IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Спокойно!

БГ е висша раса и е писано винаги да се пръсва по света, за да ограмотява приматите.

Тук още не можете да си изградите мениджърите, па какво остава за лийдършип-а ( водачите ).

Добрият мениджър бачка с материя'л, който има - не мрънка, ами действа. Лидършийп е друга бира, там се гради още по-трудно и е цяла наука.
    ---------

П.П. Пешо, нищо не пробутвам, бре злобно човече от село. Търпеливо ви градя Империята и ще стане. Млъкни малко като не знаеш кога, какво да кажеш
    Мани ги тия мениджъри това е долна класа.Ние си имаме Императори Богове и Пророци

Коментар

• А този "смешко" КАКВО ДА ГО ПРАВИМ???

Горанов: Трябва буфер за евентуални проблеми във финансовата система

Има напредък, след колко национални катастрофи с мараториуми по външен дълг, ТОЯ се замисли. АМИ ПРЕМИ ЕВРОТО И ОСТАВИ ЕЦБ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА!!!!

То бива да са толкова малоумни, ама чак пък толкова??? Не знам това къде ще му излезе края??

Коментар

• Спокойно!

БГ е висша раса и е писано винаги да се пръсва по света, за да ограмотява приматите.

Тук още не можете да си изградите мениджърите, па какво остава за лийдършип-а ( водачите ).

Добрият мениджър бачка с материя'л, който има - не мрънка, ами действа. Лидършийп е друга бира, там се гради още по-трудно и е цяла наука.
        ---------

П.П. Пешо, нищо не пробутвам, бре злобно човече от село. Търпеливо ви градя Империята и ще стане. Млъкни малко като не знаеш кога, какво да кажеш

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Няма да прочета щото няма такива.
          Има. Само аз познавам двадесетина такива - съседи, съученици, колеги.
          Не са синове на директори и на комуняги. Започнали са от нулата.
          Това е България, това е двигателя и. Не ми говори за разни измекяри.
          The strongest stand last.

Коментар

Ти прочете ли внимателно какво съм написал?Тази учителка е пенсионер от 15 години.На 70 години какви частни училища какви пет лева?
            За 25 години псевдопреход КОЛКО ПРОТЕСТА ПРОТИВ СТОЙНОСТТА НА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА имаше в България????

НУЛА!

Тоя народ тепърва ще си осъзнава интереса. 25 години не дефинира никакви интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
              Няма да прочетеш, защото се притеснявам за безопасността на такива хора и няма да им вея имената из форуми. Във всеки квартал има инициативни хора, успели само с труд.

А тия българи, който смяташ, че обиждам , просто ги описвам.
              Ако се обиждат от описание и от истината, проблема си е техен.

Умните като мен не се оставят, да зависят от тикви.
              Няма да прочета щото няма такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                Добрата учителка, умната, квалифицираната, която знае 2-3 езика, отдавна не работи в 3463463 СОУ за 200 лева. Тя е вече някъде, къде се ценят и заплащат уменията и знанията и. Дали в частно училище с преподаване на езици в България или някъде на запад (но не и в раша), не е важно. В 34656356 СОУ са останали кретащите до пенсия бабички или малограмотни начални учителки, които няма какво друго да правят. Факт.
                Същата работа с милиционерите!

П.П.....едИнични!
                Ти прочете ли внимателно какво съм написал?Тази учителка е пенсионер от 15 години.На 70 години какви частни училища какви пет лева?

Коментар

Надявах че прочета името на поне един кадърен умен и честен бизнесмен.Тръгнал от нулата и забогатял щото е умен трудолюбив и почтен.А тия българи които ти обиждаш никога няма да отидат да протестират щото е безсмислено.ГЕРБ ще продължава с държавните субсидии да купува циганите и да фалшифира изборите,Ще печели все по убедително.Ще продължава да трупа дефицит и да взима кредити докато нещата се сговнят и държавата фалира.Тогава умните като теб ще разберат как тиквата ги е прекарала....Бедните които са бедни щото са мързеливи и мрънкащи пак ще са такива само бройката им ще се увеличи .....
                  Няма да прочетеш, защото се притеснявам за безопасността на такива хора и няма да им вея имената из форуми. Във всеки квартал има инициативни хора, успели само с труд.

А тия българи, който смяташ, че обиждам , просто ги описвам.
                  Ако се обиждат от описание и от истината, проблема си е техен.

Умните като мен не се оставят, да зависят от тикви.

Коментар

Аз говоря за еденични случаи както в Щатите.Писва му на някой грабва калашника влиза в мола или където и да е и започва.Да говориш че всички бедни са такива щото са мързеливи е смешно.как примерно една учителка която взима пенсия 165 лева да е богата?
                    Добрата учителка, умната, квалифицираната, която знае 2-3 езика, отдавна не работи в 3463463 СОУ за 200 лева. Тя е вече някъде, къде се ценят и заплащат уменията и знанията и. Дали в частно училище с преподаване на езици в България или някъде на запад (но не и в раша), не е важно. В 34656356 СОУ са останали кретащите до пенсия бабички или малограмотни начални учителки, които няма какво друго да правят. Факт.
                    Същата работа с милиционерите!

П.П.....едИнични!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      Бе и аз ги чаках да грабнат оръжието, вече четвърт век, ама.....
                      Даже ти беше писал онзи ден, че си песимист и тая няма да стане.
                      За съжаление в България остана и остава все по-некачествен матрЯл. Роби, които мрънкат само пред телевизора на салатка и ракийка, а пред местния робовладелец са първи подмазвачи, подлизурковци и са готови да предадат всеки за да запазят заплатката си от 500 лева с която едва оцеляват, но като се знаят, че не стават за нищо друго в един конкурентен свят си траят.
                      Е има и успяващи свестни хора, но са все по-малко малцинство. Останалите "успели" в България са все бивши ченгета, десе мутри и бивши партийни началници до един станали такива благодарение на подарената им власт от партията...разбирай бекапе-капеSS и обслужващите ги ДС и КГБ.
                      Аз говоря за еденични случаи както в Щатите.Писва му на някой грабва калашника влиза в мола или където и да е и започва.Да говориш че всички бедни са такива щото са мързеливи е смешно.как примерно една учителка която взима пенсия 165 лева да е богата?

Коментар

Ей тия дето дето им викам мрънкащи мързеливци никога няма да хванат никакво оръжие, защото историята е доказала, че са овчедушно стадо. Мачкаше ги и социализма, тогава им харесваше. Чехи, унгарци и поляци хванаха оръжието, а нашите, същите тези, на които сега се надяваш, отидоха да ги бият наравно с руснаците.
                        Да не говорим, че са на свършване такива. Чешат си езика над чашата с кисела ракия, на един протест не можеш ги изкара.. Щели оръжие да грабват.
                        А ако някой случайно се обърка, та вземе да грабне, повярвай, аз ще съм последната му грижа. Такива като мен хората ги познават, знаят как са постигнали всичко, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ самите хора. Ако ще се грабва сопа, комундетата във властта трябва да ги е страх точно от такива като мен, защото имам какво да губя и даром няма да го дам. Та, не мързеливите овце не заплахата, те са инструмента.
                        Надявах че прочета името на поне един кадърен умен и честен бизнесмен.Тръгнал от нулата и забогатял щото е умен трудолюбив и почтен.А тия българи които ти обиждаш никога няма да отидат да протестират щото е безсмислено.ГЕРБ ще продължава с държавните субсидии да купува циганите и да фалшифира изборите,Ще печели все по убедително.Ще продължава да трупа дефицит и да взима кредити докато нещата се сговнят и държавата фалира.Тогава умните като теб ще разберат как тиквата ги е прекарала....Бедните които са бедни щото са мързеливи и мрънкащи пак ще са такива само бройката им ще се увеличи .....

Коментар

А туй то...

Хампарцумян: Не е работа на БНБ да определя лихвите по кредитите
                          Номенклатурен плъх и то не сменяем, което е прекалено съмнително, вече
                          И май е забравил, вече какво работи, което е опасно, Регулатора на БАНКИТЕ не пипа лихвите, но защото сме във ВАЛУТЕН БОРД и все пак им влияе, така или иначе, тъй като БНБ работи на сеньораж , смешно е ....

Сеньоражът на БНБ и еврото
                          Last edited by DutyFree; 03.12.2015, 10:41.

Коментар

• А туй то...

Хампарцумян: Не е работа на БНБ да определя лихвите по кредитите

Коментар

Точно ей тия разсъждения ще строшат главата на много хора.Ей тия дето дето им викаш мрънкащи мързеливци утре мое да грабнат оръжието и да се окажеш ти кадърния я без дете я без жена....А иначе в Българие я пълно с умни работливи честно забогатели бизнесмени.Очаквам да ми посочиш един такъв.
                              Ей тия дето дето им викам мрънкащи мързеливци никога няма да хванат никакво оръжие, защото историята е доказала, че са овчедушно стадо. Мачкаше ги и социализма, тогава им харесваше. Чехи, унгарци и поляци хванаха оръжието, а нашите, същите тези, на които сега се надяваш, отидоха да ги бият наравно с руснаците.
                              Да не говорим, че са на свършване такива. Чешат си езика над чашата с кисела ракия, на един протест не можеш ги изкара.. Щели оръжие да грабват.
                              А ако някой случайно се обърка, та вземе да грабне, повярвай, аз ще съм последната му грижа. Такива като мен хората ги познават, знаят как са постигнали всичко, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ самите хора. Ако ще се грабва сопа, комундетата във властта трябва да ги е страх точно от такива като мен, защото имам какво да губя и даром няма да го дам. Та, не мързеливите овце не заплахата, те са инструмента.

Коментар

• Бе и аз ги чаках да грабнат оръжието, вече четвърт век, ама.....
                                Даже ти беше писал онзи ден, че си песимист и тая няма да стане.
                                За съжаление в България остана и остава все по-некачествен матрЯл. Роби, които мрънкат само пред телевизора на салатка и ракийка, а пред местния робовладелец са първи подмазвачи, подлизурковци и са готови да предадат всеки за да запазят заплатката си от 500 лева с която едва оцеляват, но като се знаят, че не стават за нищо друго в един конкурентен свят си траят.
                                Е има и успяващи свестни хора, но са все по-малко малцинство. Останалите "успели" в България са все бивши ченгета, десе мутри и бивши партийни началници до един станали такива благодарение на подарената им власт от партията...разбирай бекапе-капеSS и обслужващите ги ДС и КГБ.

Коментар

Working...
                                X