IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Лихвите тук сега са 1,7% фиксирано за целия период за хипотечен заем.
    http://www.meilleurtaux.com/
    Барби много скъпи и мизерни бе ба си апартаментите...

Коментар

• Средни заплати във Франция за 2013 г. (чисти, след удръжки и данъци)
      Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Kak 1200 , какво говориш- ей сега погледнах обява за работа- стартово 15 евро на час, моята е 2200 минимум на месец чисто
      Аз мислех, че имаш висше образУвание, пък те ти дават заплата на работник
      Разбирам защо си толкова активен тук като руски трол

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Kak 1200 , какво говориш- ей сега погледнах обява за работа- стартово 15 евро на час, моята е 2200 минимум на месец чисто, колегите ми получават повече/постоянен договор и други такива, сега ще има премия за колегите ми 120%, за мен гол х...
        Във фирмата няма чалми, но иначе са в цяла германия
        Кога стана 2200,аз помня ,че даже се хвалеше с 1600
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Пилота по заслуги моля те запри се и не се намесвай в чужди разговори
          Селянина по заслуги, чужд е за мен, колкото и за теб. Офтопик е, така или иначе.
          Last edited by Хайърсъзов!; 11.12.2015, 12:45.

Коментар

А колко е кредита и колко време ще го плаща?Лихвата
            Лихвите тук сега са 1,7% фиксирано за целия период за хипотечен заем.
            http://www.meilleurtaux.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
              А? Страшна политика! Едикойси ватник нямал пари за къща и тролил в полза на Путин от немска квартира. Ей, Щирлиц такъв..
              Пилота по заслуги моля те запри се и не се намесвай в чужди разговори

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                Нямам никаква идея как изглежда къща за 20 или 40К и честно казано не искам и да знам. Мой много близък приятел си взе къща за около 300К близо до Леверкузен, не е точно това което харесвам, два пъти по-малка е от моята, но е минималното което бих си взел. На тоя фон - 20К за къща? Сигурно върви с воя на мюезина в 5 сутринта като екстра, а?
                А колко е кредита и колко време ще го плаща?Лихвата?

Коментар

Kak 1200 , какво говориш- ей сега погледнах обява за работа- стартово 15 евро на час, моята е 2200 минимум на месец чисто, колегите ми получават повече/постоянен договор и други такива, сега ще има премия за колегите ми 120%, за мен гол х...
                  Аз вярвам на теб а не на самохвалковците и изхвърлячите.Така че не им обръщай внимания.Простотията на няколко човека тука е потресаваща ама явно нямат по голям панаир за изява.

Коментар

Защо пишеш без да четеш- КЪЩА Е КУПИЛ МОЙ БИВШ КОЛЕГА В РАЙОНА НА КАЙЗЕРСЛАУТЕРН.
                    Аман от неграмотници
                    А иначе около мен има къща и за 20 000, но кой я знае колко още ще трябват за ремонт
                    Какви са тия къщи за 20 000 бе! По 5 квадратни метра площ и терен 10 м? ?
                    http://www.seloger.com/immobilier/ac...8/bien-maison/

Коментар

Защо пишеш без да четеш- КЪЩА Е КУПИЛ МОЙ БИВШ КОЛЕГА В РАЙОНА НА КАЙЗЕРСЛАУТЕРН.
                      Аман от неграмотници
                      А иначе около мен има къща и за 20 000, но кой я знае колко още ще трябват за ремонт
                      Нямам никаква идея как изглежда къща за 20 или 40К и честно казано не искам и да знам. Мой много близък приятел си взе къща за около 300К близо до Леверкузен, не е точно това което харесвам, два пъти по-малка е от моята, но е минималното което бих си взел. На тоя фон - 20К за къща? Сигурно върви с воя на мюезина в 5 сутринта като екстра, а?

Коментар

Аман от неграмотници
                        А? Страшна политика! Едикойси ватник нямал пари за къща и тролил в полза на Путин от немска квартира. Ей, Щирлиц такъв..

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                          Колко типично за мурзилка - в северен рейн вестфалия да се забиеш точно там където са се набутали циганите. И каква е тая къща на цената на панелка, у циганската махала ли сте бе?
                          Бах го стандарта - на социал в циганската махала. И после що чакаме Путин да дойде да ни оправи.
                          Аман от неграмотници

Коментар

Ми от написаното останах с впечатлението че масово народа в тоя район получава между 1200 и 1500 евро чисто месечно.Имате ли от новите европейци с чалми в тоя район?
                            Last edited by v_tin; 11.12.2015, 11:18.

Коментар

Не е точно така за 180те евро- ако си купиш къща, или апартамент или си плащаш сам всички сметки си правиш договор с всеки от доставчиците. За тока знам че при срещата доставчика те пита какви ел уреди имаш, колко е голямо семейството ти, колко често се ползуват ел уредите и ти предлагат план - на мой колега който си купи къща за 42000евро са у предложили план за 40-50 евро и в края на годината има уравняване- доплащаш или връщат, доколкото знам има и друг вариант, всеки месец отчитане, но малко немци са на този вариант. Повечето предпочитат да плаща твърда сума и на 6 месеца се прави засичане, изпращат ти известие, но уравняването е на годишна база. А за 180 евро- това са всички разходи без ТВ и интернет. Това е в северен рейн вестфалия-НРВ. Аз съм на 100км от къолн, дортмунт, 110км от франкфурт- има доста работа тук, доходите- ами нормални са за тук, все едно в Бг да получаваш около 1200-1500лв
                              Колко типично - в северен рейн вестфалия да се забиеш точно там където са се набутали ц****е. И каква е тая къща на цената на панелка, у ц*****а махала ли сте бе?
                              Бах го стандарта - на социал в циганската махала. И после що чакаме Путин да дойде да ни оправи.
                              Last edited by mibova; 11.12.2015, 12:05.

Коментар

Не е точно така за 180те евро- ако си купиш къща, или апартамент или си плащаш сам всички сметки си правиш договор с всеки от доставчиците. За тока знам че при срещата доставчика те пита какви ел уреди имаш, колко е голямо семейството ти, колко често се ползуват ел уредите и ти предлагат план - на мой колега който си купи къща за 42000евро са у предложили план за 40-50 евро и в края на годината има уравняване- доплащаш или връщат, доколкото знам има и друг вариант, всеки месец отчитане, но малко немци са на този вариант. Повечето предпочитат да плаща твърда сума и на 6 месеца се прави засичане, изпращат ти известие, но уравняването е на годишна база. А за 180 евро- това са всички разходи без ТВ и интернет. Това е в северен рейн вестфалия-НРВ. Аз съм на 100км от къолн, дортмунт, 110км от франкфурт- има доста работа тук, доходите- ами нормални са за тук, все едно в Бг да получаваш около 1200-1500лв
                                Ми от написаното останах с впечатлението че масово народа в тоя район получава между 1200 и 1500 евро чисто месечно.Имате ли от новите европейци с чалми в тоя район?

Коментар

Working...
                                X