IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    А на мен за това ми е мъчно Хаирсъзе.Другото ми изглежда като ала бала работа.
    алфа-атака?

Ма вие сериозно ли?

Коментар

Маранди коментирай това.
      https://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0...B3-c14857.html
      .
      А на мен за това ми е мъчно Хаирсъзе.Другото ми изглежда като ала бала работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
        Отговорът ти е толкова бърз, че съм убеден: Писал си едновременно с мен. Само не ми е ясно, откъде съзря блянове да сме били бъдели "отново руска губерния". Ако и някога царска Русия /т.е царят и дворът, защото те са определяли политиката/ и да се е възпротивила на България в Сан-Стефанските граници и на съединението след това, то е именно, защото още те са разбрали, че тя не е била, не е и няма да бъде тяхна губерния. Ако би била губерния, ТЕ биха настояли за нейното единство и т.н., защото това би била единна и нерушима руска власт в НАШИТЕ земи. Номерът не минава.
        нито техният тогава, нито вашият-сега. Много сте прозрачни.
        Всъщност аз почти не те чета. Ясен си от кои си. От неразбралите, че България ще се казва България. Всичко останало е говорене обратно на истината.
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Тъжно е , че имаме сънародници, които явно или не толкова явно подкрепят или бленуват да бъдем отново руска губерния, да живеем както в периода 1944-1989 година.И каква мозъчна промивка трябва да е направена в главите им, за да вършат всичко за някаква си чужда държава, изклала елита ни, ограбила богатствата ни, затрила историческата ни идентичност с лъжи и манипулации.Бог има и Той гледа ! Това е единственото нещо , което ме успокоява понякога! Предатели винаги ще има, разединители също.За съжаление парите правят "чудеса", когато някой иска да постигне нещо по нашите географски ширини."Разделяй и владей" надделява над "Съединението прави силата". Нация от хитреци и тарикати, готова да продаде най-свидното си за келепира.....

---------------------------------------

Тя модерацията и сега си скучае. Нов си явно.
          Отговорът ти е толкова бърз, че съм убеден: Писал си едновременно с мен. Само не ми е ясно, откъде съзря блянове да сме били бъдели "отново руска губерния". Ако и някога царска Русия /т.е царят и дворът, защото те са определяли политиката/ и да се е възпротивила на България в Сан-Стефанските граници и на съединението след това, то е именно, защото още те са разбрали, че тя не е била, не е и няма да бъде тяхна губерния. Ако би била губерния, ТЕ биха настояли за нейното единство и т.н., защото това би била единна и нерушима руска власт в НАШИТЕ земи. Номерът не минава.
          нито техният тогава, нито вашият-сега. Много сте прозрачни.

Коментар

Ако я върнат на 50 ще им изгърми бюджета и ще почнат да трупат дефицити.Посоката е нагоре към 120.
            Колега, не говорим за бюджета. Т.е. те не мислят за бюджета, а за себе си. Гръмне ли им бюджета, мобилен ресурс ще остане именно у олигархичните кръгове, с който ще си купят значително повече руски активи и едва тогава, може да се замислят за преврат срещу Путин. В момента, добър или лош, Путин не само, че не им пречи, ами някак действа съзвучно. Затова, все още, не са скокнали.

Коментар

Тук съм съгласен: IQ филтър е наложителен. Само че, ако имаше такъв, вас нямаше да ви пропусне. И модерацията щеше да скучае.

Тъжно е , че имаме сънародници, които явно или не толкова явно подкрепят или бленуват да бъдем отново руска губерния, да живеем както в периода 1944-1989 година.И каква мозъчна промивка трябва да е направена в главите им, за да вършат всичко за някаква си чужда държава, изклала елита ни, ограбила богатствата ни, затрила историческата ни идентичност с лъжи и манипулации.Бог има и Той гледа ! Това е единственото нещо , което ме успокоява понякога! Предатели винаги ще има, разединители също.За съжаление парите правят "чудеса", когато някой иска да постигне нещо по нашите географски ширини."Разделяй и владей" надделява над "Съединението прави силата". Нация от хитреци и тарикати, готова да продаде най-свидното си за келепира.....

---------------------------------------

Тя модерацията и сега си скучае. Нов си явно.

Коментар

Винаги съм казвал, че IQ филтъра за участие в такъв форум е необходимост.
                Някой ще каже: "Не, така е по-интересно.."
                Не е интересно, а е противно и жалко.

Публично да се обявяват тук безсрамно за приобщители на България към Русия е предателство от висша степен.
                Тук съм съгласен: IQ филтър е наложителен. Само че, ако имаше такъв, вас нямаше да ви пропусне. И модерацията щеше да скучае.

Коментар

• Виж, човече, в стари времена не съм бил роден. Нямам наблюдения. Но, познавам донякъде българската армия по времето на генерал Джуров и, със сигурност, тя стряскаше и турци, и гърци, и сърби. В момента, буди само смях и съчувствие у по-безпристрастните, както и задоволство у фактическите ни противници. И цялата тази "красота" ни сполетя след края на злия лош отрицателен тъмен-мъмен соц. Ако, според теб, армията се състои от офицерство, според по-близките с материята, тя има още и войнишки, и сержантски състав. Има и тилово осигуряване, и резерв и още много неща. Всъщност, имаше. Не Джуров, а куп паразитиращи политикани, дълго след неговата ера, и светиха маслото. Каквото и да говориш, прекрасно знаеш, кое как беше и как е.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Това може само да ти покаже умствения багаж на въпросното човече.

Със същата ехидност, ирония или откровено злорадство, някой може да ти каже, какво се е случвало с българските жени, при нашествията на хазарски, византийски, османски и руски орди по тия земи.
                    Като гледам любовта на доста "българи" по чужди, откровено вражески нам страни, ми е ясно, КОЙ кого е клецал и КОЙ на кого е издънка!
                    Винаги съм казвал, че IQ филтъра за участие в такъв форум е необходимост.
                    Някой ще каже: "Не, така е по-интересно.."
                    Не е интересно, а е противно и жалко.

Публично да се обявяват тук безсрамно за приобщители на България към Русия е предателство от висша степен.

Коментар

- Естествено, тях вие двамцата ще им ги осигурите. Хвала! на такива человеколюбци !

Как комунистите унищожиха Българската армия: Разгромът на българското офицерство след 9 септември 1944г.

Коментар

Това твоето "всичко" в един момент опира до материално производство и продажби. Затова, няма как да стане. Имат си там едни хора едни състояния от зеленичко и, просто, са решили да ги умножат в рабъли. Съответно, рабълът трябва да падне първо яко, паниката да го изхвърли на пазара, "излишният" да бъде прибран и после, курцът пак да се върне под 50. Защото всички вече знаят че, както ФЕД, така и РЦБ е частна компания , оторизирана единствена да печата парите на държавата. Олигарсите пак ще намажат, а бедните рашъни, дето досега не се усетиха да ги сринат, ще станат още по-бедни. И така, доде им дойде акълът.
                        Ако я върнат на 50 ще им изгърми бюджета и ще почнат да трупат дефицити.Посоката е нагоре към 120.

Коментар

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
                          Бе тая сутрин по битивиту Тома Томов пита какво са очаквали германците като са поканили тая орда.Каза че тия млади яки и здрави хора имали пишки....Освен това каза че американците са клецали немкините за чорапогащник руснаците безплатно сега дошъл реда на аборигените.Изказването беше в стил който не е отишъл в немечко той не е клецал немкините.Били свикнали
                          Това може само да ти покаже умствения багаж на въпросното човече.

Със същата ехидност, ирония или откровено злорадство, някой може да ти каже, какво се е случвало с българските жени, при нашествията на хазарски, византийски, османски и руски орди по тия земи.
                          Като гледам любовта на доста "българи" по чужди, откровено вражески нам страни, ми е ясно, КОЙ кого е клецал и КОЙ на кого е издънка!

Коментар

и две чаши насипна гречка..
                            - Естествено, тях вие двамцата ще им ги осигурите. Хвала! на такива человеколюбци !

Коментар

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
                              Бе тая сутрин по битивиту Тома Томов пита какво са очаквали германците като са поканили тая орда.Каза че тия млади яки и здрави хора имали пишки....Освен това каза че американците са клецали немкините за чорапогащник руснаците безплатно сега дошъл реда на аборигените.Изказването беше в стил който не е отишъл в немечко той не е клецал немкините.Били свикнали
                              Както отдавна съм отбелязал за въпросния другар, алкохолът не прощава...

Иначе скоро съвсем случайно му гледах някъкъв "документален филм", правен по поръчка на Столичен Метрополитен (демек с моите пари на данъкоплатец) за строежа да удължението на втория метродиаметър до мола. Е верно върнах се 30 години назад, филм за социалистическото строителство, всичко си имаше - и мъдрият ръководител на строежа бай Стоян (шеф на Метрополитена), и строители ударници, и поглед в светлото бъдеще... красата...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                                А руските пенсионери ще получават по 2 деноминирани билети на росгосбанк
                                и две чаши насипна гречка..

Коментар

Working...
                                X