Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеНа 17.12.2015г. цената на барел петрол от кошницата на ОПЕК е била 31,49 $.
Някой ще обясни ли защо напоследък в Русия бързо се увеличава броят на безработните хора? През ноември 2015г. в Русия броят на безработните хора се е увеличил с 498 000 спрямо ноември 2014г. Данните са публикувани от Росстат.
http://www.opec.org/opec_web/en/923.htm
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...mployment_rate
Безработицата в ЕС е близо два пъти по-голяма от тази в Русия.....Франция,холандия,
Италия.....да не говорим за Испания,Гърция ,Португалия.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМонти, всеки човек, се бори за хлебеца насъщен...
Кой както и колкото може.
Демокрация и свобода !а пуска това което някой и е наредил и избрал.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Иванчо е от статистиката ,брой банките без лиценз в новосибирск , падането на производството на палта от мечи кожи в Сахалин ,продажбата плажни чадъри в Камчатка и най вече нивото на престъпността в Сибир....
А това че в момента неговия началник в бг е направил правителство със гоце ,пеевски , червената кукувица и ковачки.....не го интересува.......
Кой както и колкото може.
Демокрация и свобода !Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКъде забрааш да споменеш и спада на продажби на леки ахтомобили, айфони и затворените макдоналси ?
или си ги пазиш за другия "пост" ?
btw, напраи справка за нивото на безработицата из държавите по земното кълбо...
Иванчо е от статистиката ,брой банките без лиценз в новосибирск , падането на производството на палта от мечи кожи в Сахалин ,продажбата плажни чадъри в Камчатка и най вече нивото на престъпността в Сибир....
А това че в момента неговия началник в бг е направил правителство със гоце ,пеевски , червената кукувица и ковачки.....не го интересува.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеНа 17.12.2015г. цената на барел петрол от кошницата на ОПЕК е била 31,49 $.
Някой ще обясни ли защо напоследък в Русия бързо се увеличава броят на безработните хора? През ноември 2015г. в Русия броят на безработните хора се е увеличил с 498 000 спрямо ноември 2014г. Данните са публикувани от Росстат.
или си ги пазиш за другия "пост" ?
btw, напраи справка за нивото на безработицата из държавите по земното кълбо...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПрочетох това:
http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/12/...o_dali_rusiia/
"За руското финансиране на лица и организации в чужбина през последните 10 години се искат подробности за постсъветските републики и Европа – къде, кой и защо е получавал пари; да се отделят онези, с които се е целяло подкопаване на политическата стабилност, неутрализиране на противоракетната система на САЩ и НАТО, провал на енергийни проекти, алтернативни на руските."
и много се разтревожих за теб итебеподобните тук
Кой ще ни разсмива, когато няма да ви има?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЗа чужди интереси на никой не му се мре.
На мен ли го казваш?
Бях на разположение на България да мра 15 години в армията.
Вариантите на вероятни противници и евентуална война с когото и да било винаги ще са провокирани от чужди, а не от собствени интереси. Така е в службата към Родината.
Правиш го, независимо дали ти харесва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеТова кой какво изтегля, го четохме отдавна.
Много фобия има на тези балкани, много.
Крадливите партизани изпоизмряха, но тъпия маниер на промиване остана.
Поразените от това промиване са доста. Не им държат нервите.
Но, внимавайте добре точно сега:
Да не позволяваме на най-податливите и най-ниско интелигентните ни сънародници, да водят и определят настроенията и страховете ни.
За истерии място няма. Съществува ли пиян руснак с ядрена ракета, заплаха винаги ще има. Тя (заплахата) не е на приливи и отливи, константна е и не зависи от познанията ви за предвижването на военни части по земното кълбо. Зависи от бутона за ракетата на пияния руснак.
Това няма как, да го контролирате, за това - живейте си живота!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеБорисов :
" Владимир Путин е наясно, че спирането на проекта е било не заради това, че нашата страна е била срещу Русия, а защото изпълнява като лоялен член на ЕС всички наложени санкции и разпоредбите на третия енергиен пакет."...
...
Хмм.. По едно време, "аргументацията" за отказа беше, че не е изгоден ...
Ся, какво стана, ПОДЛОГИ ???
Ето ТОВА е АНТИБЪЛГАРСКО "поведение" !!!Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе се прави чак на толкова ощипан.В момента СаЩ изтегля на изток цялата си бойна
мощ в Европа по оста Прибалтика,Украйна,Румъния,България.Ние се оказва-
ме на първа бойна линия при една война с Русия.Една малка провокация и отиваме
по дяволите и не щото Гигов или някой от нас го иска,ами такива са законите на
войната.Нашите политици се носят по течението и нямат нито волята нито характера
да ни опазят от всякакви предизвикателства ,които ни очакват.
Много фобия има на тези балкани, много.
Крадливите партизани изпоизмряха, но тъпия маниер на промиване остана.
Поразените от това промиване са доста. Не им държат нервите.
Но, внимавайте добре точно сега:
Да не позволяваме на най-податливите и най-ниско интелигентните ни сънародници, да водят и определят настроенията и страховете ни.
За истерии място няма. Съществува ли пиян руснак с ядрена ракета, заплаха винаги ще има. Тя (заплахата) не е на приливи и отливи, константна е и не зависи от познанията ви за предвижването на военни части по земното кълбо. Зависи от бутона за ракетата на пияния руснак.
Това няма как, да го контролирате, за това - живейте си живота!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе се прави чак на толкова ощипан.В момента СаЩ изтегля на изток цялата си бойна
войната.
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНашите политици се носят по течението и нямат нито волята нито характера да ни опазят от всякакви предизвикателства ,които ни очакват.
Падат възнак и пълзят по земята, само като към летището наближи самолет с поредната "европейска" писарушка ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Борисов :
" Владимир Путин е наясно, че спирането на проекта е било не заради това, че нашата страна е била срещу Русия, а защото изпълнява като лоялен член на ЕС всички наложени санкции и разпоредбите на третия енергиен пакет."...
...
Хмм.. По едно време, "аргументацията" за отказа беше, че не е изгоден ...
Ся, какво стана, ПОДЛОГИ ???
Ето ТОВА е АНТИБЪЛГАРСКО "поведение" !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеТи? Ракети ще разпределяш ли и ти по градове? И се казва "извините" , а не "сори".
войната.Нашите политици се носят по течението и нямат нито волята нито характера
да ни опазят от всякакви предизвикателства ,които ни очакват.Last edited by Grosss; 18.12.2015, 10:23.
Коментар
Коментар