If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Русия пусна снимки, доказващи връзката между Турция и „Ислямска държава” (СНИМКИ)
Доходите на терористите от продажба на нефт са около 2 млрд. долара на година
Министерството на отбраната на Русия днес даде специален брифинг на тема „Въоръжените сили на Руската Федерация в борбата с международния тероризъм. Нови данни”, съобщава russian.rt.com.
В хода на пресконференцията представители на военното министерство показаха спътникови снимки, на които са запечатани колони от бензиновози, пълни с нефт, откраднат от терористите от „Ислямска държава”. На снимките ясно се вижда, че крайната цел на нефта, който е придобит от сирийска територия, е Турция.
„Основният потребител на сирийски и иракски нефт от „Ислямска държава” е Турция”, заяви заместникът на военния министър на отбраната на Русия Анатолий Антонов.
„Турският лидер и неговото семейство са въвлечени в схемата за незаконни доставки на нефт от позиции, окупирани от „Ислямска държава”, казват още от руското военно министерство.
Също така, по данни на ведомството, доходите на терористите от продажба на нефт са около 2 млрд. долара на година.
„Общ отбор от бандити и хора от турския елит търгуват нефта от Сирия”, казват още от министерството.
Припомняме, че по-рано президентът на Русия Владимир Путин заяви, че той разполага с информация, която потвърждава, че нефт, който се добива от места, които са под контрола на терористите, в промишлени мащаби попада в Турция.
Турският президент Реджер Тайип Ердоган заяви по-рано, че ще подаде оставка, ако се докаже, че страната му е купувала нефт от терористите в Сирия, както твърди Москва.
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Бе, колко пъти да кажа на идиоти, че дата за фалит на държава не може да се даде, защото в правния мир ( юридическия ) не съществува такова животно.
Ти от 2 години не спря да ми се пърчиш насреща и да ме караш да дам дата и аз ти дадох. Съвсем коректни и с тайминг ( каквото е условието за нещо си да бъде прогноза ). Преди година и нещо ти написах:
1. Август месец на 2015г. монголците ще разберат, че нямат стинки за пенции ( ето в момента им отклоняват средствата, а не ги заделят по партидите им ).
2. Жожето ще падне от власт със залпа на Аврора ( 7 ноември ).
----------------------------
Това съм дал като прогнози! Едната е факт, който РЦБ призна публично. Питам с колко мислиш, че няма да позная втората прагноза?
Руски омбудсман: Страната е в банкова криза, но засега този проблем се замаскира
На нова година съм тук с компания http://www.sunsetresort.bg , 1500 лева за семейство , обещавам да намеря от някъде чаша с лик на дразнител за тибя и специално да си я купя.
Приемам предложения кои да е на чашата
Вай, вай.. ногу квалитетну ва! Шукар!
След като имаш за аватар образа на най-великия сериен килър, никоя чаша не може, да го измести нито него, нито теб от вечната класация за антибългарски балалайки тук.
Язовир Копринка ли ти е "морето"? Сега на Каварна спокойно ще друсате кючеци и руски пляски с новата кметица. Може и чаша на Фики да си вземеш. Сложи я до Вова.
На нова година съм тук с компания http://www.sunsetresort.bg , 1500 лева за семейство , обещавам да намеря от някъде чаша с лик на дразнител за тибя и специално да си я купя.
Приемам предложения кои да е на чашата
Бе кви са тези незначителни неща бе.....друго си е Марандулий , тук цял ден да квичи че някои от РЦБ казал че е възможно 2018 пенсиите в Русия да не се индексират ако икономиката им има проблеми...
Индексирането е друга бира, бре неграмотник. Вземи научи поне един чужд език ( майчиния си ) да кажем.
Удържат им процента, който трябва да отиде по индивидуалните им партиди в частни пенционни фондове, тоест няма ги!
П.П. Между другото отнеха лиценза на 4 частни пенционни фонда преди 2 седмици, ама за тия неща съм оставил Ваньо да ви информира, покрай баМките им дет' трещят през 2 дни
Многу си зле бе чирпаче , тая година съм ходил 7-8 път до морето все на различни места но все на нашенското щот съм патриот за разлика от тибя.
А все с копнеж към Анталия и синеоките руси турци си отправил взор.
Язовир Копринка ли ти е "морето"? Сега на Каварна спокойно ще друсате кючеци и руски пляски с новата кметица. Може и чаша на Фики да си вземеш. Сложи я до Вова.
Бе кви са тези незначителни неща бе.....друго си е Марандулий , тук цял ден да квичи че някои от РЦБ казал че е възможно 2018 пенсиите в Русия да не се индексират ако икономиката им има проблеми...
Е па то Боцката вече втори мандат не индексира пенциите, он плаче на чужд гроб
И ходи на море от 20 години на едно и също място, защото явно там не плаща.
Наду ми главата с тая негова Каварна. Добре де, разбрахме - има аванта, там е
Многу си зле бе чирпаче , тая година съм ходил 7-8 път до морето все на различни места но все на нашенското щот съм патриот за разлика от тибя.
А все с копнеж към Анталия и синеоките руси турци си отправил взор.
Имат за цел да затрупат чрез тролене НОВИНАТА. ИДИЛ се финансира и подпомага от Турция, следователно Турция е терористична държава. Турция е член на МАТО, следователно МАТО е терористична организация!
Коя е тая "новина" бе маркс? Някоя "сензация", "шок", или "пик" ще да е от праспресссс.
Коментар