Първоначално изпратено от ing5rov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеОбъркал си се друже.
"Кадърните" хора с вили и коли и деца и курорти в огромната си част /над 95%/ са кадърни бандити, крадци, рекетьори, мутри. Това е ясно и за дечурлигата. Те се занимават твърде кадърно с контрабанда, наркотици, кражба на ДДС от държавата /респ. от всички нас/, хазарт, проституция. Те са недосегаеми, защото ги защитава Лукановата конституция. Те си плащат с наши пари на когото трябва и не се спират през нищо.
За тебе и твоята "нула". Предлагам ти да останеш сам със себе за 10, 15, 30 или 60 минути, зависи колко бързо мислиш. След това си върни лентата към оная нула, за която говориш. После си прекарай през ума всички събития, свързани с бизнеса ти до наши дни. Опитай се безпристрастно /едва ли ще можеш!/ да отбележиш всички нарушения, които си правил и за всяко едно слагай по една чертичка на празен лист. Ще се удивиш сам от това колко пъти си престъпил закони, правила, наредби, етични норми, морал. Колко пъти си лъгал държавата, общините, НАП и пр. Колко пъти си лъгал и мамил и обикновени хора.
Хайде сега си дай сметка колко пъти по пътя си от НУЛАТА нагоре си вършил престъпления. Не ми казвай резултата от този тест, аз го зная.
И друго. Замисли се над собственото си изречение "Обираме(изкупуваме) вилите на крадливи директорчета и офицерчета само заради терена, СЪБАРЯМЕ ГИ и вдигаме нови, истински такива". И един въпрос: Упоменатите хора, колкото и лоши да са те, винаги доброволно,с радост и удоволствие ли ВИ даваха имотите си. Или е имало елементи на заплахи, изнудване и други "демократични" похвати?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнениеАми, хора мислещи като теб трябва да няма живи, тогава може да говорим, за нещо си като развитие, Това не го ли забелязахте до сега???The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеСкоро какво...щото туй скоро вече четвърт век се го няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнениеЕ как нали Той я ПРОКАРВА, НАЛИ САМИЯТ ТОЙ СЕ КАЗВА АНДРЕЙ КАРЛОВИЧ ЛУКАНОВ,
много големи грехове имат такива хора и цялото политбюро и отрочетата им до 9-то коляно .. скоро, скоро ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеОбъркал си се друже.
"Кадърните" хора с вили и коли и деца и курорти в огромната си част /над 95%/ са кадърни бандити, крадци, рекетьори, мутри. Това е ясно и за дечурлигата. Те се занимават твърде кадърно с контрабанда, наркотици, кражба на ДДС от държавата /респ. от всички нас/, хазарт, проституция. Те са недосегаеми, защото ги защитава Лукановата конституция. Те си плащат с наши пари на когото трябва и не се спират през нищо.
За тебе и твоята "нула". Предлагам ти да останеш сам със себе за 10, 15, 30 или 60 минути, зависи колко бързо мислиш. След това си върни лентата към оная нула, за която говориш. После си прекарай през ума всички събития, свързани с бизнеса ти до наши дни. Опитай се безпристрастно /едва ли ще можеш!/ да отбележиш всички нарушения, които си правил и за всяко едно слагай по една чертичка на празен лист. Ще се удивиш сам от това колко пъти си престъпил закони, правила, наредби, етични норми, морал. Колко пъти си лъгал държавата, общините, НАП и пр. Колко пъти си лъгал и мамил и обикновени хора.
Хайде сега си дай сметка колко пъти по пътя си от НУЛАТА нагоре си вършил престъпления. Не ми казвай резултата от този тест, аз го зная.
И друго. Замисли се над собственото си изречение "Обираме(изкупуваме) вилите на крадливи директорчета и офицерчета само заради терена, СЪБАРЯМЕ ГИ и вдигаме нови, истински такива". И един въпрос: Упоменатите хора, колкото и лоши да са те, винаги доброволно,с радост и удоволствие ли ВИ даваха имотите си. Или е имало елементи на заплахи, изнудване и други "демократични" похвати?
Моите кадърни не са това, което ти си представяш. Не говоря за мутри и внучета.
Говоря за собственици на малък и среден бизнес. Това пак е бизнес, нали??
Толкова по първата ти заблуда.
По втората- всички данъци и такси са ми платени, обикновени хора не лъжа, за мен клиентите са еднакви. На държавата не дължа, на частни лица също. Цените ми са еднакви за всеки, никого не лъжа и не мамя. Над бедни и пенсионери дори се смилявам, правя им отстъпки. Въобще няма повод да вадя листи и да дращя черти.
Третата ти глупост: винаги са си продавали имотите доволни от цената.
На времето са се надскочили с "вилата", не са в състояние, да я поддържат и охраняват и продават. Пълно е с такива. Заблуденяците от соца.
Обявява, продава, получавам. Пазар. Колкото искаш има такива, няма нужда да ги "увещаваш" и изнудваш.
Работиш, печелиш, купуваш. Той не работи, иска пари, продава. Сложно ли се изразявам..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДа, колегите правилно отбелязват къде е фрублема, като единствено ще ги поправя, че това не е "Конституцията на Лукануф", а копи/паста от Конституцията на СССР от 1965година, ама не ми се търси кой монголски ахмак я беше предложил и клептоманите от КПСС - приели.
С тая Констинтиция сте в Африка и е вярно. Няма да ви съберат ВНС, за да я променят. Все едно да кажеш на пристрастен крадец, ама моля те поне 2 дни недей да крадеш?
Те са наркомани тия ( в парламенто ), щом си плащат по 200 хил. лв за депутатско място и то без гаранция за 4 години мандат?
Явно ги избиват по-бързо
----------------------------
П.П. Бягайте от БГ и след 5 години като рухне сегашния модел, щото ще останат само цигани и депутати - после ще се върнете, но първо ще ги избиете или вкарате в затворите. Т'фа е накратко.
много големи грехове имат такива хора и цялото политбюро и отрочетата им до 9-то коляно .. скоро, скоро ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТова е едно просто момче и още по мутрата му личи.
Аз съм против влизане в ЕЗ, защото икономически растеж ще виси постоянно около 1-2%/годишно и по този начин разликата между Германия да кажем и нас ще се увеличава.
Трябва по-агресивна политика за ръст от 6-8%/годишно и то поне за 5-7 години трайно - тогава ще ги догоним.
-------------------------------------------------
П.П. Писал съм ви още преди 3-4 години, че в момента ще ви вкарат в дългова спирала, понеже критерии маанстрихт позволяват до 60% от БВП да имате държавен дълг.
Сложно ли обяснявам?
Коментар
-
Да, колегите правилно отбелязват къде е фрублема, като единствено ще ги поправя, че това не е "Конституцията на Лукануф", а копи/паста от Конституцията на СССР от 1965година, ама не ми се търси кой монголски ахмак я беше предложил и клептоманите от КПСС - приели.
С тая Констинтиция сте в Африка и е вярно. Няма да ви съберат ВНС, за да я променят. Все едно да кажеш на пристрастен крадец, ама моля те поне 2 дни недей да крадеш?
Те са наркомани тия ( в парламенто ), щом си плащат по 200 хил. лв за депутатско място и то без гаранция за 4 години мандат?
Явно ги избиват по-бързо
----------------------------
П.П. Бягайте от БГ и след 5 години като рухне сегашния модел, щото ще останат само цигани и депутати - после ще се върнете, но първо ще ги избиете или вкарате в затворите. Т'фа е накратко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТова е едно просто момче и още по мутрата му личи. Боко Тиквеняк няма как да сложи по-умен от него нейде да блести, щото ще му разклати стола.
Колкото и да е странно даже оня човекопитек Дянкуфф беше класи над тоя примат, дет' може само да присвива зъркелите и да гледа злобично. Те това ти е "държавата" - човеконенавистиници.
---------------------------------------
Най-добрият ви финмин беше Велчев - преструктурира задълженията и ви подготви за влизането в ЕС ( с опция за влизане в ЕЗ ).
Аз съм против влизане в ЕЗ, защото икономически растеж ще виси постоянно около 1-2%/годишно и по този начин разликата между Германия да кажем и нас ще се увеличава.
Трябва по-агресивна политика за ръст от 6-8%/годишно и то поне за 5-7 години трайно - тогава ще ги догоним.
П.П. Писал съм ви още преди 3-4 години, че в момента ще ви вкарат в дългова спирала, понеже критерии маанстрихт позволяват до 60% от БВП да имате държавен дълг.
И тоя смешник Лесовъдуфф какво очакваш да направи? Ще помпи дълг, за да може да преразпределя/за да може да краде.
Сложно ли обяснявам?
А за да стане, това твоето горе с по 5-6% БВП на година ТИ ТРЯБВА ИКОНОМИЧЕСКИ МОДЕЛ С ИНВЕСТИЦИИ И ТО ЧАСТНИ И МОРАЛЕН КАПИТАЛИЗЪМ, ЗА ДА СЕ ЗАМОГНЕМ И СТАНЕМ ПО СОЦИАЛНИ, ИНАЧЕ НЯМАМЕ ТАКОВА ПРАВО. НАВЪН ХОРАТА ЗА ЕДНО ПОКОЛЕНИЕ ВАДЯТ ЗА ТРИ СЛЕД ТЯХ, ИМАТ СИ ПАРИ ЗА ВСИЧКО, ТУКА ТОВА ЩЕ СТАНЕ, ПОНЕ СЛЕД ОЩЕ 30 ГОДИНИ, НО КОЙ ЩЕ СЛУША ЗАПАДА И ЕЦБ , те всичките или голяма част чакат на ПУТИН, нещо да откраднат, кога и как ще стане да имаме 6-8% БВП с тези ми ти закони и морал!!!
Коментар
-
Manyface God
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВъпреки комунистическото управление И ПРЕЗ последните 25 години включително и днес, кадърните хора развили собствен бизнес ОТ НУЛАТА, си имат и вили и коли и деца и курорти. За останалите НЕ МИ ПУКА, защото са мрънкащи мързеливци, ревящи за годините, през които крадяха от заводите. Обираме(изкупуваме) вилите на крадливи директорчета и офицерчета само заради терена, СЪБАРЯМЕ ГИ и вдигаме нови, истински такива.
Започнал съм от нулата, оцелял съм въпреки държавата и комунистическите и владетели. Тук съм се родил, тук ще си живея. България е по-стара от крадливия, убийствен, чумав комунизъм и в един момент ще го превъзмогне и него и чумавите му внуци(ГЕРБ).
Коментар
-
Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнениеА този "смешко" КАКВО ДА ГО ПРАВИМ???
Горанов: Трябва буфер за евентуални проблеми във финансовата система
Има напредък, след колко национални катастрофи с мараториуми по външен дълг, ТОЯ се замисли. АМИ ПРЕМИ ЕВРОТО И ОСТАВИ ЕЦБ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА!!!!
То бива да са толкова малоумни, ама чак пък толкова??? Не знам това къде ще му излезе края??
Колкото и да е странно даже оня човекопитек Дянкуфф беше класи над тоя примат, дет' може само да присвива зъркелите и да гледа злобично. Те това ти е "държавата" - човеконенавистиници.
---------------------------------------
Най-добрият ви финмин беше Велчев - преструктурира задълженията и ви подготви за влизането в ЕС ( с опция за влизане в ЕЗ ).
И тоя смешник Лесовъдуфф какво очакваш да направи? Ще помпи дълг, за да може да преразпределя/за да може да краде.
Сложно ли обяснявам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМа не моа ви разбера.Гласувате за Буци търчите да му пипате мускулите а после кво да ги правим.Ами помолете здравната каса да открие нови клинични пътеки
Аз ли да съм гласувал за него.??? Ами в такъв случай за кого да гласуват хората???
С Луканова, конституция, ТИ КАКВО ОЧАКВАШЕ ДА СЕ СЛУЧВА???
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМа не моа ви разбера.Гласувате за Буци търчите да му пипате мускулите а после кво да ги правим.Ами помолете здравната каса да открие нови клинични пътекиThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнениеА този "смешко" КАКВО ДА ГО ПРАВИМ???
Горанов: Трябва буфер за евентуални проблеми във финансовата система
Има напредък, след колко национални катастрофи с мараториуми по външен дълг, ТОЯ се замисли. АМИ ПРЕМИ ЕВРОТО И ОСТАВИ ЕЦБ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА!!!!
То бива да са толкова малоумни, ама чак пък толкова??? Не знам това къде ще му излезе края??
Коментар
Коментар