IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
    Пазил си си службата...нали се сещаш че нямаше от какво да пазиш.Вие фатмаците бяхте най крадливото племе в казармата...и най завистливото.Офицерите ви презираха щото сте тъпи , а войниците ви мразеха щото си правехте извращения и си избивахте комплексите на тях.
    Службата съм си я заслужил.
    Това не ти е административната службица в завода.
    А фатмак не съм бил никога. На фатмаците самолети не дават..

Сега съжалявам, че такива като вас не ги наредихме на стадиона..
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      А ти?
      Винаги съм работил във фабрика , днес също.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Не се занимавай с такива тиквеници, а още по-малко да им се обясняваш. Какво да обяснявам на плевенския фрост бег, че мислех да забраня книгата за БГ?

Точно такива идиоти отблъскват всичко в БГ, да те е срам да се подпишеш, че си такъв, а то продължава мазно да лъже наред публично

Заобикаляш и толкоз. Па, ако случайно вземе да се натиска като ти препречва пътя - без обясняния го ноукатирваш за 2 сек. и продължаваш. Такъв глупак няма как да разбере, че пречи на движението по пътищата
        Свидетел съм на залеза им. Щастлив свидетел на безславен залез.
        Ще си отидат с все чалга и путинокрация. Пуканките са в изобилие.

Коментар

Заплатата си я изкарвах сам, докато те пазя, да спиш спокойно.
          Продуктът ми беше сигурност и не ти дължа нищо за това, че те пазих.
          Благодарности от такъв тип хора не очаквам, но не си позволявай и обиди и кривене на истината.
          Ако нямаше такива като мен, ти щеше да си тор.
          Пазил си си службата...нали се сещаш че нямаше от какво да пазиш.Вие фатмаците бяхте най крадливото племе в казармата...и най завистливото.Офицерите ви презираха щото сте тъпи , а войниците ви мразеха щото си правехте извращения и си избивахте комплексите на тях.

Коментар

• Цачева се закани да съди всеки, който я обиди на партиен секретар

Коментар

• Коментар

Благодарности от такъв тип хора не очаквам, но не си позволявай и обиди и кривене на истината.
                Не се занимавай с такива тиквеници, а още по-малко да им се обясняваш. Какво да обяснявам на плевенския фрост бег, че мислех да забраня книгата за БГ?

Точно такива идиоти отблъскват всичко в БГ, да те е срам да се подпишеш, че си такъв, а то продължава мазно да лъже наред публично

Заобикаляш и толкоз. Па, ако случайно вземе да се натиска като ти препречва пътя - без обясняния го ноукатирваш за 2 сек. и продължаваш. Такъв глупак няма как да разбере, че пречи на движението по пътищата

Коментар

• "......Видимо Аллах е решил да накаже управляващата клика в Турция, лишавайки я от разум и чувства", коментира Путин...."

Тоя да не прие верицата на везира си кадьиров или на новия враг от стамбул?

Е няма да им е за първи път на мужиците, да гледат колко повратлив е бил монголския слуга невски.

Коментар

Ти какаво работеше тогава?
                    А ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
                      Ха, човек живял в тоталитарната глупост, знае от къде са му идвали парите и за кого са били те разходи, и това от кога, червеното в мисълта ти я прави по лека, по плоска, не не и по умна.. хахахаха

Като на АРМИЯТА от НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ живеещи НА ГЪРБА НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ РАБОТНИЦИ????
                      Ти какаво работеше тогава?

Коментар

Старши , на забравяй че докато беше със шапка , заплатата ти идваше от такива като мене , щото тогава ти произвеждаше само тор.

Коментар

Старши , на забравяй че докато беше със шапка , заплатата ти идваше от такива като мене , щото тогава ти произвеждаше само тор.
                          Ха, човек живял в тоталитарната глупост, знае от къде са му идвали парите и за кого са били те разходи, и това от кога, червеното в мисълта ти я прави по лека, по плоска, не не и по умна.. хахахаха

Като на АРМИЯТА от НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ живеещи НА ГЪРБА НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ РАБОТНИЦИ????
                          Last edited by DutyFree; 03.12.2015, 11:45.

Коментар

Русенските търтюфи един лев изкарали ли са със собствен труд, та даваш мнение по такива въпроси? Това да не ти е, да крадеш от завода..

Коментар

Е как нали Той я ПРОКАРВА, НАЛИ САМИЯТ ТОЙ СЕ КАЗВА АНДРЕЙ КАРЛОВИЧ ЛУКАНОВ,
                              много големи грехове имат такива хора и цялото политбюро и отрочетата им до 9-то коляно .. скоро, скоро ...
                              Копи/паста е на СССР от 1965 година ( по памет ). Навремето се бях се зачел докато правех един анализ и се наложи да прегледам едни членове от сегашната Конституция защо са такива, при условие, че са легализиране на кражби в големи размери и тогава докато правех ресърч - се оказа, че не е на Луканов, а е подготвена в Масква преди 50 години тия текстове.

Ония още тогава след "национализацията" вече са били решили как да уредят внуците.

Не ми се търси, тук има добри колеги точно в този сегмент и ще ти го кажат направо с година, вносител некъф монголец ахмак и т.н.

П.П. Определено не е на Луканов, просто е натиснат от масква да се приеме, за да започне грабеж - това им е узаконяването просто
                              Last edited by marandi; 03.12.2015, 11:43.

Коментар

Ами, хора мислещи като теб трябва да няма живи, тогава може да говорим, за нещо си като развитие, Това не го ли забелязахте до сега???
                                Ше се наложи да почакаш поне още толкова !

Коментар

Working...
                                X