IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Изразявам сериозно съмнение за това ....оказва се че икономиката им не е само нефт и газ както някои им се иска. Нефта се срина до 30 долара , помня в началото на 2015 един приказки от видни експерти как като паднел нефта на 80 долара ша фалират, как ако паднел на 60 долара ша се разпаднели...........

    Техния Евразийски съюз имат 240 милиона жители , това е достатъчно количество хора което може да стимулира с търсене икономиката им и да се развиват с прилични темпове. Технологии имат, ресурси имат , и капитали имат богатите Руснаци .......
    Големи сте шматки това мурзилките.
    Кажи за кои видни експерти говориш? Щото виж Главния Експерт кви ги е дрънкал:

    Путин: мировая экономика рухнет при сохранении цены на нефть $80


    Ето нещо от твойто сайтче:
    http://ria.ru/economy/20141017/1028841776.html

    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Съветник на Рейгън: Напускайте ЕС и затваряйте американското посолство!
      Съветник на Рейгън: Напускайте ЕС и затваряйте американското посолство!

      Богатството на Западния свят е основано на плячкосване на други страни, заяви финансистът Пол-Крейг Робъртс


      - Рейгън желаеше мир, а не конфликт със Съветския съюз и успя с Горбачов да сложи край на Студената война. Наследниците му, начело с Клинтън, подновиха Студената война.

      - Милиони американски високопродуктивни компании, както и специалисти, бяха прехвърлени отвъд Океана, а техните места запълнени от китайци и индийци. Резултатът е липсата на растеж в прихода на американското средностатистическо семейство и средното потребителско търсене. В допълнение, финансовата система действа така, че икономическият излишък да бъде използван за обслужване на дълга.

      - Федералният резерв ли е истинският господар на Щатските пазари, или големите банки в Уол Стрийт?

      - Те са едно и също нещо.
      Директорите на Федералната банка на Ню Йорк, която е главнен оперативен ръкав в системата на Федералния резерв, са изпълнителните директори на най-големите банки в Уол Стрийт.

      - Как ще обясните срива на цените на петрола? Война срещу Русия или има и други фактори?

      - Ако е война срещу Русия, то е и война срещу американските шистови компании, Венецуела, Саудитска Арабия, ОПЕК. Вероятно има манипулация на стоковия пазар от Голдман Сакс или други финансови организации. Най-вероятно спадът на цените на стоките рефлектира върху намаляващото търсене на една отслабваща световна икономика.

      - Малцина са запознати с неоконсервативната идеология и доктрината Уолфовиц. Хората не са наясно с имперския ѝ характер и агресивната външна политика, произлизаща от страниците ѝ. Наскоро Джеб Буш посочи Уолфовиц като един от своите съветници. Ще се върне ли войнственият неоконсерватизъм в Белия дом?

      - Военният неоконсерватизъм има постоянно присъствие в Белия дом от мандата на Клинтън. Сюзан Райс, съветникът по национална сигурност на Обама, е военнонастроен неокон. Такъв е и посланикът на САЩ в ООН. Такъв е и отговорникът за евразийските дела на Държавния секретар. И така нататък.

      - Руският президент Владимир Путин е изправен пред много кризи - срив на цените на петрола, икономически санкции, войната в Сирия, украинската криза. Въпреки това, той създаде геополитически съюз с Китай, възстановява връзките си с Иран, укрепи Шанхайската организация за сигурност и БРИКС, популярността му е изключително висока. Макар да не е приключил, каква е Вашата оценка за руския държавен глава?

      - Путин е очевидно много успешен. Той държа под отговорност Вашингтон в много от речите си. Успя да възпре планираната инвазия на САЩ в Сирия. Стопира и бомбардирането на Иран. Рейтингът му на одобрение е 86%, което индикира такава подкрепа, каквато няма нито един европейски или американски политик

      - Сделката с Иран е една от най-коментираните теми в публичното пространство. Каква е Вашата позиция по повод историческото споразумение с Ислямската република?

      - Няма нищо историческо на това споразумение и то няма да има никакво значение, ако някога Вашингтон пожелае да поднови атаките си срещу Иран. Русия настоя за споразумението, за да блокира американската военна атака срещу Иран. Сделката изисква от Иран да предаде част от суверенитета и правата си според Договора за неразпространение на ядрени оръжия, в замяна на частично премахване на санкциите. Иран е последната стабилна мюсюлманска държава, а Русия не иска Иран да стигне до хаоса на Либия, Ирак, Сирия, Йемен, Афганистан, Ливан.

      - И накрая, един въпрос, свързан с България. Страната ни е с най-слабата икономика в ЕС, приватизацията бе катастрофален процес, група олигарси държат масивен дял от икономическото богатство, изправени сме пред демографска криза. Като икономист, какви политики бихте препоръчали за възстановяване; възможно ли е „икономическо чудо“ в рамките на ЕС?

      - Единствената надежда за България е да напусне ЕС, да затвори американското посолство и да стане съюзник на Русия.


      Богатството на Западния свят е основано на плячкосване на други страни. Разграбвайки ресурсите на страните от Третия свят, Западът сега плячкосва собствените си - Латвия, Гърция, Ирландия, България, като следващите на ред са Украйна, Италия, Испания и Португалия.

      Източник: Поглед.инфо, автор: Евгени Рушев
      Last edited by Сините камъни; 26.01.2016, 02:56.

      Коментар


      • 29 Септември 2015
        Съветник на Рейгън:
        Напускайте ЕС и затваряйте американското посолство!

        Крайно време е!

        Коментар


        • http://www.budnaera.com/201601f/1601000150.html
          Сбогом на петрола! (ВИДЕО)


          Водородният седан „Мирай“ на „Тойота“ харчи 15 лева на 1000 километра, вместо газове отделя чиста вода

          Светът може да каже „сбогом“ на петрола, след като в серийно производство бе пусната кола, която движи само на водород. Японският автомобилен гигант „Тойота“ качи на конвейера първият на планетата автомобил с водороден двигател. Новият седан „Мирай“, вместо вредни газове, отделя чиста вода. С едно зареждане пък, по думите на японските инженери, автомобилът може да измине 650 километра.



          Четете още на: http://www.budnaera.com/201601f/1601...#ixzz3yIvmfOiv
          Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия

          Коментар


          • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            Вярвам, че хвалещите руските су-та не са помирисвали грипени и американски изтребители. Това е и мнение на инженери, участващи в проектите и по-запознати от мен. /макар че, едва си сдържат емоциите при подобни въпроси /
            Предполагам, че рано или късно бг армия ще се сдобие с Грипен, това ремонтиране на миг-овете не бива да е за дълго.
            Дано има късмет брачед ти.
            Мен повече ме притесни внезапното оцъкляне и преминаване в агресия колко сме най-най- ...

            Все пак сме рода и не виждам от какво може да се избухне при въпрос Раптор ( мнение )?

            П.П. Имай предвид, че и на тия ще се плащат пенции после, въпреки че е класи над Шапок като интелект. Не разбирам с какво обидих при въпрос: Племенник знае ли с каква техника ще се готви после?

            Коментар


            • По стила на писане надушвам в профила на омг прекалено много неща от маранди. Както и да е.
              Нещо интересно
              http://glasove.com/categories/na-fok...kyde-sled-nego
              Америка, изглежда, желае свалянето на Борисов. Накъде след него?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                От друго бях шокиран, но бяхме на погребение.

                Тон се изостри, че "хващали" Раптори - ама добре, значи има кой да пази БГ, но не ми харесаха лафчетата за СУ-27.

                В същото време момчето ( племенникът ми ) още не знае на какво ще лети след 5 години.

                Явно и школа е твърде бавна ... .

                П.П. Нормално ли е да съм притеснен ? В същото време ловим Рапотори-те - би било добре.

                Няма критика при мен, загрижен съм за племенник да не го метнат курбан.Слънчево момче е, атлетично и доста по-красиво от Том Круз при Топ Гън.
                ----------------------

                Интересувах се какво ще става с него? Отговор нямаше, иначе сефте ме нарече чичо Андро .. нещо се скъса в мен ...
                Вярвам, че хвалещите руските су-та не са помирисвали грипени и американски изтребители. Това е и мнение на инженери, участващи в проектите и по-запознати от мен. /макар че, едва си сдържат емоциите при подобни въпроси /
                Предполагам, че рано или късно бг армия ще се сдобие с Грипен, това ремонтиране на миг-овете не бива да е за дълго.
                Дано има късмет брачед ти.
                Yeah

                Коментар


                • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                  И тук някой "мъдрец" по едно време тръбеше, че се виждали рапторите ...

                  Милионната иракска армия /със запасняците/ преди 13 години беше въоръжена до зъби с най-модерното руско оръжие и само за 20 дни загубиха всичките си изтребители, към 850 танка, 800 бтр-и бмпета, около 7000 военни. Международната коалиция нямаше нито един свален изтребител или бомбардировач, въпреки уникалното уж руслямско пво и авиацията, оборудвана па русскаму. Виждали били ...
                  От друго бях шокиран, но бяхме на погребение.

                  Тон се изостри, че "хващали" Раптори - ама добре, значи има кой да пази БГ, но не ми харесаха лафчетата за СУ-27.

                  В същото време момчето ( племенникът ми ) още не знае на какво ще лети след 5 години.

                  Явно и школа е твърде бавна ... .

                  П.П. Нормално ли е да съм притеснен ? В същото време ловим Рапотори-те - би било добре.

                  Няма критика при мен, загрижен съм за племенник да не го метнат курбан. Слънчево момче е, атлетично и доста по-красиво от Том Круз при Топ Гън.
                  ----------------------

                  Интересувах се какво ще става с него? Отговор нямаше, иначе сефте ме нарече чичо Андро .. нещо се скъса в мен ...
                  Last edited by marandi; 26.01.2016, 01:20.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Предната седмица имах подобен разговор, но на погребение и ме загледаха странно, а аз млъкнах.

                    Питах просто на какво ще се учи детето, понеже сефте лятал и разказваше колко Же ( земно притегляне ) е било налягане.

                    И внезапно очите се остъклиха, когато казах за Рапторчето какво мислите? И се започна едно плюене на фас цигара.

                    Даже ми завършиха с виц: Кула, Ценрала и т.н.
                    ----------------
                    Сори, исках да проверя неща, но се избухна, щото питах: Добре, момче учи да лети, ама с каква техника ще сме след 5 години? Той знае ли на какво ще лети?

                    Отговор от тати ( офицер ) руската авация е в пъти по добра от американската и кратък виц за файнал.

                    Тъкмо попитах, да - кажи .. защо? Отговор - виждаме рапоторите и дотам.

                    Момче после, което ще бъде пилот го питах и беше по-добре. Добре какво те топли, ракета не лети ли по-бързо от фигури, които сега ще правиш. Вика лети .... но братчет не ми хараса

                    И тук някой "мъдрец" по едно време тръбеше, че се виждали рапторите ...

                    Милионната иракска армия /със запасняците/ преди 13 години беше въоръжена до зъби с най-модерното руско оръжие и само за 20 дни загубиха всичките си изтребители, към 850 танка, 800 бтр-и бмпета, около 7000 военни. Международната коалиция нямаше нито един свален изтребител или бомбардировач, въпреки уникалното уж руслямско пво и авиацията, оборудвана па русскаму. Виждали били ...
                    Yeah

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      Ми някои имат нужда от повторение, гледам ...

                      Полетите на всички самолети МиГ-31 в Русия са спрени със заповед на Министерството на отбраната, след като по-рано днес военен самолет от този тип се разби в Сибир, съобщи „Интерфакс”.
                      Предната седмица имах подобен разговор, но на погребение и ме загледаха странно, а аз млъкнах.

                      Питах просто на какво ще се учи детето, понеже сефте лятал и разказваше колко Же ( земно притегляне ) е било налягане.

                      И внезапно очите се остъклиха, когато казах за Рапторчето какво мислите? И се започна едно плюене на фас цигара.

                      Даже ми завършиха с виц: Кула, Ценрала и т.н.
                      ----------------
                      Сори, исках да проверя неща, но се избухна, щото питах: Добре, момче учи да лети, ама с каква техника ще сме след 5 години? Той знае ли на какво ще лети?

                      Отговор от тати ( офицер ) руската авация е в пъти по добра от американската и кратък виц за файнал.

                      Тъкмо попитах, да - кажи .. защо? Отговор - виждаме рапоторите и дотам.

                      Момче после, което ще бъде пилот го питах и беше по-добре. Добре какво те топли, ракета не лети ли по-бързо от фигури, които сега ще правиш. Вика лети .... но братчет не ми хараса

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Изразявам сериозно съмнение за това ....оказва се че икономиката им не е само нефт и газ както някои им се иска. Нефта се срина до 30 долара , помня в началото на 2015 един приказки от видни експерти как като паднел нефта на 80 долара ша фалират, как ако паднел на 60 долара ша се разпаднели...........

                        Техния Евразийски съюз имат 240 милиона жители , това е достатъчно количество хора което може да стимулира с търсене икономиката им и да се развиват с прилични темпове. Технологии имат, ресурси имат , и капитали имат богатите Руснаци .......
                        И народа не е претенциозен.Научен е да живее с малко.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          БВП е -3,7%, Но интересното е че руската икономика има за 2015 деливеридж равен на 599-515 или частния и държавния сектор са обслужили главница за 84млрд зелена шума или около 4% от БВП. Изтичането на капитали е около 60млрд зелена шума. За да стане ясно на НПО-гнидите, давам пример със семейния бюджет, ако си купиш хладилник икономиката ти расте, ако си връщаш дълговете не

                          Ако на някой му се рови по сайтовете да направи справка за растежа на България за 2015г, като извади от растежа на БВП нарастването на БВДълг. По всяка вероятност ще види, че Българската икономика на еврофондовете е под вода


                          Внешний долг России
                          https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92...81%D0%B8%D0%B8
                          Тя да беше само българската.И германската и френската и австрийската и италианската и американската са същите.Растеж на дълговете и финансови гимнастики.Но момента наближава.Най доброто предстои.Западния свят ще обеднее за няколко дена.Ще си загубят спестяванията пенсионните осигуровки и ще разберат какво е да си беден.След това ги чака емиграция на изток.Маймуните от Африка и Азия ще ускорят процесите.Климатичните промени и те ще ги сурвакат.Ще си говорим напролет....Тия завалийки затънали в охолно самодоволство са пътници

                          Коментар


                          • Явно някои имат нужда от натъртване:

                            Изглежда Руснаците се грижат повече за безопастността на своите пилоти от обонговците.

                            Обонговците още не са намерили 12-те си жертви , нито правят опит да намерят евентуална неизправност причинила катастрофата
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                            Коментар


                            • Ми някои имат нужда от повторение, гледам ...

                              Полетите на всички самолети МиГ-31 в Русия са спрени със заповед на Министерството на отбраната, след като по-рано днес военен самолет от този тип се разби в Сибир, съобщи „Интерфакс”.
                              Yeah

                              Коментар


                              • Е друго са си професионалистите Обонговци, при тях катастрофират по два едновременно със 12 жертви:


                                AFP: Американската брегова охрана издирва два военни хеликоптера след съобщение за катастрофа
                                15 Януари 2016 | 15:21 | Агенция "Фокус"

                                AFP: Американската брегова охрана издирва два военни хеликоптера след съобщение за катастрофа

                                Бреговата охрана на Съединените американски щати издирва два военни хеликоптера след съобщение за катастрофа около хавайския остров Оаху, предава AFP. На борда на машините са се намирали 12 души, уточни говорител на бреговата охрана, като добави, че сигналът за сблъсъка между тях е получен късно в четвъртък вечерта (местно време).
                                Отломки от хеликоптерите са били забелязани на около 2,5 км северно от Оаху, но не и хора.
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                                Коментар

                                Working...
                                X