IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Да, и точно защото сме в икономически форум, а не във форум за врачки такава прогноза не може да се даде. Можеш да се обърнеш към врачките на канал 3 - те би трябвало да имат отговор със сигурност. И на този въпрос и на много други
    Е нали затова те питам тука, щото явно днес не си водиш предаването по канал 3. Те и врачките така прогнозират като тебе - конкретно. Толкоз за компетентното ти мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
      Аз си мислех, че сме в икономически форум, а не във форум за врачки. Ще фалира нещо и то някога е страшно компетентна прогноза.
      Да, и точно защото сме в икономически форум, а не във форум за врачки такава прогноза не може да се даде. Можеш да се обърнеш към врачките на канал 3 - те би трябвало да имат отговор със сигурност. И на този въпрос и на много други

Коментар

Че аз ако знам да не мислиш че ще ти кажа - то за такава информация се плащат милиони Естествено че не знам иначе
        Аз си мислех, че сме в икономически форум, а не във форум за врачки. Ще фалира нещо и то някога е страшно компетентна прогноза.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
          ОК, ще фалира. Кога? Октомври 2015 или октомври 2016? Дай някаква конкретна прогноза.
          Че аз ако знам да не мислиш че ще ти кажа - то за такава информация се плащат милиони Естествено че не знам иначе

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            ППС не е така... не става въпрос само за военния бюджет. говорим за квази дълг например, че другаря сечин ще получи 1 трлн рупли. Да така е, съществува риск, НООО... Безрисково е в хамерика, дето припомням през 2008г се национализираха фалирали предприятия и банки... ГАРАНТИРАНО ОГРАБВАНЕ на данъкоплатеца, докато в Русия говорим за квазидълг на работещото предприятие роснефт и риск от фалит
            ППС не ти върши никаква работа като правиш разходи за отбрана. Всичките материали ресурси и технологии са с едни цени навсякъде.

Коментар

Пак с баданарката, в момента говорим за около бвдълг=публичен30%+частен70%

при бай тошо не е имало частен бвдълг и цифрата от 100% май не е точна, мързи ме да ровя
              http://www.iki.bas.bg/english/CVita/angelov/tabl1.htm

1990 дълг към бвп 98%

И разбира се че е имало частен дълг - народа си теглеше кредити от банките.

Коментар

• В последните няколко години истината/правдата може да се чуе на руски език. Гледайте специализираното предаване на ВС, посветено на Турция, ИДИЛ, финансиране на тероризъм

http://www.vesti.ru/broadcasts/show/id/39201/

Коментар

Е тя руската икономика е 24 пъти по малка от тази на САЩ. Та военния бюджет на Русия ама никак не е малък - като тежест за руснаците.
                  ППС не е така... не става въпрос само за военния бюджет. говорим за квази дълг например, че другаря сечин ще получи 1 трлн рупли. Да така е, съществува риск, НООО... Безрисково е в хамерика, дето припомням през 2008г се национализираха фалирали предприятия и банки... ГАРАНТИРАНО ОГРАБВАНЕ на данъкоплатеца, докато в Русия говорим за квазидълг на работещото предприятие роснефт и риск от фалит

Коментар

Защото през 1990 бе 100% от БВП. Сега е 20%
                    Пак с баданарката, в момента говорим за около бвдълг=публичен30%+частен70%

при бай тошо не е имало частен бвдълг и цифрата от 100% май не е точна, мързи ме да ровя

Коментар

Чекай малко, де, те нещата стават плавно. Путин сварява руснаците като жаби. В края на краищата Русия ще фалира. Просто фиска и няма как да издържи дори само настоящите цени на петрола при тези разходи за отбрана и социални разходи. Сега правят някакви счетоводни али бали че да маскират спада на резервите и нарастващите проблеми в банковия сектор. Но по някояе време лъженето вече няма да им помага.

Е тогава ще е късно за руснаците - в официалните резерви ще има само нищо неструващи вземания от любими олигарси - кеша отдавна ще е паркиран в Швейцария, Австрия, Лихтенщанй, Люксембург, Лондон, Ню Йорк
                      ОК, ще фалира. Кога? Октомври 2015 или октомври 2016? Дай някаква конкретна прогноза.

Коментар

Официалния курс $/лев какъв беше и по какъв начин го смяташ 20%. Ако сметнем по албанския курс може

Коментар

Много квалификации, кажи ми само как РФ с военен бюджет 12 пъти по-малък от пиндостан поддържа паритет... Дали бюджета на пентагона не е начин за ограбване на пиндо добичетата, които избират на влъст президенти да кажем, като жоро тъпото
                          Сегашния не е жоро тъпото, а е бара негрото

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Като каза луканов та се сетих
                            Преди няколко дни мина информация по вестниците която тук никой не коментира- дългът на Бг сега е превишил дълга по байтошово време. Защо по него време не можеше и се говореше за фалит на държавата, а сега може и се вземат още и още и още заеми

Коментар

Когато Русия фалира винаги го прави с фоейрверки. Обикновено с максимално възможни поражения върху всички - и върху собствените си граждани и върху чуждите кредитори. Тя е между изключително малкото държави които едновременно са фалирали и същевременно са направили девалвация. България например е друга подобна държава Когато бяхме управлявани от руския гражданин Андрей Карлович

Всичко това предполагам е с една цел - местните олигарси да спечелят от фалита като ограбят някого - не могат да ограбят чужденците - за това ограбват местните прости добичета които ги избират на власт
                              Като каза луканов та се сетих
                              Преди няколко дни мина информация по вестниците която тук никой не коментира- дългът на Бг сега е превишил дълга по байтошово време. Защо по него време не можеше и се говореше за фалит на държавата, а сега може и се вземат още и още и още заеми

Коментар

• На руснаците им се сервира скъпоструваща пропаганда срещу еврогейовете и пиндостан, пък тези дето им пробутват тази пропаганда продължават да изпращат всичко налично точно към европа и сащ

Коментар

Working...
                                X