния полуграмотен стиснат селтак. Кара джипче и работника му се чуди, какво да папа. Интересно как е придобил позицията си в селцето, което обитава..
Наду ми главата с тая негова Каварна. Добре де, разбрахме - има аванта, там е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнениеОт "Отровено общество " се активизираха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТипичния полуграмотен стиснат селтак. Кара джипче и работника му се чуди, какво да папа. Интересно как е придобил позицията си в селцето, което обитава..Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВ декларацията му за една година е платил толкова - нямам представа колко души бачкат във феликата му фирма - той твърди, че са 5
Иначе бодряшки обяснява тук колко секси са заплатите из БГ, с работодале кат' негоThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнениеОт "Отровено общество " се активизирахаНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, айде сега някой друг да ти свърши работата? Ти май се обърка нещо
Пей ми сега за фалита на Русия че ми е кеф да ти слушам простотиитеНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеа трите хилки от Гейропа сигурно за да ги плюе са му ги дали..
Иначе бодряшки обяснява тук колко секси са заплатите из БГ, с работодале кат' него
Коментар
-
Вова, спасое большибо
благодаря префактум
--------------------------------------
Рублата е на път да запише най-дългата си губеща серия от над три месеца, след като петролът продължава да поевтинява, предизвиквайки опасения, че понижаващата се цена на суровината и санкциите върху вноса на турски храни ще ускорят инфлацията, съобщава "Блумбърг".
Руската валута отслабна с 0,7% спрямо долара до 67,061 в ранния следобед в Москва, поевтинявайки за шести пореден ден, след като цената на петрола сорт Брент се понижи на пазара в Лондон преди срещата на ОПЕК.
Поевтиняването валутата с 18% през това тримесечие накара трейдърите на деривати да намалят залозите, че централната банка ще понижи лихвените проценти на следващата си среща на 11 декември. Руската забрана на турски храни, като отмъщение за свалянето на руския изтребител над Русия, може да доведе до най-бързото поскъпване на цените в страната от 13 години.
„Санкциите, наложени върху турските храни, може да поддържат инфлацията в Русия на по-високи нива за по-дълго време в сравнение с очакванията. Ако това наистина се случи, това ще спре централната банка от възстановяване на цикъла на облекчаване и ще удължи рецесията, което ще се отрази отрицателно на рублата", заяви Пьотр Матис, стратег за валутите на развиващите се пазари в Rabobank в Лондон.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, айде сега някой друг да ти свърши работата? Ти май се обърка нещо
Т'фа, че в декалрацията си подал данни за раб. заплата 6 хил. левас за 5 души, не значи, че има такива балами тук, бре МоркиThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеказах ти порови в укипедията бе чирпаче ...все нещо ша хванеш, знам че ти е трудно ма се напъни
Т'фа, че в декларацията си подал данни за раб. заплата 6 хил. левас/годишно, па казваш, че 5 души бачкат за тИбя, не значи, че има такива балами тук, бре Морки
'ногу им плащаш според мИня!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеВикаш компоти , на поточната линия ли си бря, аз мислех че си по високо в иерархията , нещо кат портиер....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеМоже ли аз, може ли?
дефиницията е: Русия.
Коментар
Коментар