IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Ти недей ми хортува, за кого иде реч. Моята реч е за предателите на България. Социалистически продажни руски подлоги. Дано да си фокусирал обекта на речта.
    Ами то ако се говори за подлоги, трябва доста да разшириш "обекта на речта". Я, колко паразит ни е напъплил последните 26 години!
    А, по уйдурмите, нам и герберастки, и дупесарски, и айбевейски, е паткариотарски не ни минават.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
      Това е най-обикновен агит-проповски плакат. "Всичко" такъв плакат може да казва на хора с "такова" съдържание м/у ушите. С такива не се спори. не се и оставят да изветрят, щото вече са. Спокоен ден на всички пожелавам. И нека 'лабавите още се вихрят. Майната им.

И мръсни комунистически уйдурми не ни минават.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        При 1000 ще я деноминират веднага и новата рубла ще е равна на 1 евро.
        А руските пенсионери ще получават по 2 деноминирани билети на росгосбанк

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
          1000, 10000, всичко по реда си.
          Това твоето "всичко" в един момент опира до материално производство и продажби. Затова, няма как да стане. Имат си там едни хора едни състояния от зеленичко и, просто, са решили да ги умножат в рабъли. Съответно, рабълът трябва да падне първо яко, паниката да го изхвърли на пазара, "излишният" да бъде прибран и после, курцът пак да се върне под 50. Защото всички вече знаят че, както ФЕД, така и РЦБ е частна компания , оторизирана единствена да печата парите на държавата. Олигарсите пак ще намажат, а бедните рашъни, дето досега не се усетиха да ги сринат, ще станат още по-бедни. И така, доде им дойде акълът.

Коментар

Че кой ти дума за чугунени ушанки? За каката-екс агент на Щази иде реч и вилнеещите там рязани карабини, дето клецат немцойки задет' са ги прибрали и нахранили и решили от мамун човек да ги правят. Ядец! От ИДИЛ човек - прекалено късно.
            Бе тая сутрин по битивиту Тома Томов пита какво са очаквали германците като са поканили тая орда.Каза че тия млади яки и здрави хора имали пишки....Освен това каза че американците са клецали немкините за чорапогащник руснаците безплатно сега дошъл реда на аборигените.Изказването беше в стил който не е отишъл в немечко той не е клецал немкините.Били свикнали

Коментар

При 1000 ще я деноминират веднага и новата рубла ще е равна на 1 евро.

Коментар

Че кой ти дума за чугунени ушанки? За каката-екс агент на Щази иде реч и вилнеещите там рязани карабини, дето клецат немцойки задет' са ги прибрали и нахранили и решили от мамун човек да ги правят. Ядец! От ИДИЛ човек - прекалено късно.
                Ти недей ми хортува, за кого иде реч. Моята реч е за предателите на България. Социалистически продажни руски подлоги. Дано да си фокусирал обекта на речта.
                Last edited by Manyface God"; 07.01.2016, 09:52.
                The strongest stand last.

Коментар

В нормални граници ще бъдем.
                  Нормалните граници изключват човечност към червени ушанки чугунени.

Коментар

---------------------------------------------------------------

ТАЗИ СНИМКА КАЗВА ВСИЧКО!!!!!!!

Цитат от социална мрежа:

"Адски съм горд с приятелите си. Не, ние не сме "соросоиди", "психодесни", "фашисти" и не знам си още какво. Ние сме си старомодни българи, внуци и правнуци на старото офицерство, печелило битките от Балканските и Европейската война. И мръсни комунистически уйдурми не ни минават."
                    Ей тия дето сте се описали сте просто хора необразовани но алчни за постове и власт.Вие сте свикнали да заемате държавни службици назначени от политически партии.Колкото един човек е по прост толкова за по висок пост има мерак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Вероятно ще я съборят на 100-120,но това е логично.Катастрофа ще е ако стане
                      1000 да речем.

Коментар

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
                        Да всички искаме ниски цени на горива защото ни е изгодно.За нас още по изгодно ще е ако цените се определяха на икономическа основа а не на политическа.Лошото на политиците е че си мерят пишките и в момента свалят цените с цел опитомяване на Русия.Но тук не са познали.Путин никога няма да отстъпи.Това с притискането на Русия няма да успее и после ще видим едни цени които ще ни излязат през носа.Аз се страхувам че може да видим и война и то ужасяваща при което цените на нефта ще са най малкиа проблем.По цял свят политиците са едни и същи боклуци мазни и крадливи.Нищо добро не може да се очаква от политик.
                        +10

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                          С кое се пъча ? Че Путин ми е спестл 20 к за година ли ? Не се пъча , ДОВОЛЕН СЪМ !

А това което искам да кажа , че целите на Русия и Бг са диаметрано противоположни ! БЪЛГАРСКАТА икономика ( и аз в частност ) се нуждае от ниски цени на горивата и това е точно противоположното на РУСКАТА позиция която се нуждае от високи цени на същите . Ти си избери кое е добре за теб , за себе си аз знам със сигурност
                          Да всички искаме ниски цени на горива защото ни е изгодно.За нас още по изгодно ще е ако цените се определяха на икономическа основа а не на политическа.Лошото на политиците е че си мерят пишките и в момента свалят цените с цел опитомяване на Русия.Но тук не са познали.Путин никога няма да отстъпи.Това с притискането на Русия няма да успее и после ще видим едни цени които ще ни излязат през носа.Аз се страхувам че може да видим и война и то ужасяваща при което цените на нефта ще са най малкиа проблем.По цял свят политиците са едни и същи боклуци мазни и крадливи.Нищо добро не може да се очаква от политик.

Коментар

Мне, по-скоро ми е ясно че се мъчат да я крепят, ма докога ще им стигнат силиците е интересен въпрос. Ще има пак паника скоро.
                            Вероятно ще я съборят на 100-120,но това е логично.Катастрофа ще е ако стане
                            1000 да речем.

Коментар

Мне, по-скоро ми е ясно че се мъчат да я крепят, ма докога ще им стигнат силиците е интересен въпрос. Ще има пак паника скоро.
                              Ха да видим сега, кой ще шорти петролец.

Коментар

ТАЗИ СНИМКА КАЗВА ВСИЧКО!!!!!!!

Цитат от социална мрежа:

"Адски съм горд с приятелите си. Не, ние не сме "соросоиди", "психодесни", "фашисти" и не знам си още какво. Ние сме си старомодни българи, внуци и правнуци на старото офицерство, печелило битките от Балканските и Европейската война. И мръсни комунистически уйдурми не ни минават."
                                Това е най-обикновен агит-проповски плакат. "Всичко" такъв плакат може да казва на хора с "такова" съдържание м/у ушите. С такива не се спори. не се и оставят да изветрят, щото вече са. Спокоен ден на всички пожелавам. И нека 'лабавите още се вихрят. Майната им.

Коментар

Working...
                                X