IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Процес и точка във времето са две много различни неща. И чисто физично погледнато, и икономически погледнато, и чисто човешки погледнато. Ако не разбираш тази разлика това са си лично твои ограничения срещу които нито аз, нито съвременната медицина може да ти помогне
    Ясен си кат бял ден, лакардия да пада са ти твърденията както винаги. Какви процеси, какви 5 лева те гонят. Твърдиш, че нещо ще фалира, заявяваш го на хората и като те питат кога, отговорът ти е все някога. Страхотно, невероятно, изумително. Готов си за Нобелова награда.
    Други поразителни прогнози да чакаме ли, нещо за телепортации или други лакардии?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      изпуснах няколко години, но съм следил нещата мисля добре
      Не изглежда като да си ги следил

Коментар

е и 10 милиарда долара

Макс ти май не си живял в България в началото на 90 те. С този външен дълг тогавашните русофили ни проглушиха ушите как трябва да живеем в мизерия и да се примиряваме с високата инфлация че да го плащаме
        изпуснах няколко години, но съм следил нещата мисля добре

Коментар

даде, това е бвдълг по който беше обявен мораториум... тогава държавата имаше активи за 30 млрд, а сега
          Муахахаха - какви точно активи Червените куфари ли - ама ние от тях не видяхме нищо - освен това че разни партийци рязко и необяснимо забогатяха

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
            Ха ха.. Е.ати коптора за тия цени, че и кой луд ще се пише за приятел на изпаднал рускопоклонник и родоотстъпник, бе Маркооооуу.. подлудяхте вече.. приятели бил имал.. ха хаааа, смях!!
            Толкова ли си отчаян, бе човеко .., та да се съмняваш, че хората имат и приятели....

Коментар

е и 10 милиарда долара
              даде, това е бвдълг по който беше обявен мораториум... тогава държавата имаше активи за 30 млрд, а сега

Коментар

дълг в лева на 1% годишна лихва
                е и 10 милиарда долара

Макс ти май не си живял в България в началото на 90 те. С този външен дълг тогавашните русофили ни проглушиха ушите как трябва да живеем в мизерия и да се примиряваме с високата инфлация че да го плащаме

Коментар

http://www.iki.bas.bg/english/CVita/angelov/tabl1.htm

1990 дълг към бвп 98%

И разбира се че е имало частен дълг - народа си теглеше кредити от банките.
                  дълг в лева на 1% годишна лихва

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                    На нова година съм тук с компания http://www.sunsetresort.bg , 1500 лева за семейство , обещавам да намеря от някъде чаша с лик на дразнител за тибя и специално да си я купя.

Приемам предложения кои да е на чашата
                    Ха ха.. Е.ати коптора за тия цени, че и кой луд ще се пише за приятел на изпаднал рускопоклонник и родоотстъпник, бе Маркооооуу.. подлудяхте вече.. приятели бил имал.. ха хаааа, смях!!

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                      Аз те питам кат си сигурен, че ще фалира Русия кога ще стане. Ти почваш да се пениш какво да купувам.
                      Едно разбрах от теб, ако реша да купувам нещо ще те питам тебе или циганките на Женски пазар, ползата е все тая.
                      Процес и точка във времето са две много различни неща. И чисто физично погледнато, и икономически погледнато, и чисто човешки погледнато. Ако не разбираш тази разлика това са си лично твои ограничения срещу които нито аз, нито съвременната медицина може да ти помогне

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Да бе да,да стане милиардер!!!Поне неква комисионна му търси!!!
                        Като стане милиардер в рубли, ще му пратя букет червени рози с надпис "Една българска роза за теб"

Коментар

Давай - купи си руски рубли. Ипотерикирай си жилището вземи кредит в долари най-добре и си купи руски рубли - тогава много лесно, макар и доста болезнено ще оцениш конкретиката на мнението ми
                          Аз те питам кат си сигурен, че ще фалира Русия кога ще стане. Ти почваш да се пениш какво да купувам.
                          Едно разбрах от теб, ако реша да купувам нещо ще те питам тебе или циганките на Женски пазар, ползата е все тая.

Коментар

Давай - купи си руски рубли. Ипотерикирай си жилището вземи кредит в долари най-добре и си купи руски рубли - тогава много лесно, макар и доста болезнено ще оцениш конкретиката на мнението ми
                            Да бе да,да стане милиардер!!!Поне неква комисионна му търси!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                              Е нали затова те питам тука, щото явно днес не си водиш предаването по канал 3. Те и врачките така прогнозират като тебе - конкретно. Толкоз за компетентното ти мнение.

Коментар

http://www.iki.bas.bg/english/CVita/angelov/tabl1.htm

1990 дълг към бвп 98%

И разбира се че е имало частен дълг - народа си теглеше кредити от банките.
                                БГ фалира тогава рязко, понеже лилипутите от монголия беха заявили едни поръчки, които не платиха, щото фалираха преди нас и ние увиснахме с една стока, дет' остана вечно наша.

Естествено, че за тия неща родните педалчици ще мълчат като насрани. Затова фалира БГ - взе кредити, за да изпълни поръчки за Монголия, а тя по "братски" не си изпълни договорите.

Ха, наздраве!

Коментар

Working...
                                X