IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Може ли такива работи да му пишеш, разби му цялото алиби, сега не може спа 7 дни поне. А пък за фатмак си е фатмак
    Пълна глупост Ватьо.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      Затова след антикомунистите аз най много мразя комунистите
      Много омраза колега,то не остана не мразена личност

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        дина на 19 години си можел да завършиш само като фатмак, ама офицер се става на 23-24 години. Аха.
        Може ли такива работи да му пишеш, разби му цялото алиби, сега не може спа 7 дни поне. А пък за фатмак си е фатмак

Коментар

Бе ти чуваш ли се какво говориш?Аз се съмнявам че ти изобщо си бил в Долна.Военен пилот по заслуги ба си ташака.Дръжте се сериозно бе хора.
          Ба си мамата чекай да си плюем у пазвата военен летец по заслуги ва си вица ба си смеха.Е нема такива капацитети нема
          Проблема си е твой. На мен ми писна от "знаещи".

Коментар

Аз не съм минал щото един твой колега партиен секретар написа в характеристиката на майка ми че дядо проявява безразличие към мероприятията на народната власт и е безпартиен.Написа също че синът на братовчедка и е извън пределите на страната.Това е причината.Затова след антикомунистите аз най много мразя комунистите

постоянно демонстрираш обратното..

В мотострелкови войски в Търново биха те взели в политическия профил..

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
              Не бяха два, обясних над два пъти вече и третия вариант, а за фатмак по заслуги го знае всеки..

пак ти го показвам, като за теб:

Офицери са ставали и цивилни лица по възрастово приравняване, назначавани по особена необходимост и по заслуги. След това тези вече офицери по желание завършват и учебното заведение задочно, ако им се кара самолетче. Тази възможност поне ти трябваше да я знаеш в този форум. Обаче в камионски войски едва ли е имало такива казуси, така че, простено ти е. Който разбрал, разбрал.
              Бе ти чуваш ли се какво говориш?Аз се съмнявам че ти изобщо си бил в Долна.Военен пилот по заслуги ба си ташака.Дръжте се сериозно бе хора.
              Ба си мамата чекай да си плюем у пазвата военен летец по заслуги ва си вица ба си смеха.Е нема такива капацитети нема

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

до 1981 г. взимаха фазани в армията но само по заставите защото нямаха хора за там.....
                Я да ми кажеш какви заслуги има един пубертет на 18 г. за да го направят офицер даже и без да е служил в казарма.....
                Лъжец от класа....
                Клеветник от класа, който трябва ги е разбрал заслугите, точно на форумно хюмне няма да отчитам дейност.
                За много обигран и всезнаещ се смяташ, но се замисли малко.

Коментар

Да не си потен
                  Не е потаен, а е таен агент на комунистите, пратен в Франция да гласува за Саркози.

Саркози е първи приятел на Путин и цялата му партия са за премахване на санкциите. Те бяха първите, изпратили официална делегация в Крим.

Та така ... нека да си гласува за нашия човек там.

Коментар

Няма да лъжеш.Клетвите в Долна се правеха на шести или седми ноември.И си се клел и в партията и партиец си бил щото иначе няма Долна.Така че на такъв като мен дето не го приеха по политически причини и после беше войник там не ги разправяй тия лафове.Мое ги пробутап на маранди и равновестко
                    Men не ме допуснаха до изпита- роднини зад граница- калифорния някакви 5-6 братовчеди

Коментар

не е така, приемаха всякакви, трябваха им бройки, ама ти нещо не си минал..
                      Аз не съм минал щото един твой колега партиен секретар написа в характеристиката на майка ми че дядо проявява безразличие към мероприятията на народната власт и е безпартиен.Написа също че синът на братовчедка и е извън пределите на страната.Това е причината.Затова след антикомунистите аз най много мразя комунистите

Коментар

Вариантите да станеш офицер през 1990 бяха два.Или военно училище или ШЗО останал на служба.Но по това време този вариянт не се прилагаше щото офицери имаше бол.А забравих понякога правеха и някой фатмак лмадши лейтенант по заслуги
                        Не бяха два, обясних над два пъти вече и третия вариант, а за фатмак по заслуги го знае всеки..

пак ти го показвам, като за теб:

Офицери са ставали и цивилни лица по възрастово приравняване, назначавани по особена необходимост и по заслуги. След това тези вече офицери по желание завършват и учебното заведение задочно, ако им се кара самолетче. Тази възможност поне ти трябваше да я знаеш в този форум. Обаче в камионски войски едва ли е имало такива казуси, така че, простено ти е. Който разбрал, разбрал.

Коментар

Разбирателю, офицери са ставали и цивилни лица по възрастово приравняване, назначавани по особена необходимост и по заслуги. След това тези вече офицери по желание завършват и учебното заведение задочно, ако им се кара самолетче. Тази възможност поне ти трябваше да я знаеш в този форум. Обаче в камионски войски едва ли е имало такива казуси, така че, простено ти е. Който разбрал, разбрал.

Схватливко, сматяй коооолкото искаш..

до 1981 г. взимаха фазани в армията но само по заставите защото нямаха хора за там.....
                          Я да ми кажеш какви заслуги има един пубертет на 18 г. за да го направят офицер даже и без да е служил в казарма.....
                          Лъжец от класа....

Коментар

Да, излагам се, да контактувам с клеветници и полунеидиоти. Шест години Монти ми чопли личните дела . Схватливкото Монти. Три години бате ти Пешо не може да допусне, че има и варианти, за които не знае. Много се надценяват и занимават форума с невъзможността си, да асимилират.
                            На един му трябваха две минути, на друг шест години са му малко..
                            Вариантите да станеш офицер през 1990 бяха два.Или военно училище или ШЗО останал на служба.Но по това време този вариянт не се прилагаше щото офицери имаше бол.А забравих понякога правеха и някой фатмак лмадши лейтенант по заслуги

Коментар

Да добре стана но после го разбрах.Във военните училища приемаха само комунисти и верни на партията.
                              не е така, приемаха всякакви, трябваха им бройки, ама ти нещо не си минал..

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

Идиот умора няма
                                Пък и Сарко има още нужда от мен, няма да го изоставям
                                Вие сте таен агент на руснаците и комунистите, разкрихме ви !

Само за Саркози, за тоз виден приятел на Путин !
                                Да не си помислите да гласувате за друг !

Само за Саркози - Путин, Партията и майор Деянов ви изказват лични благодарности !

Коментар

Working...
                                X