IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Напротив , често ме питат посетители от къде могат да си купят и те ......само за чашка с Обонго никои не ме е питал ....що ли ?

Всъщност кои беше тоя ?
    Явно обслужваш кръгът "Копринка"...
    Никой тук във форума не е хвалил Обонго, само ти се привиждат кошмари с него.
    The strongest stand last.

Коментар

Баш така ша да е ...стрянно що масово гласуват за ДПС-то тогава ....ма и за това ша измислиш някво обяснение , няма да се отчайваш
      Ами, тя ДПС е проруска партия. Колко пъти да ти обясним? Или да ти го напишем по-бавно?

Коментар

Баш така ша да е ...стрянно що масово гласуват за ДПС-то тогава ....ма и за това ша измислиш някво обяснение , няма да се отчайваш
        Щото твоята "партия" и "родолюбивите" ти "служби" ги харизаха на псето доган, веднага след 89-та за да ги използват много имело, отделяйки ги от останалия български народ.
        След "възродителния процес", това е поредното НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО на безродните комуноиди, с цел единствено да държат властта.

Коментар

• Момци,вероятно още днес руплата ще е 80 за едно гнило ойро.
          В момента е 79.67..........Давай Вова,давай!
          Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God"
            Силно ме съмнява, че би се показал пред хора с тия "образи", освен и тези около теб не са изтрещели със сърпове и чукове в мозъка.
            Напротив , често ме питат посетители от къде могат да си купят и те ......само за чашка с Обонго никои не ме е питал ....що ли ?

Всъщност кои беше тоя ?
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci
              Тая чашка е за теб и собеподобните ти дето не виждате проблем и плюете Отец Саръев
              Видя ли Симеоновски червен кадър, плювалника се включва автоматично. Точка.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Ами, в Родопите са по-българи от тИбя, ама ти откъде да го знаеш, като не си ходил, а само истеризираш форума с некви басни

Коментар

Замитането на проблема под килима не го решава бе Лясковски.

Трябва целенасочена държавна политика за развитие на тоя регион , съчетана със интегрирането му към Българската държава със силни икономически и инфраструктурни връзки. И не на последно място работа на службите и държавата тези хора да бъдат приобщавани към българската нация и народ ....
                  Ами, в Родопите са по-българи от тИбя, ама ти откъде да го знаеш, като не си ходил, а само истеризираш форума с некви басни

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Никой не е подскачал и колегите в началото внимателно ти обясниха да млъкнеш и да не мяткаш публично етнически карти и некви фантастики за Родопите.
                    Замитането на проблема под килима не го решава бе Лясковски.

Трябва целенасочена държавна политика за развитие на тоя регион , съчетана със интегрирането му към Българската държава със силни икономически и инфраструктурни връзки. И не на последно място работа на службите и държавата тези хора да бъдат приобщавани към българската нация и народ ....

Коментар

Ах че мъка соросойдска:

Изхвърленият от ДПС за предателство на българските национални интереси Лютви Местан се очаква да бъде извикан на разпит в ДАНС след Нова година. Агенцията проверява всички обстоятелства около скандалния престой на независимия депутат в турското посолство, пише "Стандарт".
                      В 22 ч на 22 декември Местан се скри в резиденцията на Сюлейман Гьокче заедно с жена си. Взе със себе си и покъщнина. И остана в посолството над 20 часа. Ако в хода на проверката се установи, че Местан е нарушил българските закони,

"Има условия Местан да бъде разследван за държавна измяна",

Сега чакам всички соросойди в един глас да защитят Местана и да кажат че това е заговор на Путя
                      ОК! Сега застани да чакаш. Успех! Чакай си тихичко в ъгъла, гушнал чашката с Путя!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        Ти как веднъж за един българин не заговори, все Доган тва, Доган онова, Сталин тва, Путин онова... Че ни занимаваш и ежечасно.. Кафа вече..
                        Ах че мъка соросойдска:

Изхвърленият от ДПС за предателство на българските национални интереси Лютви Местан се очаква да бъде извикан на разпит в ДАНС след Нова година. Агенцията проверява всички обстоятелства около скандалния престой на независимия депутат в турското посолство, пише "Стандарт".
                        В 22 ч на 22 декември Местан се скри в резиденцията на Сюлейман Гьокче заедно с жена си. Взе със себе си и покъщнина. И остана в посолството над 20 часа.

"Има условия Местан да бъде разследван за държавна измяна",

Сега чакам всички соросойди в един глас да защитят Местана и да кажат че това е заговор на Путя и че Местан е български патриот и родолюбец

Коментар

Аха и според теб ако някои каже че има помиина яма , всички соросойди ще викнат в един глас да дойде нато и да я демократизира с бомби , изтрепваики целия квартал ?

Въх колко европеиско....
                          Това пък как го върза с нас българите?

Коментар

Добре бе разбрахме че ти е мъчно за Местан, сигурно си му бил избирател.
                            Е на мен не ми е мъчно за Местаня , ако е направили половината от това за което го обвиняват мястото му е в затвора ...

Ходи плачи някъде в ъгъла за него кат ти е толкова скъп ...на мен не ми е интересен особено
                            Ти как веднъж за един българин не заговори, все Доган тва, Доган онова, Сталин тва, Путин онова... Че ни занимаваш и ежечасно.. Кафа вече..

Коментар

да интересна метоморфоза , ти преди малко подскачаше срещу Отец Саръев и опитите му да се бори в Родопите срещу настъпващите джамии спонсорирани от арабите ....а същевременно твърдиш че си бил Българофил .....

Нещо противоречие не виждаш ли , щот за мен логиката ти се губи !
                              Никой не е подскачал и колегите в началото внимателно ти обясниха да млъкнеш и да не мяткаш публично етнически карти и некви фантастики за Родопите.

За вас, червените кхмери нищо свято няма, бре. Пет години мълча и точно днес се активира да дуднеш за Родопите

П.П. Раздуй сега пак лафчето за най-големи болгар доганчето, плийз

Коментар

Добре бе разбрахме че ти е мъчно за Местан, сигурно си му бил избирател.
                                Е на мен не ми е мъчно за Местаня , ако е направили половината от това за което го обвиняват мястото му е в затвора ...

Ходи плачи някъде в ъгъла за него кат ти е толкова скъп ...на мен не ми е интересен особено
                                Да. Там му е мястото.
                                НО ТАМ Е МЯСТОТО И НА ТВОЯ ИДОЛ - доганя!

Коментар

Working...
                                X