IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
    Българския бе пич.Българския народ обича след България най много Русия щото знае много добре кой му е помагал и кой пак ще му помогне.
    Ако беше така, нямаше да има над 2 милиона български емигранти НА ЗАПАД, а щяха да са в руслямия.
    Уви.......за твое съжаление по мамашката си бленувате вече само ти и другарите от пенсионерския клуб и читалището на село долно уйно.
    Last edited by 4ervenasgan; 08.01.2016, 11:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Ей русне гнусне, не смей да говориш за баща ми, когото уморихте вие комунарниците, че ще ти избия зъбите и ще ги набутам в на майка ти правослямната шунда!
      Модератор тук ще има ли бан завинаги?

Коментар

КОЙ народ бе пеше? Тоя във вашТа околия ли? Ми добре и без вас ще има България.
        Престани да говориш, като болеслава дъртева или митьо гестапото от "името на народа"!
        Знаем ги тия "в името на народа" КОИ са и до къде ни докарахте!
        Българския бе пич.Българския народ обича след България най много Русия щото знае много добре кой му е помагал и кой пак ще му помогне.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
          Вземем кафето хвърлям едно око на Нова и о ужас, Насреща ми пияницата Блъсков да защитава Доган. Абе тия хора много са закъсали бе. Нямат никакви нови попълнения. Пияният Блъсков шкембенцето Москов пелтека Райчев.
          Интересно как човек дето толкова години живее във Франция да гледа нова?Сигурен ли си че си във Франция?

Коментар

.....народа е на страната на Русия
            КОЙ народ бе пеше? Тоя във вашТа околия ли? Ми добре и без вас ще има България.
            Престани да говориш, като болеслава дъртева или митьо гестапото от "името на народа"!
            Знаем ги тия "в името на народа" КОИ са и до къде ни докарахте!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              С терористи се постъпва така, мършо руска!!!
              Модератор тоя ще получи ли бан завинаги?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                Ако сте от тия, дето убихте Вела Пеева за 50000лева и играхте футбол с отрязаната и глава, нормално Дерьмократино.
                Те избиваха и деца.Убиха и Вапцаров един гениален поет

Коментар

Ма ти продължаваш със самобичуването си.
                  Заеби го седесето, то беше на власт някакви си 4 години от последните 71.
                  В първите 45 ВСИЧКИ бяха на държавна службичка. Сигурен съм, че и ти си бил.
                  Даже с умиление си спомняш, как крадваше по нещо от заводУ или влачеше храна от заводския стол за вкъщи нали? От как те помня все това повтаряш, колко хубало било, нямало безработица и всички били настанени на партийнодържавната ясла.
                  А сега..... наАбарот! ееееее, то бива бива, ама....
                  Ми състави изречение задай въпрос.По времето на комунизма не съм работил щото бях ученик и студент.Работел съм по строежи като общак зидар мазач кофражист.Имах много приятели от ВИАС и те намираха обектите.Иначе имаш развинтена фантазия ама акъла ти е малко

Коментар

Толкова си объркан, че чак е плашещо.
                    Ти изобщо знаеш ли, колко страни в ЕС не са в ЕЗ?
                    А за гърчетата, дето уж са големи фенки на азиатците, защо не кажеш нещо. Защо дори след охи референдума, пак си подвиха опашчиците и си запазиха еврото, а не приеха рубличката и подаръците от руснайците?
                    Смешко!
                    И престани да говориш от името на "българският народ" от някакво затънтено село в най-западналата част на България!
                    Ми не са щото не вярват в него.Докато има келепирец като евросубсидии свободно пътуване ще се правят че искат.Кат стане напечено айде беж крачета да бегаме.Българина не е глупав и затова не ще еврото.Това е истинския тест.В една много дебела и древна книга пише по делата ще ги познаете.Гърчетата не ме интересуват.Плевен е далече тука гърци не се вясват.Колкото и да те е яд народа е на страната на Русия

Коментар

Te тия мързели си нямат СДС да ги настани на държавна службица
                      Ма ти продължаваш със самобичуването си.
                      Заеби го седесето, то беше на власт някакви си 4 години от последните 71.
                      В първите 45 ВСИЧКИ бяха на държавна службичка. Сигурен съм, че и ти си бил.
                      Даже с умиление си спомняш, как крадваше по нещо от заводУ или влачеше храна от заводския стол за вкъщи нали? От как те помня все това повтаряш, колко хубало било, нямало безработица и всички били настанени на партийнодържавната ясла.
                      А сега..... наАбарот! ееееее, то бива бива, ама....

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Бавно и полека хората в България поумняват и ще ви е все по трудно да ги дърпате в батака....

А иначе наистина, като не ви кефи - просто е с Максо двамката чемоданчики, вокзал, поезд... Пока!
                        Я се успокой че ша вземи да съ съ гътниш.Я съм си дома и ако искаш да ме пъдиш ела дома да ми го кажеш ако ти стиска

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          Той този "негов" народ намалява трайно. Мързели, неспособни да произведат и един лев днес. За сметка на това си намират хиляди виновни за собственото си падение.
                          Някак става така, че никога никой от виновните им, не е комуняга.
                          Te тия мързели си нямат СДС да ги настани на държавна службица

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Ако сте от тия, дето убихте Вела Пеева за 50000лева и играхте футбол с отрязаната и глава, нормално Дерьмократино.
                            С терористи се постъпва така, мършо руска!!!

Коментар

Ей русне гнусне, не смей да говориш за баща ми, когото уморихте вие комунарниците, че ще ти избия зъбите и ще ги набутам в на майка ти правослямната шунда!

Коментар

Толкова си объркан, че чак е плашещо.
                                Ти изобщо знаеш ли, колко страни в ЕС не са в ЕЗ?
                                А за гърчетата, дето уж са големи фенки на азиатците, защо не кажеш нещо. Защо дори след охи референдума, пак си подвиха опашчиците и си запазиха еврото, а не приеха рубличката и подаръците от руснайците?
                                Смешко!
                                И престани да говориш от името на "българският народ" от някакво затънтено село в най-западналата част на България!
                                Той този "негов" народ намалява трайно. Мързели, неспособни да произведат и един лев днес. За сметка на това си намират хиляди виновни за собственото си падение.
                                Някак става така, че никога никой от виновните им, не е комуняга.
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X