Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЗатова след антикомунистите аз най много мразя комунистите
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениедина на 19 години си можел да завършиш само като фатмак, ама офицер се става на 23-24 години. Аха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеБе ти чуваш ли се какво говориш?Аз се съмнявам че ти изобщо си бил в Долна.Военен пилот по заслуги ба си ташака.Дръжте се сериозно бе хора.
Ба си мамата чекай да си плюем у пазвата военен летец по заслуги ва си вица ба си смеха.Е нема такива капацитети немаThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеАз не съм минал щото един твой колега партиен секретар написа в характеристиката на майка ми че дядо проявява безразличие към мероприятията на народната власт и е безпартиен.Написа също че синът на братовчедка и е извън пределите на страната.Това е причината.Затова след антикомунистите аз най много мразя комунистите
постоянно демонстрираш обратното..
В мотострелкови войски в Търново биха те взели в политическия профил..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНе бяха два, обясних над два пъти вече и третия вариант, а за фатмак по заслуги го знае всеки..
пак ти го показвам, като за теб:
Офицери са ставали и цивилни лица по възрастово приравняване, назначавани по особена необходимост и по заслуги. След това тези вече офицери по желание завършват и учебното заведение задочно, ако им се кара самолетче. Тази възможност поне ти трябваше да я знаеш в този форум. Обаче в камионски войски едва ли е имало такива казуси, така че, простено ти е. Който разбрал, разбрал.
Ба си мамата чекай да си плюем у пазвата военен летец по заслуги ва си вица ба си смеха.Е нема такива капацитети нема
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
до 1981 г. взимаха фазани в армията но само по заставите защото нямаха хора за там.....
Я да ми кажеш какви заслуги има един пубертет на 18 г. за да го направят офицер даже и без да е служил в казарма.....
Лъжец от класа....
За много обигран и всезнаещ се смяташ, но се замисли малко.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеДа не си потен
Саркози е първи приятел на Путин и цялата му партия са за премахване на санкциите. Те бяха първите, изпратили официална делегация в Крим.
Та така ... нека да си гласува за нашия човек там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНяма да лъжеш.Клетвите в Долна се правеха на шести или седми ноември.И си се клел и в партията и партиец си бил щото иначе няма Долна.Така че на такъв като мен дето не го приеха по политически причини и после беше войник там не ги разправяй тия лафове.Мое ги пробутап на маранди и равновестко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениене е така, приемаха всякакви, трябваха им бройки, ама ти нещо не си минал..
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеВариантите да станеш офицер през 1990 бяха два.Или военно училище или ШЗО останал на служба.Но по това време този вариянт не се прилагаше щото офицери имаше бол.А забравих понякога правеха и някой фатмак лмадши лейтенант по заслуги
пак ти го показвам, като за теб:
Офицери са ставали и цивилни лица по възрастово приравняване, назначавани по особена необходимост и по заслуги. След това тези вече офицери по желание завършват и учебното заведение задочно, ако им се кара самолетче. Тази възможност поне ти трябваше да я знаеш в този форум. Обаче в камионски войски едва ли е имало такива казуси, така че, простено ти е. Който разбрал, разбрал.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеРазбирателю, офицери са ставали и цивилни лица по възрастово приравняване, назначавани по особена необходимост и по заслуги. След това тези вече офицери по желание завършват и учебното заведение задочно, ако им се кара самолетче. Тази възможност поне ти трябваше да я знаеш в този форум. Обаче в камионски войски едва ли е имало такива казуси, така че, простено ти е. Който разбрал, разбрал.
Схватливко, сматяй коооолкото искаш..
до 1981 г. взимаха фазани в армията но само по заставите защото нямаха хора за там.....
Я да ми кажеш какви заслуги има един пубертет на 18 г. за да го направят офицер даже и без да е служил в казарма.....
Лъжец от класа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДа, излагам се, да контактувам с клеветници и полунеидиоти. Шест години Монти ми чопли личните дела . Схватливкото Монти. Три години бате ти Пешо не може да допусне, че има и варианти, за които не знае. Много се надценяват и занимават форума с невъзможността си, да асимилират.
На един му трябваха две минути, на друг шест години са му малко..
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеДа добре стана но после го разбрах.Във военните училища приемаха само комунисти и верни на партията.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron
Идиот умора няма
Пък и Сарко има още нужда от мен, няма да го изоставям
Само за Саркози, за тоз виден приятел на Путин !
Да не си помислите да гласувате за друг !
Само за Саркози - Путин, Партията и майор Деянов ви изказват лични благодарности !
Коментар
Коментар