Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Средни заплати във Франция за 2013 г. (чисти, след удръжки и данъци)
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеKak 1200 , какво говориш- ей сега погледнах обява за работа- стартово 15 евро на час, моята е 2200 минимум на месец чисто
Разбирам защо си толкова активен тук като руски трол
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеKak 1200 , какво говориш- ей сега погледнах обява за работа- стартово 15 евро на час, моята е 2200 минимум на месец чисто, колегите ми получават повече/постоянен договор и други такива, сега ще има премия за колегите ми 120%, за мен гол х...
Във фирмата няма чалми, но иначе са в цяла германияhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеПилота по заслуги моля те запри се и не се намесвай в чужди разговориLast edited by Хайърсъзов!; 11.12.2015, 12:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеА колко е кредита и колко време ще го плаща?Лихвата
http://www.meilleurtaux.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеА? Страшна политика! Едикойси ватник нямал пари за къща и тролил в полза на Путин от немска квартира. Ей, Щирлиц такъв..
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеНямам никаква идея как изглежда къща за 20 или 40К и честно казано не искам и да знам. Мой много близък приятел си взе къща за около 300К близо до Леверкузен, не е точно това което харесвам, два пъти по-малка е от моята, но е минималното което бих си взел. На тоя фон - 20К за къща? Сигурно върви с воя на мюезина в 5 сутринта като екстра, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеKak 1200 , какво говориш- ей сега погледнах обява за работа- стартово 15 евро на час, моята е 2200 минимум на месец чисто, колегите ми получават повече/постоянен договор и други такива, сега ще има премия за колегите ми 120%, за мен гол х...
Във фирмата няма чалми, но иначе са в цяла германия
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЗащо пишеш без да четеш- КЪЩА Е КУПИЛ МОЙ БИВШ КОЛЕГА В РАЙОНА НА КАЙЗЕРСЛАУТЕРН.
Аман от неграмотници
А иначе около мен има къща и за 20 000, но кой я знае колко още ще трябват за ремонт
http://www.seloger.com/immobilier/ac...8/bien-maison/
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЗащо пишеш без да четеш- КЪЩА Е КУПИЛ МОЙ БИВШ КОЛЕГА В РАЙОНА НА КАЙЗЕРСЛАУТЕРН.
Аман от неграмотници
А иначе около мен има къща и за 20 000, но кой я знае колко още ще трябват за ремонт
Коментар
-
Аман от неграмотници
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеКолко типично за мурзилка - в северен рейн вестфалия да се забиеш точно там където са се набутали циганите. И каква е тая къща на цената на панелка, у циганската махала ли сте бе?
Бах го стандарта - на социал в циганската махала. И после що чакаме Путин да дойде да ни оправи.
Аман от неграмотници
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМи от написаното останах с впечатлението че масово народа в тоя район получава между 1200 и 1500 евро чисто месечно.Имате ли от новите европейци с чалми в тоя район?
Във фирмата няма чалми, но иначе са в цяла германияLast edited by v_tin; 11.12.2015, 11:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе е точно така за 180те евро- ако си купиш къща, или апартамент или си плащаш сам всички сметки си правиш договор с всеки от доставчиците. За тока знам че при срещата доставчика те пита какви ел уреди имаш, колко е голямо семейството ти, колко често се ползуват ел уредите и ти предлагат план - на мой колега който си купи къща за 42000евро са у предложили план за 40-50 евро и в края на годината има уравняване- доплащаш или връщат, доколкото знам има и друг вариант, всеки месец отчитане, но малко немци са на този вариант. Повечето предпочитат да плаща твърда сума и на 6 месеца се прави засичане, изпращат ти известие, но уравняването е на годишна база. А за 180 евро- това са всички разходи без ТВ и интернет. Това е в северен рейн вестфалия-НРВ. Аз съм на 100км от къолн, дортмунт, 110км от франкфурт- има доста работа тук, доходите- ами нормални са за тук, все едно в Бг да получаваш около 1200-1500лв
Бах го стандарта - на социал в циганската махала. И после що чакаме Путин да дойде да ни оправи.Last edited by mibova; 11.12.2015, 12:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе е точно така за 180те евро- ако си купиш къща, или апартамент или си плащаш сам всички сметки си правиш договор с всеки от доставчиците. За тока знам че при срещата доставчика те пита какви ел уреди имаш, колко е голямо семейството ти, колко често се ползуват ел уредите и ти предлагат план - на мой колега който си купи къща за 42000евро са у предложили план за 40-50 евро и в края на годината има уравняване- доплащаш или връщат, доколкото знам има и друг вариант, всеки месец отчитане, но малко немци са на този вариант. Повечето предпочитат да плаща твърда сума и на 6 месеца се прави засичане, изпращат ти известие, но уравняването е на годишна база. А за 180 евро- това са всички разходи без ТВ и интернет. Това е в северен рейн вестфалия-НРВ. Аз съм на 100км от къолн, дортмунт, 110км от франкфурт- има доста работа тук, доходите- ами нормални са за тук, все едно в Бг да получаваш около 1200-1500лв
Коментар
Коментар