IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    При тебе смешен готвачо, държавата не си е изпълнила ангажиментите, които и вменяваш......
    При теб първите 7 години липсват, защото когато изцепиш някаква фростотия ( от типа БГ струвала в момента 4-6 млрд. ) и някой отстрани те поправи, че само горите в БГ струват в пъти повечко ...

.... доброто възпитание предполага: Извинявайте, момчета, нямах информация и вероятно съм сгрешил.
    --------------------------------------

Ти няма да се извиниш, а ще продължаваш да дуднеш колко смешни са другите, а не виждаш себе си!!

П.П. Долната граница 22 млрд. е, ако горите в БГ империя се ползват за огрев. Понеже има различна дървесина и ако се преработи без значение за коя промишленост е сложена горната граница 50 млрд. ( минимум ) струват само горите в БГ ( а те са държавни като цяло ).

Чакам поредният олигофрен да ми каже, как БГ империя струвала 4-6 млрд.
    Last edited by marandi; 02.12.2015, 20:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      А ти купи ли си рубли Или си предпочиташ загниващия долар и еврогейското евро
      хехе, вадиш готовите лафове, а? Слаба ракия. Хайде сега намери къде съм писал за загниващи долари и еврогейство или понеже последното много те влече и не можеш да се възпреш да го споменеш?
      Не разбрах кога ще е фалита и кога ще са фоерверките?

Коментар

Айде сега - едно е комунисти, друго е партийни секретари и техни роднини и бушони.
        току що каза хубава дума за комунистите... партийните секретари станаха седерасти

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
          Нищо не ти е ясно, но това не ти пречи да ни пророкуваш за фоерверки, олигарси и други пъклени заговори, счетоводни еквилибристики, стъмистики и т.н. Важно е постовете да вървят. Правиш се на анализатор, твърдиш нещо със сигурност, а като те питат кога почаваш да увърташ за процеси. Толкоз за компетентността ти.
          Ясен си ми ти, ама нейсе, драскай тука, на никого не пречиш, даже може да ти е полезно от медицинска гледна точка.
          А ти купи ли си рубли Или си предпочиташ загниващия долар и еврогейското евро

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            На държавата ангажимент са ХОРАТА, ПРИРОДАТА, КУЛТУРАТА, ИСТОРИЯТА, ЕЗИКА.

Понял смешен чичак?
            ------------------------------------

Държавата няма място като активи за нещо различно от това. Ти какво мислиш, че не знаем, че вашият бай Тошу Тъпото през 1967 година, не назначи Ванга за чиновник на заплата, за да може да се взема вход по 10 лв от всеки нуждаещ се?!

А, жената не вземаше дори една стотинка от никого, за разлика от твоя льохман Тошо ( Честният ) - хаха
            При тебе смешен готвачо, държавата не си е изпълнила ангажиментите, които и вменяваш......

Коментар

Бе то и ти си ми ясен отдавна, ама ще ми изтрият поста ако напиша какво мисля за теб
              Нищо не ти е ясно, но това не ти пречи да ни пророкуваш за фоерверки, олигарси и други пъклени заговори, счетоводни еквилибристики, стъмистики и т.н. Важно е постовете да вървят. Правиш се на анализатор, твърдиш нещо със сигурност, а като те питат кога почаваш да увърташ за процеси. Толкоз за компетентността ти.
              Ясен си ми ти, ама нейсе, драскай тука, на никого не пречиш, даже може да ти е полезно от медицинска гледна точка.

Коментар

за 60 млрд долара....

сега на държавата и останаха активи за 4 - 6 млрд, ако не се смятат язовирите и горите.....
                бяха изкарани 30млрд за продаване или нещо подобно

Коментар

за 60 млрд долара....

сега на държавата и останаха активи за 4 - 6 млрд, ако не се смятат язовирите и горите.....
                  На държавата ангажимент са ХОРАТА, ПРИРОДАТА, КУЛТУРАТА, ИСТОРИЯТА, ЕЗИКА.

Понял ?
                  ------------------------------------

Държавата няма място като активи за нещо различно от това. Ти какво мислиш, че не знаем, че вашият бай Тошу Тъпото през 1967 година, не назначи Ванга за чиновник на заплата, за да може да се взема вход по 10 лв от всеки нуждаещ се?!

А, жената не вземаше дори една стотинка от никого, за разлика от твоя льохман Тошо ( Честният ) - хаха
                  Last edited by X_Y; 02.12.2015, 20:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    куфари е имало, тогава всичките бяха комунисти, което означава че този признак, принадлежност към бкп, за определяне на крадливостта не работи
                    Айде сега - едно е комунисти, друго е партийни секретари и техни роднини и бушони.

Коментар

Бе то и ти си ми ясен отдавна, ама ще ми изтрият поста ако напиша какво мисля за теб
                      За гномчетата или нищо ,или Снежанка ще ти се скара,скаара,скааара,скаааара!!!

Коментар

за 60 млрд долара....

Винаги можем да национализираме всичко което е продадено от държавата. А ако нещо продадено вече не съществува на всички които са го купували след това да им се вземе всичко което имат

Все пак правото на държавата да национализира си е неотменимо - особен ослед като излезнем от ЕС и никой не ни се бърка в правото

Коментар

Муахахаха - какви точно активи Червените куфари ли - ама ние от тях не видяхме нищо - освен това че разни партийци рязко и необяснимо забогатяха
                          куфари е имало, тогава всичките бяха комунисти, което означава че този признак, принадлежност към бкп, за определяне на крадливостта не работи

Коментар

Не изглежда като да си ги следил
                            Може би "дебнал"!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                              Ясен си кат бял ден, лакардия да пада са ти твърденията както винаги. Какви процеси, какви 5 лева те гонят. Твърдиш, че нещо ще фалира, заявяваш го на хората и като те питат кога, отговорът ти е все някога. Страхотно, невероятно, изумително. Готов си за Нобелова награда.
                              Други поразителни прогнози да чакаме ли, нещо за телепортации или други лакардии?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                даде, това е бвдълг по който беше обявен мораториум... тогава държавата имаше активи за 30 млрд, а сега
                                за 60 млрд долара....

Коментар

Working...
                                X