IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Ако някой каже, че примерно в някой дряновски двор има помийна яма, трябва ли, да се ходи до там, за да се докаже смрадта?
    Аха и според теб ако някои каже че има помиина яма , всички соросойди ще викнат в един глас да дойде нато и да я демократизира с бомби , изтрепваики целия квартал ?

Въх колко европеиско....
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
      "Активната обработка на общественото мнение за това колко далновиден политик е Ахмед Доган, продължава с пълна сила и след безпардонното отстраняване на председателя на ДПС Лютви Местан, който самият Доган предложи на този пост преди близо три години.
      Добре бе разбрахме че ти е мъчно за Местан, сигурно си му бил избирател.
      Е на мен не ми е мъчно за Местаня , ако е направили половината от това за което го обвиняват мястото му е в затвора ...

Ходи плачи някъде в ъгъла за него кат ти е толкова скъп ...на мен не ми е интересен особено

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
        да интересна метоморфоза , ти преди малко подскачаше срещу Отец Саръев и опитите му да се бори в Родопите срещу настъпващите джамии спонсорирани от арабите ....а същевременно твърдиш че си бил Българофил .....

Нещо противоречие не виждаш ли , щот за мен логиката ти се губи !
        Ако на някого не му понася истината, има правото да си плаче тихичко в ъгъла.
        А истината е една:

БЪЛГАРИНЪТ Е БЪЛГАРОПОКЛОННИК!

Не рускопоклонник, не туркофил, не комуноид!
        The strongest stand last.

Коментар

Ти ходил ли си в Северна корея че даваш оценки, аз не съм и затова не давам.

Ако на критична маса от народа му е писнало , няма как режима им да остане на власт .......просто ще се срине .... това че на теб не ти харесва е друг въпрос
          Ако някой каже, че примерно в някой дряновски двор има помийна яма, трябва ли, да се ходи до там, за да се докаже смрадта?

Коментар

Ако на някого не му понася истината, има правото да си плаче тихичко в ъгъла.
            А истината е една:

да интересна метоморфоза , ти преди малко подскачаше срещу Отец Саръев и опитите му да се бори в Родопите срещу настъпващите джамии спонсорирани от арабите ....а същевременно твърдиш че си бил Българофил .....

Нещо противоречие не виждаш ли , щот за мен логиката ти се губи !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Мдаа, то и в северна корея "народа си е избрал" фетким3 нали?
              Същата работа е с диктаторските "светски" режими на хранилка на кремлина. Добри са докато провеждат "правилната" политика. След това кучета ги яли. Стават "ислямисти", "фашисти", "рептили" и т.н. Смешници.
              Ти ходил ли си в Северна корея че даваш оценки, аз не съм и затова не давам.

Ако на критична маса от народа му е писнало , няма как режима им да остане на власт .......просто ще се срине .... това че на теб не ти харесва е друг въпрос

Коментар

• Ако на някого не му понася истината, има правото да си плаче тихичко в ъгъла.
                А истината е една:

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                  Уникално нагъл, чак смешен. Довчера се кле в бат'Ерго, а днес обявява Доганяк за най-големия булгар.

Т'ва момче вярно е превъртяло всеки ден да му сменят снимката, пред която бие чело
                  Добре бе моди , на тоя пост отговорих с абсолютно същата обида която е сложил към мен ?

Защо изтриваш отговора ми че ме и предупреждаваш за бан , а неговата правокация седи ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    Марков, сложи си и Горбачов, той пък ни освободи от комунизма
                    +1024

П.П. Самодостатъчните с бесни темпове свършват кинтите и сега ще ми е смешно оня пудел като тръгне с паничката да проси от "гадния" Запад, щото друг няма да му даде.

Коментар

него си го сложи ти ....ще ти прилича
                      Тц, аз не се захласвам толкова по освободители и покровители

Коментар

Общото е че тези държави както и ние имаме право да си живеем по собствените виждания, и ако те не съвпадат с вижданията на САЩ, нямат право да ни съсипват държавите демократизираики ги ....

Там има народи които са си избрали някакъв път и е меко казано гнусно някои чиновник в Вашингтон да им го преначертава .... пътя може да го промени само народа на съответната страна ...
                        Мдаа, то и в северна корея "народа си е избрал" фетким3 нали?
                        Същата работа е с диктаторските "светски" режими на хранилка на кремлина. Добри са докато провеждат "правилната" политика. След това кучета ги яли. Стават "ислямисти", "фашисти", "рептили" и т.н. Смешници.

Коментар

айде пак Вашингтон....

На кого тук му пука за Вашингтон, бе, пациенте?

Ако си имаш някаква географска фобия то това място, си страдай тихо в ъгъла.
                          Пречиш ни, да плюем предателчетата комундета необезпокоявано.
                          На тибя ти пука бе..личи ти от километри че по цял ден правиш метани в посока запад

Коментар

Общото е че тези държави както и ние имаме право да си живеем по собствените виждания, и ако те не съвпадат с вижданията на САЩ, нямат право да ни съсипват държавите демократизираики ги ....

Там има народи които са си избрали някакъв път и е меко казано гнусно някои чиновник в Вашингтон да им го преначертава .... пътя може да го промени само народа на съответната страна ...
                            айде пак Вашингтон....

На кого тук му пука за Вашингтон, бе, пациенте?

Ако си имаш някаква географска фобия то това място, си страдай тихо в ъгъла.
                            Пречиш ни, да плюем предателчетата комундета необезпокоявано.

Коментар

Когато моите мисли понякога съвпаднат с тези на Доган , това значи че и той понякога мисли за доброто на България за разлика то теб .......
                              за разлика от мен КАКВО?? За разлика от мен той е турчин, да прав си..

В какво точно обвиняваш и клеветиш тези ,които те правят смешен ежедневно тук?

Престани да се русначиш и турчееш и няма да ни ставаш смешен.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Марков, сложи си и Горбачов, той пък ни освободи от комунизма
                                него си го сложи ти ....ще ти прилича

Коментар

Working...
                                X