IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво стана с манголските басни за "траки" и "славяни" по тия земи?

Лъжи, лъжи, лъжи .....

Ако е решил Господ в продължението ще повдигна завесата кои са Българите още по-точно. Лошото е, че взех много бързо да се изморявам. Старост-нерадост, а най-много ме изморява мурзилската фростотия, която се лее всеки божи ден тук и аз трябва да я чета

Разбирам защо са казали 'орицата, че за силен вятър и фрост чиляк прегради няма ....

Коментар

• Трудно се бачка с роби, които денонощно облъчват с глупости и само в полза на една северна пещерна държава или на туреция. Точно няколко разменени съобщия са ми достатъчни, за да видя кой стои насреща ми
      -------------------------------------------------------------------

Отец Паисий, поп Йовчо и йеросмонах Спиридон говорят за тази паметна битка през 378г., в която Българите разбили 80 000 византийска армия и убили император Валент.

Анастасий Библиотекар (ок.810 – 879/880) съобщава, че след разделянето на Римската империя през 364 г. при императорите Валентиниан I (321 – 375) и Валент (328 – 378) „българският народ връхлетял и заел всички страни по Дунав“. Анастасий Библиотекар пояснява също така, че: „БЪЛГАРИТЕ ОБЕДИНИЛИ СВОЕТО ОТЕЧЕСТВО СЪГЛАСНО РОДСТВЕНОТО ИМ ПРАВО“.Тоест тези дето са „връхлетели“ и тия, дето са заварени са от един народ и са се обединили.

Историците, включително и арабските пишат, че по това време световният език на дипломацията е Българският…!!!
      ------------------------------------------------------------------

П.П. Трудно е да се повдигнат роби, но все пак ще опитаме. Няма кой да го направи иначе. План Б да измрат, защото пречат. Роб винаги си остава роб

Направо се просълзих от дитирамбите за циганина бай Тошоу колко найс била БГ Империя тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
        Имхотеп, не се тревожи. Ще се върне, ще разкаже сам. То не останало, някакви две седмици.
        Да не е в ареста за някоя малка измама?
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Разбира се, но ортодоксалните евроатлантици за мен са едни от най-неприятните слагачи, които нямат никакво намерение да се развиват, защото и така са си добре.
          Като цяло са неприятни всички, които продават националния интерес, било то за рубли или долари! В този контекст, се дразня на неглижирането и преиначаването на исторически факти, поради политически причини! За мен е най-малкото неморално, а и никак не отговаря на демократичните ценности!
          Апропо, продавачите на национален интерес в долари са доста повече от тези в рубли (да не говорим за кандидатите за тази „служба“), което е разбираемо. Очевидно е безопасно, дори и да не е основна дейност в НПО не пречи съвместяването на тази активност със сладка позиция в държавно учреждение. Бюджетите са несравнимо по-големи и дори можеш да се гърчееш, пардон евроатлантизираш, по която си искаш медия.
          Четох, че наскоро Иво Инджев е оглавил за България, новия отдел на ЕС за „Възпиране на руска пропаганда“.. Та ако си последователен в плюенето на Русия и поне малко талантлив, гладен няма да останеш, пък моралът е относително понятие в днешно време, за избралите тази кариера.
          Успехи.
          Съгласен съм с това което казваш, първата част. Относно Иво Инджев не мога да кажа нищо, но такова нещо като "Възпиране на руска пропаганда" е наложително да има.
          Само дас напомня, че повода за този диалог беше едно твое твърдение за броя на загиналите в руско-турската война. Ти не си виновен за това, но то е резултат именно от промиване на мозъците от точно същата руска пропаганда от '45 насам.
          Толкова много лъжи са загнездени в главата на българина от малко дете, че всяка истина за повечето звучи като лъжовна пропаганда.
          Ами я спомени ся коя година е основана Българската държава?
          ще подскажа че е доста преди 681.

Това горното е за да покаже какви вреди е нанесла на България не някоя друга, а точно руската пропаганда. Това си е престъпление срещу България, но не виждам някой да е в пандиза.
          Така че борба с руската пропаганда си трябва. Полезно е за България.
          Лошото е че някои хора (ти включително) няма да си размърдат мозъците като чуят или прочетат нещо да проверят раязлични източници, а ще ревнат с пълен глас: Ааааа! Лъжа!
          Никой не разбира и не знае всичко. За това човек чете, и ако не вярва, чете още. Разбира се това не важи за гьотверените и мурзилките.
          Освен че са нагли, бездуховни нещастници, са и много, ама много прости.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• С голямо прискърбие ще трябва да съобщя, че днешните българи нямат нищо общо с прабългарите....
            Тази днешната "империя" не е онази империя.......

пп Дето се казва още един император с балончета в ръце....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Много ниска топка ми е да коментирам някаква ДС партия като ДПС, колега, за която от дни не спирате да дуднете глупости как Соколовски бил най-големият "българин".

Това балансиране ви е мирният път. Ако си много отворен, то тогава не е проблем да се сбиете с туреция и ссср накуп, но доколкото знам ти ще стреляш срещу българите и затова ще те изчакаме да пукнеш преди да ги ударим
              Ето на това му казвам клевета в най-чист вид: НИКОГА не съм твърдял нищо подобно за Доган. Четете внимателно, преди да пишете.
              Освен това, точно вие говорите за нас, българите "вие". "Пукването " - отделно, ама какъвто авторът, такива и писанията му: Нелепи.

Коментар

"Оправяне на фактология", "помпане на история". Браво на колегата.
                Защо, обаче, същият загърби факта на разцепление в ДПС и е ли същото фактическо или за пред хора? Гледам долното и мъка ме мъчи как така, в Западна Европа нищо не се случва, а тя само "ни балансира в момента". За чий ѝ е точно да "балансира" бившия си пъп, не е ясно - нали уж няма да изпадне?
                И още нещо: В момента, най-сериозните нетни щети от бежанската криза са именно в западна Европа. Тук /в "Империята" / какво точно има освен велики мераци, та още и да се разпада?
                Много ниска топка ми е да коментирам някаква ДС партия като ДПС, колега, за която от дни не спирате да дуднете глупости как Соколовски бил най-големият "българин".

Това балансиране ви е мирният път. Ако си много отворен, то тогава не е проблем да се сбиете с туреция и ссср накуп, но доколкото знам ти ще стреляш срещу българите и затова ще те изчакаме да пукнеш преди да ги ударим

Коментар

• Обратно към темата, какво мислят някои спорни персони

Коментар

Интересно, когато се обърне каруцата и доларчетата станат по две за лев, ще ли са още толкова активни същите тези като евроатлантически, или като "про-руски" слагачи? Кой ще ги потупва по рамото, завалиите?
                    Въпреки че и на мен ми се иска, скоро $ няма да стане по 2 за лев/ поне 50г/ А иначе като станат по 2 за лев ще се преориентират

Коментар

• Това е мой проблем да ти оправя фактологията, ти само дай историята, аз ще я напомпя и кача. С право се е занимавал, а не с медицина, професор Булгаро.
                      "Оправяне на фактология", "помпане на история". Браво на колегата.
                      Защо, обаче, същият загърби факта на разцепление в ДПС и е ли същото фактическо или за пред хора? Гледам долното
                      Ако някой ден успеете да излезете от матрицата за манголия и че вечно трябва да се подравнявате по нея, то тогава кокошата слепота ще падне и вероятно бихте успели да видите, че БГ Империя и Византия, от много историци се разглеждат като едно цяло.

Тоест пъпът на Цивилизацията за Европа е бил тук, което предполага най-висок жизнен стандарт и удобства за обитателите.

Нормално е и политически правилно БГ Империя да компенсира по мирен път гаменските посегателства на некфи смешни млади държавички като Туреция и СССР ( пръкнали се преди едва 100 годинки ).

Запад Европа е точно балансьор в момента за шок и ужасТ на тюркските и манголски тротинетки, плъзнали из форумите
                      и мъка ме мъчи как така, в Западна Европа нищо не се случва, а тя само "ни балансира в момента". За чий ѝ е точно да "балансира" бившия си пъп, не е ясно - нали уж няма да изпадне?
                      И още нещо: В момента, най-сериозните нетни щети от бежанската криза са именно в западна Европа. Тук /в "Империята" / какво точно има освен велики мераци, та още и да се разпада?

Коментар

• Ако някой ден успеете да излезете от матрицата за манголия и че вечно трябва да се подравнявате по нея, то тогава кокошата слепота ще падне и вероятно бихте успели да видите, че БГ Империя и Византия, от много историци се разглеждат като едно цяло.

Тоест пъпът на Цивилизацията за Европа е бил тук, което предполага най-висок жизнен стандарт и удобства за обитателите.

Нормално е и политически правилно БГ Империя да компенсира по мирен път гаменските посегателства на некфи смешни млади държавички като Туреция и СССР ( пръкнали се преди едва 100 годинки ).

Запад Европа е точно балансьор в момента за шок и ужасТ на тюркските и манголски тротинетки, плъзнали из форумите

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          Разбира се, но ортодоксалните евроатлантици за мен са едни от най-неприятните слагачи, които нямат никакво намерение да се развиват, защото и така са си добре.
                          Като цяло са неприятни всички, които продават националния интерес, било то за рубли или долари! В този контекст, се дразня на неглижирането и преиначаването на исторически факти, поради политически причини! За мен е най-малкото неморално, а и никак не отговаря на демократичните ценности!
                          Апропо, продавачите на национален интерес в долари са доста повече от тези в рубли (да не говорим за кандидатите за тази „служба“), което е разбираемо. Очевидно е безопасно, дори и да не е основна дейност в НПО не пречи съвместяването на тази активност със сладка позиция в държавно учреждение. Бюджетите са несравнимо по-големи и дори можеш да се гърчееш, пардон евроатлантизираш, по която си искаш медия.
                          Четох, че наскоро Иво Инджев е оглавил за България, новия отдел на ЕС за „Възпиране на руска пропаганда“.. Та ако си последователен в плюенето на Русия и поне малко талантлив, гладен няма да останеш, пък моралът е относително понятие в днешно време, за избралите тази кариера.
                          Успехи.
                          Интересно, когато се обърне каруцата и доларчетата станат по две за лев, ще ли са още толкова активни същите тези като евроатлантически, или като "про-руски" слагачи? Кой ще ги потупва по рамото, завалиите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            Винаги е добре когато има развитие.
                            Успехи.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                              Домашна баница, айрян и топъл шал за модката, която му е изпраскала банана

Поздрав! ( Търново е с модките )

https://www.facebook.com/ziezibook/v...8630171705097/
                              И откога сте вече търновец, Колега? А?

Коментар

• Имхотеп, не се тревожи. Ще се върне, ще разкаже сам. То не останало, някакви две седмици.

Коментар

Working...
                                X