IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя)
    Продажник за няколко сребърника, няма моралното право да дава оценка на другите
    Старите 'орица са казали, че когато чиляк сочи към някого с пръст, то нека не забравя, че останалите 3 свити пръста сочат към него самия.
    ----------------------------------

Уж си грамотна и можеше спокойно да си чукнеш в Гугъл: българия ядрени ракети

https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=...B5%D1%82%D0%B8

ще ти извади доста резултати и си четеш. Ако искаш вярвай, ако искаш - не вярвай.
    ------------------------------------------------

Единствено контрирах, че според твоята пача логика, дето се разврещя за ядреното оръжие, големия проблем се оказа, че няма да е монголско.

Ето и един колега също ти каза: ДА! В България 40 години имаше ядрено оръжия! Кое не ти е ясно? Точно от "братята ти" - те ни го бяха натресли, щото бяхме бушон. Ако стане конфликт - натискаме копчетата и ни затриват.

Лай още, че ме кефиш

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ти майтапиш ли се 20 шервания са адски много - релно всяко шерване директно праща статията на още поне 200 човека. Така с 20 шервания една статия вместо да се види от само 400-500 човека и да се прочете от 4-5 се вижда от над 5000 човека. Като сложиш и лайковете и тези 5000 вече може да ударят 10000 човека - и това е статия без особен интерес към нея. Като при това всяко шерване се приема като препоръка от този който я шервал. Така ако нормално хората четят половин процент от това което виждат това може да вдигне и този процент доста.
      не, ти се майтапиш
      20 шервания са "цели" 20 човека, съзрели нещичко, което да препратят
      ...не ми се мисли, че някои платени тролове може да са в тази "бройка"
      другите ти мултипликации са свободни съчинения

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
        За сравнение страницата дъни 1000 посещения още до обяд, па материалите се пускат да изляват в 9часа.D
        Това за твоята страница ли става дума- щото фейсбук казва 1371 посещения

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          това, което си писал за 20 шервания за 10 часа при Дневник е смешно
          Означава изключително нисък интерес към статии на медия с претенции за значимост и авторитет на пазара за новини сред публиката й в социалната медия
          Никога не съм следяла медия във Фейсбук и чак ми стана интересно, конкретно за Дневник, толкова ли са зле и за какво харчат парите от помощи(колко милиона бяха) - само за тролове в мненията ли? Или за едностранни статии?
          В последната година почти не ги чета.
          Предпочитам западните медии...дори за български новини ...пред днешния Дневник.

Не ми набутвай Блиц или ПИК, макар добър специалист по медии, да би казал, че във всяка жълта медия има и нещо полезно... Но, ако си предубеден трудно ще го признаеш.
          Ти майтапиш ли се 20 шервания са адски много - релно всяко шерване директно праща статията на още поне 200 човека. Така с 20 шервания една статия вместо да се види от само 400-500 човека и да се прочете от 4-5 се вижда от над 5000 човека. Като сложиш и лайковете и тези 5000 вече може да ударят 10000 човека - и това е статия без особен интерес към нея. Като при това всяко шерване се приема като препоръка от този който я шервал. Така ако нормално хората четят половин процент от това което виждат това може да вдигне и този процент доста.

Коментар

Кви 200 души - това според мен е недостижим връх. Силно ме съмнява повече от 20 човека да я четат редовно тази тема и от тези 20, 10 са платени тролове на Прасчо.
            Нямам точните данни, но там някъде са.

Кажи ми сега нормален чиляк ( Българин ) ще се напъва ли тук да става за резил като тази тема да кажем се чете от 60 души/дневно?

П.П. После се чудят що ги сурваквам с дългосвирещите като ми писне. Ма, то големо дуене, големо чудо все едно са на конкурс Америка търси талант да'е ....

Фрост народ - слаба държава ( едни изживявания, едни чудеса ... )

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
              По принцип зависи как точно ще се организира страницата във фейс, но си на прав път - 10-15% се счита за нормално, ако достигне до аудиторията.

Пример давам, страницата на книгата ми бие в пъти подобни неща, но няма точно формула, по която да се засече 1 шеринг или лайк, колко достигания ще ти донесат.

Примерно, гледам, че тия вият тук като вълчици, а нямат представа, че този форум го гледат не повече от 200 души, а точно тази тема, да кажем 1/3.

За сравнение страницата дъни 1000 посещения още до обяд, па материалите се пускат да изляват в 9часа.

П.П. Чудя се на смешния им напън на тия неграмотници, дет' си мислят, че някой ги чете и гледа тук. И големо фукане/изфърляне/селения и т.н.

Как да му обясниш, че са пълен смех? Ти можеш ли?
              Е ти тогаз кво правиш тука ?

Коментар

Що, те хората в фейсбук гласуват според интересите си, и според това което харесват. Ако на някой не му харесва дадена медия просто ще спре да я лайква.

Но на теб не ти изнася това че се харесват насочеността на проамериканските медии и директно се игнорира проруския блиц,

а на откровения парцал пик очевидно хората го четят само заради клюките - никой не го взема на сериозно, и още по-малко иска приятелите му да го идентифицират с тази медия. Само това обяснява малкото лайквания на статии и шервания като се има в предвид че не малко хора са харесали самата медия. Та ПИК се възприема от читателите си като откровен жълт парцал, статии от който е срамно да шерваш
                това, което си писал за 20 шервания за 10 часа при Дневник е смешно
                Означава изключително нисък интерес към статии на медия с претенции за значимост и авторитет на пазара за новини сред публиката й в социалната медия
                Никога не съм следяла медия във Фейсбук и чак ми стана интересно, конкретно за Дневник, толкова ли са зле и за какво харчат парите от помощи(колко милиона бяха) - само за тролове в мненията ли? Или за едностранни статии?
                В последната година почти не ги чета.
                Предпочитам западните медии...дори за български новини ...пред днешния Дневник.

Не ми набутвай Блиц или ПИК, макар добър специалист по медии, да би казал, че във всяка жълта медия има и нещо полезно... Но, ако си предубеден трудно ще го признаеш.

Коментар

• Кви 200 души - това според мен е недостижим връх. Силно ме съмнява повече от 20 човека да я четат редовно тази тема и от тези 20, 10 са платени тролове на Прасчо.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                    Гледам, тук маранди обижда участничките "на възраст"......, така е, като му липсват доводи в словесните битки срещу ЕРУДИРАНИ участнички в споровете! Браво на дамите - отвсякъде го мачкат! Той и така си е смачкан...

На мен би ми било интересно - ако обиждащият може да сподели тук СВОЯТА версия, защо наближаващ 50-те, човек като него - все още не е имал времето да се ожени, да съгради жилище, да отгледа ПОНЕ едно дете /а се хвали с детето на брат си???/...

НЕГОВАТА версия е интересна, защото моята версия не се различава от тая - на много хора - за обратна ориентация на хората, които нямат интерес от хетеросексуална връзка за създаване на поколение...

Моля, да бъда разбран правилно - не казвам, че хомосексуалните не са хора като нас...

Ха де ...де го чукаш , де се пука ! На път си да уцелиш десятката !

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      цялата ти писаница показва, че по-скоро, не си заслужава да се обръща внимание на която и да било от посочените медии
                      Не ги деля на прасчови, борисовски, прокопиеви ... а на такива, в които поглеждам понякога само заглавията, такива които са чиста загуба на време и други, които чета
                      Що, те хората в фейсбук гласуват според интересите си, и според това което харесват. Ако на някой не му харесва дадена медия просто ще спре да я лайква.

Но на теб не ти изнася това че се харесват насочеността на проамериканските медии и директно се игнорира проруския блиц,

а на откровения парцал пик очевидно хората го четят само заради клюките - никой не го взема на сериозно, и още по-малко иска приятелите му да го идентифицират с тази медия. Само това обяснява малкото лайквания на статии и шервания като се има в предвид че не малко хора са харесали самата медия. Та ПИК се възприема от читателите си като откровен жълт парцал, статии от който е срамно да шерваш

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                        За съжаление и по-рано беше казано, тази тема е опропастена тотално. Спорят бесни русофоби, които мисията в живота им е да громят врага, а от другата страна им опонират неосъзнати русофили, които не могат да разберат, че е по-полезно да си българофил.
                        Тук напълно липсва темата за българската политика в настоящата реалност.
                        Дали пък не е защото сме най-силни само в общите приказки, където да спориш от омраза и ненавист е къде по-лесно, отколкото да се напънеш да кажеш нещо смислено.
                        Виждаш, че отбягването на теми от българската политика е откогато дойде на власт днешната коалиция.
                        Това показва, че тя е удобна за някого и усилията са насочени само към създаване на антируска нагласа.
                        Няма много място за чудене, къде остава българския интерес.

Те не спорят от омраза...а по задължение.

Коментар

• Стана ми интересно и реших да видя как се справя Прас прес с шерването нанейни статии във фейсбук през канала им във фейсбук. За днес няма НИТО ЕДНА шерната статия на блиц.

При ПИК е малко по-добре. Стигат до цели две шервания на статия.

Отиваме на дневник. 20 шервания вече са нормални за последните 10 часа рекорда е 56 шервания.

При офнюз нещата са като при дневник.

Марков - това специално за теб го пиша - НИТО ЕДНО ШЕРВАНЕ на статия от блиц - очевидно откровено руската пропаганда в откровено руски стил, не се харесва дори и на не малкото русофили в България. Стига си ни пускал на нас техните боклуци - и тук никой не ги чете.

Коментар

• Винаги съм си мислил, че форумите са място, където в дискусия и спор, човек може да провери доколко вижданията са му обосновани и междувременно да научи нещо ново или да навакса пропусната информация. В тази тема за съжаление такава "опасност" няма.
                            Лека нощ!

Коментар

• Гледам, тук маранди обижда участничките "на възраст"......, така е, като му липсват доводи в словесните битки срещу ЕРУДИРАНИ участнички в споровете! Браво на дамите - отвсякъде го мачкат! Той и така си е смачкан...

На мен би ми било интересно - ако обиждащият може да сподели тук СВОЯТА версия, защо наближаващ 50-те, човек като него - все още не е имал времето да се ожени, да съгради жилище, да отгледа ПОНЕ едно дете /а се хвали с детето на брат си???/...

НЕГОВАТА версия е интересна, защото моята версия не се различава от тая - на много хора - за обратна ориентация на хората, които нямат интерес от хетеросексуална връзка за създаване на поколение...

Моля, да бъда разбран правилно - не казвам, че хомосексуалните не са хора като нас...

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                                Той Гигов няма как да те обиди , щото като те плюят ти обявяваш че дъжд вали.
                                Шматки от селата...ми ти отде си бе, лясковски ?!
                                Е, какво да кажеш на неква истеричка, която веднага започна да кълне кой бил предател и кой не бил, докато се спомене, че БГ 40 години имаше ядрено оръжие.

-------------------

П.П. Идеята е, че ако са монголски ядрени ракети може, но ако се сложи да е друга - следва вой до месечината.

Смятай за какви шматки издухани иде реч
                                Last edited by aleks262; 05.12.2015, 13:21.

Коментар

Working...
                                X