Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеАз си мислех, че сме в икономически форум, а не във форум за врачки. Ще фалира нещо и то някога е страшно компетентна прогноза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧе аз ако знам да не мислиш че ще ти кажа - то за такава информация се плащат милиониЕстествено че не знам иначе
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеОК, ще фалира. Кога? Октомври 2015 или октомври 2016? Дай някаква конкретна прогноза.Естествено че не знам иначе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеППС не е така... не става въпрос само за военния бюджет. говорим за квази дълг например, че другаря сечин ще получи 1 трлн рупли. Да така е, съществува риск, НООО... Безрисково е в хамерика, дето припомням през 2008г се национализираха фалирали предприятия и банки... ГАРАНТИРАНО ОГРАБВАНЕ на данъкоплатеца, докато в Русия говорим за квазидълг на работещото предприятие роснефт и риск от фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПак с баданарката, в момента говорим за около бвдълг=публичен30%+частен70%
при бай тошо не е имало частен бвдълг и цифрата от 100% май не е точна, мързи ме да ровя
1990 дълг към бвп 98%
И разбира се че е имало частен дълг - народа си теглеше кредити от банките.
Коментар
-
В последните няколко години истината/правдата може да се чуе на руски език. Гледайте специализираното предаване на ВС, посветено на Турция, ИДИЛ, финансиране на тероризъм
http://www.vesti.ru/broadcasts/show/id/39201/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ тя руската икономика е 24 пъти по малка от тази на САЩ. Та военния бюджет на Русия ама никак не е малък - като тежест за руснаците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗащото през 1990 бе 100% от БВП. Сега е 20%
при бай тошо не е имало частен бвдълг и цифрата от 100% май не е точна, мързи ме да ровя
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧекай малко, де, те нещата стават плавно. Путин сварява руснаците като жаби. В края на краищата Русия ще фалира. Просто фиска и няма как да издържи дори само настоящите цени на петрола при тези разходи за отбрана и социални разходи. Сега правят някакви счетоводни али бали че да маскират спада на резервите и нарастващите проблеми в банковия сектор. Но по някояе време лъженето вече няма да им помага.
Е тогава ще е късно за руснаците - в официалните резерви ще има само нищо неструващи вземания от любими олигарси - кеша отдавна ще е паркиран в Швейцария, Австрия, Лихтенщанй, Люксембург, Лондон, Ню Йорк
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗащото през 1990 бе 100% от БВП. Сега е 20%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМного квалификации, кажи ми само как РФ с военен бюджет 12 пъти по-малък от пиндостан поддържа паритет... Дали бюджета на пентагона не е начин за ограбване на пиндо добичетата, които избират на влъст президенти да кажем, като жоро тъпото
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКато каза луканов та се сетих
Преди няколко дни мина информация по вестниците която тук никой не коментира- дългът на Бг сега е превишил дълга по байтошово време. Защо по него време не можеше и се говореше за фалит на държавата, а сега може и се вземат още и още и още заеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКогато Русия фалира винаги го прави с фоейрверки. Обикновено с максимално възможни поражения върху всички - и върху собствените си граждани и върху чуждите кредитори. Тя е между изключително малкото държави които едновременно са фалирали и същевременно са направили девалвация. България например е друга подобна държаваКогато бяхме управлявани от руския гражданин Андрей Карлович
Всичко това предполагам е с една цел - местните олигарси да спечелят от фалита като ограбят някого - не могат да ограбят чужденците - за това ограбват местните прости добичета които ги избират на власт
Преди няколко дни мина информация по вестниците която тук никой не коментира- дългът на Бг сега е превишил дълга по байтошово време. Защо по него време не можеше и се говореше за фалит на държавата, а сега може и се вземат още и още и още заеми
Коментар
Коментар