Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнениеОтговорът ти е толкова бърз, че съм убеден: Писал си едновременно с мен. Само не ми е ясно, откъде съзря блянове да сме били бъдели "отново руска губерния". Ако и някога царска Русия /т.е царят и дворът, защото те са определяли политиката/ и да се е възпротивила на България в Сан-Стефанските граници и на съединението след това, то е именно, защото още те са разбрали, че тя не е била, не е и няма да бъде тяхна губерния. Ако би била губерния, ТЕ биха настояли за нейното единство и т.н., защото това би била единна и нерушима руска власт в НАШИТЕ земи. Номерът не минава.
нито техният тогава, нито вашият-сега. Много сте прозрачни.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Тъжно е , че имаме сънародници, които явно или не толкова явно подкрепят или бленуват да бъдем отново руска губерния, да живеем както в периода 1944-1989 година.И каква мозъчна промивка трябва да е направена в главите им, за да вършат всичко за някаква си чужда държава, изклала елита ни, ограбила богатствата ни, затрила историческата ни идентичност с лъжи и манипулации.Бог има и Той гледа ! Това е единственото нещо , което ме успокоява понякога! Предатели винаги ще има, разединители също.За съжаление парите правят "чудеса", когато някой иска да постигне нещо по нашите географски ширини."Разделяй и владей" надделява над "Съединението прави силата". Нация от хитреци и тарикати, готова да продаде най-свидното си за келепира.....
---------------------------------------
Тя модерацията и сега си скучае. Нов си явно.
нито техният тогава, нито вашият-сега. Много сте прозрачни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАко я върнат на 50 ще им изгърми бюджета и ще почнат да трупат дефицити.Посоката е нагоре към 120.
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнениеТук съм съгласен: IQ филтър е наложителен. Само че, ако имаше такъв, вас нямаше да ви пропусне. И модерацията щеше да скучае.
Тъжно е , че имаме сънародници, които явно или не толкова явно подкрепят или бленуват да бъдем отново руска губерния, да живеем както в периода 1944-1989 година.И каква мозъчна промивка трябва да е направена в главите им, за да вършат всичко за някаква си чужда държава, изклала елита ни, ограбила богатствата ни, затрила историческата ни идентичност с лъжи и манипулации.Бог има и Той гледа ! Това е единственото нещо , което ме успокоява понякога! Предатели винаги ще има, разединители също.За съжаление парите правят "чудеса", когато някой иска да постигне нещо по нашите географски ширини."Разделяй и владей" надделява над "Съединението прави силата". Нация от хитреци и тарикати, готова да продаде най-свидното си за келепира.....
---------------------------------------
Тя модерацията и сега си скучае. Нов си явно.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВинаги съм казвал, че IQ филтъра за участие в такъв форум е необходимост.
Някой ще каже: "Не, така е по-интересно.."
Не е интересно, а е противно и жалко.
Публично да се обявяват тук безсрамно за приобщители на България към Русия е предателство от висша степен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТова може само да ти покаже умствения багаж на въпросното човече.
Със същата ехидност, ирония или откровено злорадство, някой може да ти каже, какво се е случвало с българските жени, при нашествията на хазарски, византийски, османски и руски орди по тия земи.
Като гледам любовта на доста "българи" по чужди, откровено вражески нам страни, ми е ясно, КОЙ кого е клецал и КОЙ на кого е издънка!
Някой ще каже: "Не, така е по-интересно.."
Не е интересно, а е противно и жалко.
Публично да се обявяват тук безсрамно за приобщители на България към Русия е предателство от висша степен.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение- Естествено, тях вие двамцата ще им ги осигурите. Хвала! на такива человеколюбци !
Как комунистите унищожиха Българската армия: Разгромът на българското офицерство след 9 септември 1944г.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнениеТова твоето "всичко" в един момент опира до материално производство и продажби. Затова, няма как да стане. Имат си там едни хора едни състояния от зеленичко и, просто, са решили да ги умножат в рабъли. Съответно, рабълът трябва да падне първо яко, паниката да го изхвърли на пазара, "излишният" да бъде прибран и после, курцът пак да се върне под 50. Защото всички вече знаят че, както ФЕД, така и РЦБ е частна компания , оторизирана единствена да печата парите на държавата. Олигарсите пак ще намажат, а бедните рашъни, дето досега не се усетиха да ги сринат, ще станат още по-бедни. И така, доде им дойде акълът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеБе тая сутрин по битивиту Тома Томов пита какво са очаквали германците като са поканили тая орда.Каза че тия млади яки и здрави хора имали пишки....Освен това каза че американците са клецали немкините за чорапогащник руснаците безплатно сега дошъл реда на аборигените.Изказването беше в стил който не е отишъл в немечко той не е клецал немкините.Били свикнали
Със същата ехидност, ирония или откровено злорадство, някой може да ти каже, какво се е случвало с българските жени, при нашествията на хазарски, византийски, османски и руски орди по тия земи.
Като гледам любовта на доста "българи" по чужди, откровено вражески нам страни, ми е ясно, КОЙ кого е клецал и КОЙ на кого е издънка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеи две чаши насипна гречка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеБе тая сутрин по битивиту Тома Томов пита какво са очаквали германците като са поканили тая орда.Каза че тия млади яки и здрави хора имали пишки....Освен това каза че американците са клецали немкините за чорапогащник руснаците безплатно сега дошъл реда на аборигените.Изказването беше в стил който не е отишъл в немечко той не е клецал немкините.Били свикнали
Иначе скоро съвсем случайно му гледах някъкъв "документален филм", правен по поръчка на Столичен Метрополитен (демек с моите пари на данъкоплатец) за строежа да удължението на втория метродиаметър до мола. Е верно върнах се 30 години назад, филм за социалистическото строителство, всичко си имаше - и мъдрият ръководител на строежа бай Стоян (шеф на Метрополитена), и строители ударници, и поглед в светлото бъдеще... красата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеА руските пенсионери ще получават по 2 деноминирани билети на росгосбанкThe strongest stand last.
Коментар
Коментар